Senica – Trnava 0:2 (kon.) | Nitra – Sereď 3:0 (kon.) | Zlaté Moravce – Žilina 4:0 (kon.)
Michalovce – Pohronie 2:0 (kon.) | Slovan Bratislava – Ružomberok 5:0 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
4:0 (3:0)
MŠK Žilina
Sobota 26.09.2020, 19:00Niké liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:50:30)
     
    Je konec! V dnešním utkání celkem jasně vítězí domácí tým, a to 4:0! V druhém poločase jsme viděli jednu branku, o kterou se postaral Alexandros Kyziridis, který střelou k tyči rozvlnil síť. Žilina toho směrem dopředu moc nepředvedla, nakonec ani neskórovala.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Nastavovat se bude jedna minuta!
     
    89
    Na pažitu zůstává ležet Anton Sloboda, který se drží za břicho. Nakonec ale nepotřebuje ani ošetření a domácí fotbalisté si jdou pro vítězství za tři body.
     
    87
    Hosté to zkusili po levé straně a viděli jsme takový pokus. Z velkého úhlu to zkusil jeden z hostí, ale na jeho ránu byl znovu připravený Adrián Chovan.
     
    86
    A nyní přece jen trochu přišla změna. Domácí fotbalisté vybojovali vhazování na útočné polovině, ale nejspíše se zde s míčem dlouho nezdrží.
     
    85
    Ne, v posledních minutích opravdu nesledujeme ani trochu zajímavou podívanou. Spíše je to nadále jedna smyčka, které se neustále přetáčí.
     
    84
    Fotbalisté v černém už se dopředu vůbec nehrnou a jen bez větších problémů brání svůj čtyřgólový náskok. Žilina dnes moc gólovek neměla.
     
    83
    Fotbalisté ve žlutozeleném se však snaží vstřelit alespoň nějakou kontaktní branku. Z rohového kopu si však nebezpečnou příležitost nepřipsali.
     
    82
    Ze strany Žiliny je to dnes opravdu spíše zmar. Ján Minárik to vyzkoušel z velkého vápna, ale mířil přesně do míst, kde byl připravený domácí brankář.
     
    81
    Střídání v týmu FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble: ze hřiště odchází Denis Duga, přichází Marián Šmatlák.

    Střídání v týmu FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble: ze hřiště odchází Tomáš Ďubek, přichází Vladimír Tkáč.
     
    80
    Samuel Petráš se nejspíše i trochu lekl napadajícího soupeře, a tak balón odkopl mimo hrací plochu. Napadajícímu hráči je však pískáno ofsajdové postavení.
     
    78
    Střídání v týmu MŠK Žilina: ze hřiště odchází Matúš Rusnák, přichází Adrián Kaprálik.
     
    77
    Tentokrát jsme viděli dlouhou přihrávku na straně fotbalistů ze severního Slovenska, na kterou však nikdo z hostů nemohl dosáhnout. U míče je znovu Chovan.
     
    76
    Žilina předvedla jen další neúspěšnou akci. Balón se odrazil mimo hrací plochu, a tak domácí gólman znovu bude odkopávat někam na polovinu hřiště.
     
    75
    Do konce zápasu už nám chybí posledních patnáct minut a nějaké nastavení. Domácí fotbalisté budou vhazovat a nadále pevně kontrolují zápas.
     
    74
    Střídání v týmu FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble: ze hřiště odchází Alexandros Kyziridis, přichází Martin Chren.

    Denisa Józsová

    Branky: 6. Balaj, 35. Ďubek (pen.), 41. Hrnčár, 56. Kyziridis

    Karty:   65. Sloboda (ZMO)


    FC ViOn Zlaté Moravce: Chovan – Čögley, Moško, Menich, Čonka – Duga (81. Šmatlák), Sloboda – Hrnčár, Ďubek (C) (81. Tkáč), Kyziridis (74. Chren) – Balaj (64. Grozdanovski).
    Náhradníci: Lukáč – Chren, Grozdanovski, Haspra, Šmatlák, Tkáč, Mihálik.

    MŠK Žilina: Petráš – Vallo, Minárik (C), Kiwior, Javorček – Gono, Bernát (67. Bičachčjan), Myslovič (52. Fazlagić) – Rusnák (78. Kaprálik), Kurminowski, Ďuriš (67. Iľko).
    Náhradníci: Teplan – Kopas, Kaprálik, Bičachčjan, Iľko, Anang, Fazlagić.
    thejrc.org