Magnitogorsk – Omsk 3:0 (kon.) | Riga – Jaroslavl 2:3 (0:2 po s.n.) | Jokerit – CSKA Moskva 5:2 (kon.)
Kazaň – Chabarovsk 4:0 (kon.) | Soči – Petrohrad 1:4 (kon.) | Spartak Moskva – Barys 2:3 (po pr.)
Viťaz – Jekatěrinburg 3:4 (kon.)
po prodl.
Spartak Moskva
2:3 (1:0, 1:2, 0:0 - 0:1)
Barys Nur-Sultan
Středa 14.10.2020, 18:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:00 Darren DIETZ - 2:3
     
    61:00
    Barys právě vstřelil branku!
    Prodloužení trvalo jen minutu. Další ztrátu puku už Spartak nezažehnal. Arťom Fjodorov si na útočné modré u své střídačky zbytečně hrál s kotoučem, ovšem na hranici krosčeku ho o puk připravil DARREN DIETZ. Ten poté udělal několik rychlých kroků a dostal se až před Hudáčka, kterého zblízka prostřelil ještě před tím, než byl sražen spoluhráčem. Bez asistence.
    25:25 Lukáš RADIL - 2:2
     
    25:25
    Spartak právě vstřelil branku!
    S brankami se zkraje druhé části roztrhl pytel! Vše nasvědčovalo tomu, že Jori Lehterä obkrouží branku. Jenže finský forvard místo toho poslal zpoza klece zadovku na LUKÁŠE RADILA, který byl před brankou a nekompromisně zavěsil kolem hlavy Ortia pod horní tyč. Asistence: Jori Lehterä.
    22:35 Darren DIETZ - 1:2
     
    22:35
    Barys právě vstřelil branku!
    Hosté během necelých dvou minut otáčejí průběžný stav! Linus Videll poslal puk podél modré na DARRENA DIETZE a kanadsko-kazašský bek ukázal, proč je nejlepším střelcem týmu. Připravil se na palebnou pozici a poté nekompromisně zavěsil ze svého pohledu do levé šibenice. Lapačka Hudáčka neměla proti sedmému gólu Dietze v sezoně šanci. Asistence: Linus Videll.
    20:45 Nikita MICHAJLIS - 1:1
     
    20:45
    Barys právě vstřelil branku!
    Hosté srovnávají stav zápasu a zkraje druhé třetiny se tak začíná od znova. Barys díky obránci Liljovi udržel, leč krkolomně, puk v útočném pásmu. Bek hostí jej poslal mezi kruhy, kde si kotouč fotbalovým zákrokem zpracoval Curtis Valk, jenž jej předal na levý kruh. Tam byl volný NIKITA MICHAJLIS a kotouč nekompromisně poslal do horní části branky nad pravé rameno Hudáčka. Asistence: Curtis Valk, Jakob Lilja.
    03:14 Sergej ŠIROKOV - 1:0
     
    03:14
    Spartak právě vstřelil branku!
    V moskevské hale hraje chytlavý song o tom, že dnes bude překrásná noc. A je třeba říct, že na začátku celé akce i na jejím konci byl SERGEJ ŠIROKOV! Domácí kapitán měl nejprve puk za brankou a když o něj přišel, nevzdal se a napadal dále. U mentinelu na levém kruhu dal hůl do chabé rozehrávky Jegora Petuchova a dloubl puk mezi kruhy pro Jori Lehteru. Ten lehce přenechal puk právě pro Sergeje Širokova, jenž zblízka zamířil přesně na přední tyč. Asistence: Jori Lehterä.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 4. Širokov (Lehterä), 26. Radil (Lehterä) – 21. Michajlis (Valk, Lilja), 23. Dietz (Videll), 61. Dietz


    Spartak Moskva: J. Hudáček (Bespalov) – Djuse, D. Višněvskij, Pivcakin, Rylov (A), Zubarev, Kulik, Nikišin, Kutějkin – Lehterä (A), Širokov (C), Radil – M. Cyplakov, Ljubimov, Zubov – R. Hanzl, Novruzov, Fjodorov – Kruženkov, Talalujev, Juňkov.
    Barys Nur-Sultan: Ortio (Karatajev) – Dietz (C), Orechov, Blacker, Svedberg, Šalapov, Metalnikov (A), Gajtamirov – Frattin, R. Starčenko (A), Videll – Michajlis, Valk, Lilja – Grenc, Sagadejev, Ševčenko – Šestakov, Gurkov, Musorov – Petuchov.

    Rozhodčí: Sergej Beljajev, Jurij Oskirko – Jevgenij Antonov, Nikita Viljugin
    bahis siteleri