Havlíčkův Brod – Ústí n/L 5:4 (kon.) | Vsetín – Warriors Brno 4:3 (kon.) | Technika Brno – HK MD Šumperk 1:6 (kon.)
Chrudim – Písek 0:0 (odl.) | Poruba 2011 – Přerov 3:6 (kon.) | Kralupy n. Vltavou – Kobra 4:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
5:4 (1:1, 1:1, 3:2)
HC Slovan Ústí nad Labem
Neděle 27.09.2020, 12:00 • Zimní stadion Kotlina, Havlíčkův Brod • DHL Extraliga juniorů • 4. kolo
Partner:
     
    59:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Poslední minuty přinášejí branky a domácí jsou blíže k vítězství! TADEÁŠ HOLENDA se prohnal obranou hostů jako velká voda. Štírek Bruslařů poslal kotouč k levé tyči Kmochovy branky! Asistence: Marian Havel a Patrik Pokorný.
     
    56:04
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan našel ve svém repertoáru bleskovou odpověď! Brance předcházela zajímavá situace, když brankář Hynek Petržílka měl puk mezi betony. Rozhodčí následně přerušil hru, ale Ústečtí doklepli kotouč do branky. Jako poslední se dotkl puku ADAM JANOUŠEK. Rozhodčí po krátké poradě branku uznali! Asistence: Jan Macel.
     
    55:51
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Další zvrat v utkání a Kotlina je na nohou! Do útočného pásma si najel Jakub Košťál, který předložil kotouč DAVIDU MIHULKOVI, a ten trefil přesně k pravé tyči! Asistence: Jakub Košťál.
     
    53:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí tým vyrovnává stav zápasu a o drama je postaráno! DAVID MIHULKA jel s kotoučem na levé straně. Už to vypadalo, že bude nahrávat, ale útočník Havlíčkova Brodu dokázal překvapit Petra Kmocha, když mu procpal puk pod levým betonem! Asistence: Jakub Košťál a Václav Vranka.
     
    47:31
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan otáčí vývoj utkání na svoji stranu. Hosté založili nenápadnou akci, když se ke kotouči dostal na levém kruhu JAN TŮMA, jenž překonal Petržílku přízemní střelou! Asistence: Jakub Tot a Jaroslav Šešina.
     
    35:26
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan sekundu po přesilové hře vyrovnává stav zápasu. Jakub Tot nahrál na pravý kruh, kde stál neobsazený JAROSLAV ŠEŠINA. Obránce Lvů dostal puk za Petržílku, který toho moc neviděl, hraje se tedy od začátku! Asistence: Jakub Tot a Jan Macel.
     
    27:57
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři jdou do opětovného vedení! David Mihulka jel po levé straně se svým kolegou do přečíslení dva na jednoho. Nahrávku před branku využil DOMINIK MLEJNEK, jenž uklidil puk do pravé šibenice! Asistence: David Mihulka a Tobias Adam.
     
    09:10
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a srovnávají krok se svým vyzyvatelem! Jaroslav Šešina vybídl na pravém kruhu JANA TŮMA, jenž z jedničky uklidil puk za přesouvajícího se Hynka Petržílku! Asistence: Jaroslav Šešina.
     
    07:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři ujeli do přečíslení, které znamená první gól utkání. Matyáš Sapík předal puk DAVIDU MIHULKOVI, jenž jel po levé straně. Střelec byl takřka v nulovém úhlu, ovšem našel místečko u Kmochovy levé tyče! Asistence: Matyáš Sapík a Matyáš Machovský.

    Štěpán Ondráček

    Branky a nahrávky: 8. Mihulka (Sapík, Machovský), 28. Mlejnek (Mihulka, Adam), 54. Mihulka (Košťál, Vranka), 56. Mihulka (Košťál), 60. Holenda (Havel, Pokorný) – 10. Tůma (Šešina), 36. Šešina (Tot, Macel), 48. Tůma (Tot, Šešina), 57. Janoušek (Macel)


    BK Havlíčkův Brod: Petržílka (Kukeně) – Trupl (C), Sapík, Kutlvašr, Vranka, Adam – Holenda, Havel, Pokorný – Košťál (A), Pártl (A), Kalenský – Machovský, Mihulka, Mlejnek
    Trenér: Richard Cachnín

    HC Slovan Ústí nad Labem: Kmoch (Müller) – Šešina (C), Chlapec, Polata, Tomšík – Macek, Janoušek (A), Průša, Tůma (A), Macel, Čermák, Tot, Matloch, Prchal, Kušej, Koval, Hampl
    Trenér: Martin Šnajdr

    Rozhodčí: Marek Honza – Ondřej Polák, Matěj Krejčí

    Diváci: 42
    bahis siteleri