Turín – Atalanta BC 2:4 (kon.) | Cagliari – Lazio 0:2 (kon.) | Sampdoria – Benevento 2:3 (kon.)
Inter – Fiorentina 4:3 (kon.)
konec
Turín FC
2:4 (2:3)
Atalanta Bergamo
Sobota 26.09.2020, 15:00 • Venue Stadio Olimpico Grande Torino • Italská Serie A • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Bergama, které svého soupeře porazilo výsledkem 4:2. Bergamo vstoupilo do druhého poločasu velice dobře, hned v jeho úvodu si vypracovalo nápor, který skončil čtvrtým zásahem. Atalanta se posléze soustředila na pevnou obranu, která domácí celek nepustila do ničeho vážnějšího. Turínu se totiž ve druhém dějství směrem dopředu absolutně nedařilo, tři body tak putují na konto favorizovaného Bergama. (16:58:43)
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 0:5. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 11:11.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Ono to navíc vypadá, že se žádné další branky již nedočkáme. Hosté v poklidu pracují s míčem na útočné polovině, Turínu totiž hodně odešel fyzicky.
     
    90+3
    Tak ani to ne, penalta to prostě nebude. Mezitím Bergamo rozehrálo od své branky, přičemž se Mojica pokoušel vydat podél autové lajny, kde nepřesně předával Palominovi.
     
    90+2
    Po souboji v pokutovém území skončil na zemi Belotti, který se dožadoval penalty. Ta zřejmě nepřijde, hlavní sudí se ale dost možná poradí s videorozhodčím.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi je zřejmě už rozhodnuto. Ještě nepředbíhejme, zřejmě se bude něco nastavovat.
     
    88
    Na řadu přišel rohový kop na přední tyč, který za sebe prodlužoval domácí Segre. Za pokutovým územím si balón našel Freuler, který rovněž našel soupeře.
     
    87
    Žlutou kartu dostává Remo Freuler (Atalanta Bergamasca Calcio).
     
    86
    Bergamo opět velice přesně kombinuje na polovině soupeře, což mu naprosto vyhovuje. K míči se dostal také střídající Mojica, který málem našel Pašaliće.
     
    84
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Duván Zapata, přichází Sam Lammers.
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Alejandro Gómez, přichází Mario Pašalić.
    Střídání v týmu Atalanta Bergamasca Calcio: ze hřiště odchází Robin Gosens, přichází Johan Mojica.
     
    84
    Sirigu velice přesně od své branky rozehrál na volného Meiteho, kterému se povedlo s míčem dokráče až ke středovému kruhu, kde ale narazil do Hateboera.
     
    83
    Do konce tohoto zápasu zbývá závěrečná desetiminutovka, o vítězi se zdá být rozhodnuto. Turínu to směrem dopředu proste nejde, soupeř je všude o krok napřed.
     
    82
    Murru se nechal předskočit protihráčem, který se po následné akci nacházel v jasném ofsajdu. Pomezní sudí byl pozorný, což prokázal také opakovaný záběr.
     
    81
    Na opačné straně si Malinovskij potáhl míč na levou nohu, načež zkusil odcentrovat do pokutového území. Gosens měl balónu daleko, následovat bude odkop.
     
    80
    Střídání v týmu Turín FC: ze hřiště odchází Tomás Rincón, přichází Jacobo Segre.
     
    79
    Do přehuštěného prostoru nahrával Rincón, který sice dokázal oslovit Meiteho, avšak druhý jmenovaný nenahrál nejpřesněji do strany, kde se mu nabídl Vojvoda.

    David Suchý

    Branky: 11. Belotti (Rincón), 43. Belotti (Vojvoda) – 13. A. Gómez (D. Zapata), 21. Muriel (A. Gómez), 42. Hateboer (A. Gómez), 54. de Roon (Muriel)

    Karty:   39. Zaza (TUI) – 30. Caldara (ABC), 87. Freuler (ABC)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 0:5. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 11:11.
    Turín FC: Sirigu – Vojvoda, N'Koulou, Bremer, Murru – Meïté, Rincón (80. Segre), Linetty (64. Lukić) – Berenguer (64. Verdi) – Zaza (75. Millico), Belotti (C).
    Náhradníci: Rosati, V. Milinković-Savić – Ansaldi, Buongiorno, Edera, Falqué, Lukić, Izzo, Millico, Lyanco, Verdi, Segre.

    Atalanta Bergamo: Sportiello – Tolói, Caldara (46. Palomino), Šutalo – Hateboer, de Roon, Freuler, Gosens (84. Mojica) – A. Gómez (C) (84. Pašalić) – Muriel (64. Malinovskyj), D. Zapata (84. S. Lammers).
    Náhradníci: F. Rossi, Carnesecchi – Da Riva, Malinovskyj, Traoré, Romero, Pašalić, Palomino, Mojica, S. Lammers.

    Rozhodčí: Irrati – Imperiale, Di Gioia
    thejrc.org