Magnitogorsk – Omsk 3:0 (kon.) | Riga – Jaroslavl 2:3 (0:2 po s.n.) | Jokerit – CSKA Moskva 5:2 (kon.)
Kazaň – Chabarovsk 4:0 (kon.) | Soči – Petrohrad 1:4 (kon.) | Spartak Moskva – Barys 2:3 (po pr.)
Viťaz – Jekatěrinburg 3:4 (kon.)
po prodl.
Spartak Moskva
2:3 (1:0, 1:2, 0:0 - 0:1)
Barys Nur-Sultan
Středa 14.10.2020, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    46:18
    Sudí je na Spartak možná trošku přísnější, ale tady se o dvě minuty jednalo. Ruslan Novruzov totiž kotouč trošku smolně vyhodil do hlediště, aniž by se kus gumy dotkl plexi, a dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    33:10
    Ruslan Novruzov jde odpykat dvouminutový trest pro hráčskou lavici Spartaku, domácích bylo na ledě jednoznačně šest a brankář k tomu.
     
    30:31
    Jakov Rylov zahákoval za brankou Curtise Valka a už míří na trestnou lavici. Pět sekund se bude hrát čtyři na tři, poté vlétnou na led dva vyloučení hráči.
     
    28:36
    Dmitrij Ševčenko možná trošku zbytečně rýpl hokejkou do domácího brankáře, takže vzápětí přišla rychlá odezva domácích. Konkrétně od Alexandera Nikišina, jenž dostává dvě minuty za hrubost. Dmitrij Ševčenko mu odpověděl stejnou mincí a oba dva jdou na dvě minuty ven.
     
    22:23
    Andrej Kutějkin je prvním vyloučeným hráčem zápasu, když jde ven na dvě minuty za podražení.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 4. Širokov (Lehterä), 26. Radil (Lehterä) – 21. Michajlis (Valk, Lilja), 23. Dietz (Videll), 61. Dietz


    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Djuse, D. Višněvskij, Pivcakin, Rylov (A), Zubarev, Kulik, Nikišin, Kutějkin – Lehterä (A), Širokov (C), Radil – M. Cyplakov, Ljubimov, Zubov – R. Hanzl, Novruzov, Fjodorov – Kruženkov, Talalujev, Juňkov.
    Barys Nur-Sultan: Ortio (Karatajev) – Dietz (C), Orechov, Blacker, Svedberg, Šalapov, Metalnikov (A), Gajtamirov – Frattin, R. Starčenko (A), Videll – Michajlis, Valk, Lilja – Grenc, Sagadejev, Ševčenko – Šestakov, Gurkov, Musorov – Petuchov.

    Rozhodčí: Sergej Beljajev, Jurij Oskirko – Jevgenij Antonov, Nikita Viljugin
    bahis siteleri