Sev. Irsko – Norsko 1:5 (kon.) | Rakousko – Rumunsko 2:3 (kon.) | Izrael – Slovensko 1:1 (kon.)
Česko – Skotsko 1:2 (kon.)
konec
Rakousko
2:3 (1:1)
Rumunsko
Pondělí 07.09.2020, 20:45 • Wörthersee Stadion, Klagenfurt • Liga národů UEFA - Liga B • Skupina 1
Předzápasové kurzy
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Děkuji za pozornost a přeji poklidný zbytek večera. (22:42:06)
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 9:5. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 15:20.
     
    Rumunsko i přes roli outsidera senzačně poráží Rakousko a to naprosto zaslouženě! Hosté se prosadili hned na začátku utkání, a i když soupeř poměrně rychle vyrovnal, nesesypali se z toho. Pak sice byli Rakušany přehráváni, ale vydrželi to až do přestávky, kde nabrali novou energii díky čemuž se prosadili podruhé a vzápětí potřetí, díky čemuž si vlastně zajistili tři body. Rakousko pak sice ještě dokázalo snížit, ale ne vyrovnat, kvůli čemuž se musí smiřovat s bolestivou porážkou na vlastním trávníku.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Poslední standardku domácího celku sice musel řešit Ciprian Tătăruşanu, ale ten v pohodě zachytil záchrannou hlavičku spoluhráče. Míč následně vykopává až do útoku.
     
    90+3
    Ciprian Tătăruşanu uklízí míč až na druhou polovinu hřiště, tam navíc míč končí v autu. Rakušané tak přicházejí o další sekundy.
     
    90+2
    Domácí to sice nyní dobře vykombinovali, ale Adrian Grbic zcela pokazil zakončení, protože míč poslal jen vysoko nad horní tyč.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    90
    Pomalu vstupuje do nastavení, ale Rakousko si nemůže vytvořit žádné další šance. Rumuni doslova zamkli své pokutové území.
     
    89
    Adrian Grbic trefil loktem Alexandra Crețu do obličeje, což je určitě nepříjemná záležitost. Rumunský hráč tak potřebuje chvíli, aby se sebral.
     
    88
    Rumunsko málem využilo dalšího zaváhání při rozehrávce soupeře, tentokrát ale Alexander Schlager včas odkopl míč co nejdál od jeho klece.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Nicolae Stanciu (Rumunsko).
     
    86
    V posledních minutách drží míč jen rakouští fotbalisté, což je tedy pro hosty extrémně vyčerpávají, ale přece jen pořád vedou, o co jim jde hlavně.
     
    85
    Dragoș Grigore se svíjí v bolestech a nejspíš tomu trochu přidává, aby získal pár sekund. Nakonec se bez problémů zvedá a Ciprian Tătăruşanu bude rozehrávat.
     
    84
    Rakušané sice dostali míč do šestnáctky, ale tam jim bylo dáno minimum prostoru, kvůli čemuž se zase musí stahovat jen dozadu.
     
    83
    Ciprian Tătăruşanu posílá míč co nejdál od své klece tak, aby získal co nejvíce času. To se mu docela daří, ale jeho spoluhráči už moc sekund nezískali.
     
    82
    Domácí samozřejmě okamžitě začínají tlačit a pokouší se o další branku. Musí si ale dát pozor na protiútoky, ze kterých nyní bude Rumunsko hrozit.
    80. Karim ONISIWO - 2:3
     
    80
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Rakousko ještě přece jen snižuje a čeká nás zajímavý závěr zápasu! Centr Christopha Baumgartnera skončil přesně na hlavě KARIMA ONISIWA, který byl ještě ve skvělé pozici, takže míč bez problémů poslal přímo do sítě. Asistence: Christoph Baumgartner.

    Lukáš Mihal

    Branky: 17. Baumgartner (Lainer), 80. Onisiwo (Baumgartner) – 3. Alibec (Coman), 51. Grigore (Chiricheş), 70. Maxim

    Karty:   47. Grigore (RUM), 87. Stanciu (RUM)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 9:5. Rohy: 8:4. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 15:20.
    Rakousko: A. Schlager – Lainer, S. Posch, Hinteregger, Ulmer – Grillitsch, Baumgartlinger (C) (59. Onisiwo) – Sabitzer, X. Schlager, Baumgartner – Gregoritsch (73. Grbic).
    Náhradníci: Pervan, Stankovic – Dragović, Ilsanker, Grbic, Ranftl, Lienhart, Žulj, Wöber, Trimmel, Onisiwo, Monschein.

    Rumunsko: Tătăruşanu – Burcă, Chiricheş (C) (74. Nedelcearu), Grigore, Bancu – Maxim, Crețu, Stanciu – Deac (40. Iancu), Alibec (68. Puşcaş), Coman.
    Náhradníci: Nita, Lazar – Toșca, Hanca, Nedelcearu, Nistor, Puşcaş, Ștefan, Hagi, Iancu, Bus, Cicaldau.

    Rozhodčí: Nyberg – Beigi, Söderqvist (všichni SWE)
    bahis siteleri