Bosna – Polsko 1:2 (kon.) | Nizozemsko – Itálie 0:1 (kon.)
konec
Nizozemsko
0:1 (0:1)
Itálie
Pondělí 07.09.2020, 20:45 • Venue Johan Cruijff Arena (Amsterdam) • Liga národů UEFA - Liga A • Skupina 1
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Itálie, která svého soupeře porazila poměrem 1:0. Druhý poločas nám zejména v jeho úvodu nabídl několik zajímavých šancí, avšak žádné další branky jsme se nedočkali. Postupem času se Itálie zatahovala ke svému pokutovému území, kde obrana podala velice zodpovědný výkon. Nizozemsko se ani díky závěrečnému tlaku k vyrovnávací brance nedostalo, všechny tři body tak putují na konto reprezentace Itálie. (22:39:38)
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 3:9. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 14:16.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Žlutou kartu dostává Memphis Depay (Nizozemsko).
     
    90+4
    Do konce tohoto zápasu nezbývá moc času, domácí jsou stále daleko od pokutového území soupeře. Nizozemsko si přesto dokázalo vybojovat standardku.
     
    90+2
    Na opačné straně uháněl sám na branku Kean, kterému se dokonce povedlo obejít Cillessena, avšak poté trestuhodně netrefil prázdnou branku.
     
    90+1
    Italové si přesto uvnitř pokutového území nepohlídali Depaye, který se pokoušel o akrobatické zakončení, jenž nakonec putovalo několik metrů vedle branky.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    90
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Lorenzo Insigne, přichází Federico Chiesa.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, na druhou branku to v tuto chvíli rozhodně nevypadá. Zcela určitě se budě něco nastavovat.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Giorgio Chiellini (Itálie).
     
    88
    Nizozemsko se konečně usadilo na polovině soupeře, kde de Roonovu nahrávku do strany dokázal zablokovat Insigne. Domácí si vybojovali rohový kop zprava.
     
    87
    Hezká kombinace domácích nakonec vedla k zakončení, jenž ale putovalo výrazně nad branku. De Jongovi se nepovedlo branku ohrozit, následuje výkop od branky.
     
    84
    Hned dvě žluté karty v krátkém časovém sledu. Tu první vyfasoval domácí Wijnaldum, trestu neunikl ani střídající Cristante.
     
    83
    De Roonovi se povedlo obelstít Insigneho, který marně u sudího reklamoval faul. Nizozemsko se přesto daleko nedostalo, hosté se totiž vzorně vrátili zpět.
     
    82
    Před námi je závěrečná desetiminutovka. Nizozemsku se nedaří dostat se do nějakého většího tlaku, naopak Itálie předvádí velice zodpovědný výkon. Bude stačit na výhru?
     
    81
    Střídání v týmu Itálie: ze hřiště odchází Manuel Locatelli, přichází Bryan Cristante.
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Nathan Aké, přichází Luuk de Jong.
     
    80
    Do rozhozené obrany se pokoušel dostat Immobile, který si hodil míč daleko od nohy, načež se nedostal přes Veltmana. I přesto se Itálie dostala ke střele.
     
    79
    Depay se rychlostně dostal až do pokutového území, kde se s vypětím všech sil nakonec dostal k centru, který ovšem skončil v náruči pozorného Donnarummy.

    David Suchý

    Branky: 45+1. Barella (Immobile)

    Karty:   69. Veltman (NED), 84. Wijnaldum (NED), 90+5. Depay (NED) – 23. D'Ambrosio (ITA), 84. Cristante (ITA), 88. Chiellini (ITA)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 3:9. Rohy: 6:5. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 14:16.
    Nizozemsko: Cillessen – Hateboer (71. Dumfries), Veltman, V. van Dijk (C), Aké (81. L. de Jong) – de Roon, van de Beek (57. Bergwijn), F. de Jong – Wijnaldum, Depay, Promes.
    Náhradníci: Bizot, Krul – Bergwijn, Babel, L. de Jong, Dumfries, Fer, Ihattaren, Strootman, Schuurs, Tete, Wijndal.

    Itálie: G. Donnarumma – D'Ambrosio, Bonucci, Chiellini (C), Spinazzola – Barella, Jorginho, Locatelli (81. Cristante) – Zaniolo (42. Kean), Immobile, L. Insigne (90. Chiesa).
    Náhradníci: Cragno, Sirigu – Acerbi, Belotti, Caputo, Cristante, Florenzi, Di Lorenzo, Chiesa, Kean, Lorenzo Pellegrini, Mancini.

    Rozhodčí: Brych – Borsch, Lupp (všichni Německo)
    bahis siteleri