Kazaň – Ufa 4:1 (kon.) | Nižněkamsk – Magnitogorsk 1:4 (kon.) | Soči – Riga 4:2 (kon.)
konec
HK Soči
4:2 (1:0, 1:0, 2:2)
Dinamo Riga
Pondělí 05.10.2020, 18:30 • Bolšoj dvorec sporta, Soči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání

    Ondřej Vitásek (DRG) 0+0, 1 střela, čas na ledě 18:45 (20:50:44)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 24:28.
    Zblokované střely – 13:8.
    Vyloučení – 6:4.
    Využití přesilovek 1/4 – 1/6.
    Vhazování – 34:29.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Soči, kterému se povedlo zvítězit výsledkem 4:2. Soči vstupovalo do poslední periody při dvoubrankovém vedení, jenomže ihned v první minutě inkasovalo branku. Dinamo se rázem dostalo na dostřel, avšak Soči si vzalo dvoubrankové vedení zpět. Lotyšský celek ani tentokráte s odpovědí moc dlouho nečekal a snížil stav. Riga navíc mohla srovnat v koncovce zápasu, kdy měla k dispozici přesilovou hru. Místo toho ale sama inkasovala při vlastním oslabení.
     
    Konec zápasu.
     
    59:11
    Sledujeme poslední minutu dnešního zápasu, o vítězi je pochopitelně rozhodnuto. Navíc to vypadá, že se Dinamo nerozhodně pro hru bez brankáře.
     
    58:47
    Dinamo se v závěru zápasu ještě snaží s nepříznivým výsledkem něco udělat, zatím se to ale moc nedaří. Domácí čekají na nějakou chybu, dojde k odvolání brankáře?
    56:29 Igor RUDĚNKOV - 4:2
     
    56:29
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí skórují při vlastním oslabení, zřejmě je hotovo! Nahrávka o hrazení směřovala do jízdy na IGORA RUDĚNKOVA, kterému se povedlo rychlostně dostat přžes Indrašise. Navíc tomu moc nepomohl ani brankář Proskurjakov, který vyjel daleko z branky, přičemž Ruděnkov v poklidu zamířil do odkryté části hostující svatyně.
    Asistence: Jere Karjalainen, Daniil Miromanov.
     
    56:02
    Strömwallovi se povedlo obelstít protihráče, proti kterému získal puk u levého hrazení. Následovalo vyhození přes všechny čáry až k brankáři Proskurjakovovi.
     
    55:11
    Domácí obrana si nepohlídala zadovku zpoza branky, přičemž měl hodně prostoru Dzierkals. Jeho rána z úhlu trefila Treťjaka, který se stačil včas přesunout.
     
    54:38
    Vyloučení v týmu HK Soči (Maxim Minejev – 2 min., vysoká hůl).
     
    52:34
    V krátkém časovém sledu tu máme další přerušení hry, tentokráte to znamená prostor pro poslední komerční přestávku. Po ní se bude vhazovat v pásmu Dinama.
     
    51:31
    Směrem vzad musel spěchat Krastenbergs, který měl na zádech hned dvojici protihráčů. Druhá formace Soči přesto vypálila, Batyršin trefil pouze protihráče. Poté ve vyložené šanci selhal Ruděnkov.
     
    50:10
    Do konce tohoto zápasu zbývá závěrečná desetiminutovka, Soči stále vede o jednu branku. Poslední perioda je hodně vyrovnaná, oba celky hrají zodpovědně.
     
    49:11
    Minejev se hezkým manévrem zbavil protihráče, načež se pokoušel vypálit mezi ruku brankáře Proskurjakova. Ten tento úmysl přečetl a znovu přerušil hru.
     
    48:22
    Souboj u pravého hrazení nakonec vyzněl lépe pro hostujícího Maioneho, který přesnou rozehrávkou dokázal oslovit Komarka, jenž se daleko s pukem nedostal.
     
    47:14
    Do předbrankového prostoru se pokoušel najet aktivně hrající Šmeljov, kterému se ovšem nepovedlo došťourat kotouč za brankáře, jenž pro jistotu přerušil hru.
    46:03 Martinš DZIERKALS - 3:2

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 7. Kolgotin (Šmeljov, Točickij), 38. Miromanov (Strömwall, Linus Johansson), 46. Šmeljov, 57. Ruděnkov (Karjalainen, Miromanov) – 41. Maione (Sund), 47. Dzierkals (Komarek, Jaks)


    HK Soči: Treťjak (Lassinantti) – Miromanov, Pogorišnyj, J. Alexandrov (A), Miščenko, Minejev, Batyršin, Sedov, Garajev – Nilsson, Linus Johansson, Strömwall (A) – Točickij (C), Ruděnkov, Šmeljov – Kolgotin, Karjalainen, N. Kvartalnov – Petkov, Kukštel.
    Dinamo Riga: Proskurjakov (S. Galimov) – Jaks, Vitásek, Maione, Sotnieks, Tumanovs, Sund, Mamčics – Indrašis (A), Gračjov, Darzinš (C) – Stoljarov, P. Černov, Dzierkals – Gegeris, Komarek, Z. Mitchell (A) – Krastenbergs, Prohorenkovs, Millers – Bucenieks.

    Rozhodčí: Birin, Kulakov – Bersenjov, Judin
    bahis siteleri