Leicester – West Ham 0:3 (kon.) | Southampton – West Brom 2:0 (kon.) | Arsenal – Sheffield Utd. 2:1 (kon.)
Wolverhampton – Fulham 1:0 (kon.) | Manchester Utd. – Tottenham 1:6 (kon.) | Aston Villa – Liverpool 7:2 (kon.)
konec
Aston Villa FC
7:2 (4:1)
Liverpool FC
Neděle 04.10.2020, 20:15 • Villa Park, Birmingham • Anglická Premier League • 4. kolo
Předzápasové kurzy
    75. Jack GREALISH - 7:2
     
    75
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Domácí fotbalisté si dnešní zápas prostě užívají a dávají už sedmou branku, neskutečné! JACK GREALISH si skvěle pohlídal ofsajd a dostal přihrávku za obranu. Díky tomu mohl běžet sám na gólmana, kterého překonal střelou k tyči. Adrián je dnes opravdu chudák...
    66. Jack GREALISH - 6:2
     
    66
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Neskutečné, domácí jsou dnes neskutečně efektivní! Ollie Watkins posunul míč na JACKA GREALISHE, jenž pálil na zadní tyč. Do rány mu však sáhl někdo z obránců, který poslal balón do protipohybu gólmana! To je dnes podruhé!
    60. Mohamed SALAH - 5:2
     
    60
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Reds ještě vykřesali jiskřičku naděje na svou stranu! Roberto Firmino posunul balón na rozběhnutého MOHAMEDA SALAHA, jenž svou střelou k tyči dává svůj druhý gól v tomto utkání!
    55. Ross BARKLEY - 5:1
     
    55
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Wow, domácí celek přidává další branku do hostující sítě! Jack Grealish posunul balón na ROSSE BARKLEYHO, jehož parádní rána byla ještě tečována soupeřem, každopádně z toho byla krásná branka do šibenice! Adrián neměl šanci se tak daleko natáhnout.
    39. Ollie WATKINS - 4:1
     
    39
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Neskutečné, domácí fotbalisté přidávají už čtvrtou branku v prvním poločase! Po přetaženém centru se k míči dostal Trézéguet, jenž svým centrem před bránou našel volného OLLIEHO WATKINSE, jenž dává hattrick!
    35. John MCGINN - 3:1
     
    35
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    A my tu máme další branku v podání domácího týmu! K odraženému balónu se dostal na nějakých dvacet metrech JOHN McGINN, jehož tečovaná rána šla přesně do protipohybu brankáře! Virgil van Dijk je tímto smolařem, jenž si vlastně dal gól.
    33. Mohamed SALAH - 2:1
     
    33
    Liverpool právě vstřelil branku!
    A my nakonec vidíme gól také v síti domácího týmu, Liverpool snižuje na rozdíl jednoho gólu! Naby Keïta sice ještě balón do sítě neprocedil. Ten se však odrazil na nohu MOHAMEDA SALAHA, jenž ranou z první rozvlnil síť.
    22. Ollie WATKINS - 2:0
     
    22
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Domácí fotbalisté se dostávají už do dvougólového vedení! Viděli jsme další pěknou akci, kterou nakonec zakončil OLLIE WATKINS, jenž dává svůj druhý gól v zápase! Branka to navíc byla znamenitá, Watkins se trefil v pádu přesně do zadní šibenice.
    4. Ollie WATKINS - 1:0
     
    4
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    Neskutečné, domácí fotbalisté se už ve čtvrté minutě dnešního zápasu dostávají do vedení! Jack Grealish našel v šestnáctce úplně volného OLLIEHO WATKINSE, jenž si z blízkosti věděl rady. Všemu ale předcházela velká chyba v rozehrávce Adriána...

    Denisa Józsová

    Branky: 4. Watkins (Grealish), 22. Watkins (Grealish), 35. J. McGinn, 39. Watkins (Trézéguet), 55. Barkley (Grealish), 66. Grealish (Watkins), 75. Grealish (J. McGinn) – 33. M. Salah, 60. M. Salah (Firmino)

    Karty:   46. Douglas Luiz (ASV), 90+2. Nakamba (ASV) – 38. V. van Dijk (LIV)


    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 11:8. Střely mimo: 4:1. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 7:10.
    Aston Villa FC: E. Martínez – Cash (80. A. Almuhammadí), Konsa, Mings, Targett – J. McGinn, Douglas Luiz (80. Nakamba), Barkley – Trézéguet (87. B. Traoré), Watkins, Grealish.
    Náhradníci: Steer – Nakamba, Davis, El Ghazi, A. Almuhammadí, Hourihane, B. Traoré.

    Liverpool FC: Adrián – Alexander-Arnold, Joe Gomez (61. Jones), V. van Dijk, Robertson – Keïta (46. Minamino), Fabinho, Wijnaldum – M. Salah, Firmino (68. Milner), Diogo Jota.
    Náhradníci: Kelleher – Milner, Minamino, Jones, Origi, J. Henderson, N. Williams.

    Rozhodčí: Atkinson – Hatzidakis, West
    bahis siteleri