Zlínsko – Zlín B 2:0 (kon.) | Frýdek-Místek – Uničov 2:6 (kon.) | FKM Vysočina Jihlava – D. Benešov 1:2 (kon.)
Petřkovice – Uh. Brod 4:2 (kon.) | Kroměříž – Vyškov 0:0 (kon.) | Znojmo – Slovácko B 1:4 (kon.)
konec
FC Zlínsko
2:0 (1:0)
FC Zlín B
Sobota 12.09.2020, 10:15 • Otrokovice-tráva • Moravskoslezská fotbalová liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.
     
    Zdravím všechny fotbalové fanoušky! Společně se mnou budete moci sledovat atraktivní derby mezi Otrokovicemi a Zlínem B. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    FC Viktoria Otrokovice
    Otrokovice zažívají mizerný vstup do ročníku, protože z prvních šesti zápasů rovnou čtyři prohrály, kvůli čemuž se nachází až na sestupových pozicích. Viktoria vždy docela jednoznačně nestačila na Frýdek-Místek, Uherský Brod a Znojmo, 1:7 pak padla s Uničovem. Dnešní domácí se aspoň mohou chlubit cennými výhrami nad Rosicemi a Petřkovicemi, ale k dobrému umístění jim to zatím nestačí. Dnes se utkají s prvním B týmem v soutěži, tak uvidíme, jak se jim povede.

    Poslední tři utkání
    Znojmo vs. Otrokovice – 3:1
    Rosice vs. Otrokovice – 0:2
    Otrokovice vs. Uherský Brod – 0:3
     
    FC Fastav Zlín B
    Fastav má za šesti zápasů pouhou jedinou porážku, ale i přesto se nachází až na čtrnáctém místě, protože si připsal hned čtyři remízy, za které ale může být rád, protože se utkal s docela silnými soupeři. Jednou pak nestačil na Velké Meziříčí a ještě o prázdninách si vyšlápl na béčko Jihlavy. V posledních dvou zápasech si zlínští připsali dvě shodné remízy 2:2, nejprve s béčkem Olomouce a pak s Vyškovem. Dnes by tak už žlutomodří chtěli konečně vyhrát, podle sázkových kanceláří jsou favoritem, tak uvidíme, jestli tuto roli dokážou splnit.

    Poslední tři utkání
    Zlín B vs. Vyškov – 2:2
    Zlín B vs. Olomouc B – 2:2
    Velké Meziříčí vs. Zlín B – 2:0
     
    Úvodní sestavy:

    FC Viktoria Otrokovice: Semanko (C) – Malý, Markovič, Koňařík, Vychodil, Jasenský, Kiška, Dekleva, T. Mlýnek, Pančochář, Přikryl.
    Náhradníci: Gröger – Fiala, Minář, Bahounek, Vašulka, Červenka.

    FC Fastav Zlín B: Šiška – Němeček, Slovák, Slaměna, Pafka, V. Mlýnek, M. Mlýnek, Hrdlička, Zahradník, Chwaszcz, Venený (C).
    Náhradníci: Lebánek – Maršálek, Staněk, Strachoň, Hruška.

    Rozhodčí: Žurovec – Silný, Řezníček.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    V úvodu utkání se dopředu jako první tlačí zlínští, míč dokonce dostali do pokutového území, ale ten soupeř rychle odklidil do bezpečí.
     
    2
    Pančochář byl při napadání moc tvrdý, takže se dopustil nedovoleného zákroku, po kterém tedy bude rozehrávat Fastav.
     
    3
    Hosté se rychle přesouvají k levého rohového praporku soupeře, kde získávají hned třikrát po sobě autové vhazování. K ohrožení brány se tak nemůžou dostat.
     
    4
    Semanko nakonec bude poprvé rozehrávat od své klece, s čímž moc nespěchá. V klidu si počká, až se spoluhráči přemístí k půlící čáře.
     
    5
    Viktoria při napadání zase jenom faulovala. K jakémukoliv útoku má tak pořád docela dost daleko.
     
    6
    Domácí brankář už zase musí rozehrávat. Nenachází ale žádného spoluhráče, vzápětí se tak o přesný nákop pokouší Zahradník.
     
    7
    Vít Mlýnek nechtěl pustit soupeře za sebe, takže balón raději odkopl do autu, což znamená vhazování pro Koňaříka.
     
    8
    Poprvé se míče dotkl také Šiška, který odražený centr bez problémů zachytil do svých rukavic a bleskově rozehrál.
     
    9
    Slovák si přišel ke svému brankáři pro míč, který tedy rozehrává nakrátko. Zlín se následně snaží dostat dopředu pomocí přesné kombinace.
     
    10
    Máme za sebou prvních deset minut, ve kterých jsme neviděli žádnou větší šanci. Fastav rozhodně drží míč více času, ale od gólu je stejně daleko jako soupeř.
     
    11
    Zahradník chytal u levé postranní čáry docela přesné přenesení hry, ale míč si nedokázal zpracovat, kvůli čemuž mu utekl až za brankovou čáru.
     
    12
    Hosté se při bránění konečně trochu zapotili, protože centr z levé strany se chvíli pohyboval v pokutovém území, avšak nakonec ho bránící hráči zvládli poslat pryč.
     
    12
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Otrokovice se i přes svou počáteční pasivitu dostávají do vedení! Po rychle rozehraném autu se do střelecké pozice dostal TOMÁŠ MLÝNEK, který se trefil přesně do sítě.
    12. T. MLÝNEK - 1:0
     
    14
    Zlín rozhodně není spokojený s výsledkem a ihned se tlačí k vyrovnání, jenže domácí doslova zamkli své vápna, protože tam nevede absolutně žádná cesta.
     
    15
    Útočné snažení žlutomodrých nakonec ukončuje postranní rozhodčí, který mává ofsajd. Rozehrávat tak bude Semanko.
     
    16
    Fastav se pevně usazuje u soupeřícího pokutového území, ale přes zahuštěný prostor se mu stále špatně kombinuje. Domácí nakonec zase zakopli míč do autu.
     
    17
    Vít Mlýnek se výborně rozběhl, následně dostal přihrávku do běhu a s míčem prošel až k pokutovému území, odkud samozřejmě vypálil, ale jeho střela z dálky letěla jen nad branku.
     
    18
    Hostující stopeři mají trochu problémy při rozehrávce, protože jsou ostře napadání, takže Šiška raději nakopl míč až na útočnou polovinu.
     
    19
    Slovák se musí pro nepřesný soupeřící nákop vracet až k jednomu z rohových praporků, poté se zase se spoluhráči uchyluje ke klidné kombinaci.
     
    20
    Otrokovice po dlouhé době zase mohou zaútočit, protože získaly aut poblíž pokutového území soupeře, ale ten letí jen k jednomu z protihráčů.
     
    21
    Hosté po tvrdém souboji u pravé čáry vymysleli jen přetažený centr, který končí mimo hřiště, což znamená další rozehrávku pro domácího brankáře.
     
    22
    Jasenský měl na kopačce druhý gól Viktorie, jelikož ho v pokutovém území výborně uvolnil spoluhráč, ale se střelou moc dlouho váhal, takže nakonec vypálil jen do bránícího hráče!
     
    24
    Malý se obětavě vložil do skákajícího míče, který tak srazil do autu. Vít Mlýnek na to čekal a tak co nejrychleji rozehrává.
     
    25
    Další průnik Víta Mlýnka přinesl nebezpečný centr, který byl odvrácen jen k jednomu ze zlínských. Ten však stejně nedokázal přesně přihrát.
     
    26
    Otrokovice rozehrávají první rohový kop v zápase, ale ten Zlín bez větších potíží ubránil a nakonec získal rozehrávku pro Šišku.
     
    28
    Viktoria už pomalu začíná být aktivnější a soupeře každý okamžik tlačí čím dál víc. Nyní se však pro jistotu s míčem stahuje na svou půlku, aby ho neztratila.
     
    29
    Hosté si při pokusu o zastavení soupeřící ofenzivy pomohli nedovoleným zákrokem, takže Otrokovice rozehrávají z půlící čáry.
     
    30
    Centr z půlící čáry však bez problémů chytá Šiška, který i rychle rozehrává. Toho se snaží využít Slaměna, ale ten pod tlakem stejně musí přihrát dozadu.
     
    31
    I Zlín rozehrává nebezpečnou standardní situaci, tu si bere na starost Slaměna, ale ten z velké dálky nemířil přesně.
     
    32
    Zlínský brankář pořád musí udržovat pozornost, protože centr od rohového praporku byl nebezpečně prodloužen na zadní tyč, ale tam byl právě připravený gólman.
     
    33
    Chwaszcz se pokusil těžké zakončení z voleje, podle čehož to také vypadalo. Míč totiž letěl po zemi a zastavil ho první obránce v cestě.
     
    35
    Otrokovice víceméně bez problémů odvrátily dva soupeřící rohy, ale pořád se musí udržovat v pozoru, jelikož Zlín získává i třetí.
     
    36
    Po něm následovala slabá střela z hranice pokutového území, která navíc letěla do středu brány, což znamenalo snadný zákrok pro Semanka.
     
    37
    Po dlouhé době se míč dostává také na polovinu Fastavu, ale končí jen u Šišky, který zase nic nebude riskovat odkopem a v klidu rozehraje na nejbližšího spoluhráče.
     
    38
    Zlín je nyní mnohem aktivnější a po dobře sehraném útoku a sražené střele získává další roh. Centr ale zase odvrací jeden z obránců.
     
    39
    Markovič dostal výbornou přihrávku do běhu, z půlící čáry se pak dostal až do pokutového území, odkud mířil k levé tyči, ale trefil se jen vedle ní!
     
    40
    Venený při souboji fauloval, s čímž tedy rozhodně nesouhlasí a s hlavním rozhodčím diskutuje, ale jeho názor stejně nezmění.
     
    41
    Nedovoleného zákroku se nyní dopustil také jeden z domácích hráčů. To už Viktorii asi moc nevadí, protože jejím cílem je, aby minimálně do přestávky udržela vedení.
     
    43
    Semanko v klidu chytá odražený míč a s rozehrávkou se samozřejmě nikam nežene. Po chvíli však samozřejmě nakopává co nejvíc dopředu.
     
    44
    Domácí už se vyloženě soustředí jenom na bránění, o skórování už se vůbec nepokouší. Veškeré míče totiž odkopávají co nejdál od své brány.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 11:17.
     
    Otrokovice po první poločasu drží těsné vedení, které ale nemusí v žádném případě udržet. Zlín se totiž už pěkně dlouho tlačí za vyrovnáním a pořád stupňuje svůj tlak. Navíc má pořád docela dost času na skórování, takže úspěšné ubránění bude pro Viktorii neskutečně složité.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Jako první se musí bránit hostující fotbalisté, kteří prozatím darovali soupeři aut, aby se mohli zformovat.
     
    48
    Domácí si s rozehrávkou autu dávají hodně na čas. Vzápětí je to ale stejně nepřesné, takže vhazovat bude moci Zlín.
     
    49
    Ani Fastav však nerozehrál moc přesně, kvůli čemuž se dopustil obranného faulu. Po tom Viktoria samozřejmě centruje, ale hosté zatím bez problémů kryjí vzdušný prostor před svou bránou.
     
    51
    I ševci už se konečně zase začínají dostávat do útoku, ale první rohový kop druhého poločasu nepřinesl ani žádné zakončení.
     
    52
    Hosté se ještě chvíli drželi na útočné polovině, ale nakonec vše končí odkopem Semanko, který samozřejmě vůbec nikam nespěchá.
     
    54
    Semanko si bez problémů pokryje nebezpečný nákop, který směřoval za jeho obranu, takže bude moci zase rozehrávat dalekým výkopem.
     
    55
    O míč se už začíná velmi tvrdě bojovat, tentokrát to lépe dopadlo pro Otrokovice, které se díky tomu dostaly k zakončení, ale to letí jen vedle brány.
     
    57
    Ani další útok Zlín nějak nebezpečně nezakončil, což znamená další rozehrávku pro domácího brankáře, který míč zase posílá až na útočnou polovinu.
     
    58
    Fastav se dopředu stále moc nežene a sází zejména na přesnou kombinaci. Díky ní získává na útočné polovině další autové vhazování.
     
    60
    Zlínu už začíná docházet čas, protože má na vyrovnání posledních třicet minut. Nyní navíc trestuhodně chybuje při rozehrávce.
     
    60
    Žlutou kartu dostává Kiška (FC Viktoria Otrokovice).
     
    61
    Hosté to konečně docela dobře vykombinovali, díky čemuž mohl pálit z nebezpečné pozice Hrdlička, ale ten mířil přímo do připraveného Semanka!
     
    62
    Žlutou kartu dostává Vychodil (FC Viktoria Otrokovice).
     
    64
    Domácí brankář rozehrává jeden výkop za druhým. Tentokrát nachází hlavu protihráče, ale ta posílá míč jen za pomezní čáru.
     
    65
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Viktoria odskakuje na rozdíl dvou branek a jistě směřuje za vítězstvím! Centr od rohového praporku tentokrát skončil přesně na hlavě FILIPÄ MARKOVIČE, který nechytatelně poslal míč ke vzdálenější levé tyči.
    65. Filip MARKOVIČ - 2:0
     
    67
    Domácí se při bránění ještě přece jen budou muset činit, jelikož soupeří dávají nebezpečnou standardní situaci. Hosté se následně dostávají jen k vysoké hlavičce, kterou bez problémů lapil Semanko.
     
    68
    Chwaszcz se dostal k nebezpečnému zakončení z druhé vlny, které Semanko na zemi musel odvracet na rohový kop!
     
    69
    Otrokovice se přece jen dostávají pod tlak. Míč tak raději odkopávají co nejdál od své brány, avšak přímo du autu.
     
    69
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín B: ze hřiště odchází Martin Mlýnek, přichází Strachoň.
     
    71
    Zlín už má pouhých dvacet minut, což není na dvě branky moc času. Stále ale směrem dopředu nic neriskuje, aby se předčasně neukončil šanci na vyrovnání.
     
    72
    Pafka musí aut vhazovat nadvakrát, ale ani jednou nenašel žádného se spoluhráčů. Domácí tak bez váhání odkopávají míč až na druhou polovinu hřiště.
     
    73
    Kiška zkusil pojistit výhru svého týmů, ale jeho střílený centr neskončil v bráně a ani u žádného spoluhráče. O rychlý protiútok se tak pokouší Fastav.
     
    74
    Z dalšího hostující rohu přišel centr na bližší tyč, ale i ten byl odvrácen. Z dálky poté zkusil štěstí Pafka, ale pro brankáře to zase nebylo nic složitého.
     
    75
    Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Tomáš Mlýnek, přichází Minář.
     
    75
    Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Vychodil, přichází Bahounek.
     
    77
    Hrdlička šikovně rozhýbal své spoluhráče, ale nadějný útok byl docela zbytečně zastaven, kvůli čemuž se Otrokovice stihly zformovat do obranného šiku.
     
    78
    Střídání v týmu FC Fastav Zlín B: ze hřiště odchází Zahradník, přichází Maršálek.
     
    80
    Vstupujeme do poslední desetiminutovky, která se nejspíš bude odehrávat na polovině Viktorie, která však bránění stále naprosto bez problémů zvládá.
     
    81
    Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Přikryl, přichází Vašulka.
     
    82
    Daleký nákop hostů se sice dostal za obranu, ale to bylo až po nedovoleném zákroku, takže se po delší době kopne do míče také Semanko.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Jasenský (FC Viktoria Otrokovice).
     
    84
    Šiška se také musí zapojit do hry. Jeden z protihráčů totiž fauloval, takže co nejrychleji rozehrává.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Markovič (FC Viktoria Otrokovice).
     
    85
    Slaměna z dalšího přímého kopu nikoho nenašel. Hrdlička vzápětí jen tak tak udržel míč ve hře, ale k ničemu to nebylo.
     
    86
    Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Kiška, přichází Červenka.
     
    87
    Hosté už mají opravdu minimum času, ale dopředu se stále moc neženou. Při rozehrávce na vlastní polovině nic neriskují.
     
    88
    Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Pančochář, přichází Fiala.
     
    89
    Vypadá to, že o vítězi už je rozhodnuto. Hosté už si jen tak přihrávají a ani nedoufají ve snížení.
     
    90
    Zlín ještě vhazuje poblíž soupeřícího pokutového území. Následně dokázal odcentrovat i zakončit, ale zase jen do rukavic Semanka.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty.
     
    90+2
    V závěru utkání musí ještě jednou zpozornět Šiška, který se spoluhráči musí odvracet soupeřící rohový kop.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Otrokovice ukázkově napravují předchozí porážku a dnes jednoznačně vítězní nad zlínským béčkem. To chtělo po dvou remízách konečně zvítězit, avšak se to nepovedlo. Viktoria se totiž již na začátku utkání dostala do vedení, což vlastně rozhodlo o jejím vítězství. Tento náskok pak totiž bez problémů bránila a když se už prosadila podruhé, bylo hotovo. Fastav ani jednou nenašel cestu přes dobře chytajícího kapitána Semanka, který si tak připisuje čisté konto.
     
    Dnešní utkání sledovalo 263 diváků.
     
    To už je ode mne pro tuto chvíli vše. Děkuji Vám za pozornost a přeji dobrou chuť k obědu. (12:06:29)

    Lukáš Mihal

    Branky: 12. T. Mlýnek, 65. Markovič

    Karty:   60. Kiška (OTR), 62. Vychodil (OTR), 83. Jasenský (OTR), 85. Markovič (OTR)


    FC Zlínsko: Semanko (C) – Malý, Markovič, Koňařík, Vychodil (75. Bahounek), Jasenský, Kiška (86. Červenka), Dekleva, T. Mlýnek (75. Minář), Pančochář (88. Fiala), Přikryl (81. Vašulka).
    Náhradníci: Gröger – Fiala, Minář, Bahounek, Vašulka, Červenka.

    FC Zlín B: Šiška – Němeček, Slovák, Slaměna, Pafka, V. Mlýnek, M. Mlýnek (69. Strachoň), Hrdlička, Zahradník (78. Maršálek), Chwaszcz, Venený (C).
    Náhradníci: Lebánek – Maršálek, Staněk, Strachoň, Hruška.

    Rozhodčí: Žurovec – Silný, Řezníček

    Diváci: 263
    bahis siteleri