Barys – Kunlun 2:1 (kon.) | Magnitogorsk – Ufa 1:4 (kon.) | Čeljabinsk – Riga 5:1 (kon.)
Čerepovec – Viťaz 0:3 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 5:3 (kon.) | Nižněkamsk – Chabarovsk 1:3 (kon.)
N.Novgorod – Minsk 6:3 (kon.) | Jaroslavl – Dynamo Moskva 3:2 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
1:4 (0:1, 1:1, 0:2)
Salavat Julajev Ufa
Pátek 30.10.2020, 15:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:23 Sakari MANNINEN - 1:4
     
    44:23
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hostující celek podle všeho defitivně potvrzuje svůj triumf v dnešním souboji! Po další rychle akci v útočném pásmu si na pobídku před branku sjel SAKARI MANNINEN a pohotově uklidil kotouč do sítě! Asistence: Teemu Hartikainen.
    40:06 Teemu HARTIKAINEN - 1:3
     
    40:06
    Ufa právě vstřelila branku!
    Neskutečný vstup UFY do závěrečné části dnešního souboje! Hosté se ihned po vyhraném vhazování vydali do útoku a TEEMU HARTIKAINEN už po šesti sekundách dopravil puk do sítě! Asistence: Markus Granlund.
    32:28 Andrej NESTRAŠIL - 1:2
     
    32:28
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácímu celku se nakonec podařilo rychle snížit! Hráči Metallurgu dostali příliš mnoho prostoru v útočném pásmu. Na střílenou přihrávku z pravé strany si sjel ANDREJ NESTRAŠIL a z hranice brankoviště poslal puk do sítě! Asistence: Taylor Beck, Jegor Martynov.
    29:37 Markus GRANLUND - 0:2
     
    29:37
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hostující Ufa v polovině utkání přidává druhou branku a odskakuje svému soupeři! MARKUS GRANLUND si sjel na přihrávku mezi kruhy a znovu uklidil puk mezi betony brankáře! Asistence: Philip Larsen, Sakari Manninen.
    03:01 Markus GRANLUND - 0:1
     
    03:01
    Ufa právě vstřelila branku!
    Hostující Ufa se hned v úvodu dnešního střetnutí dostává do vedení! Na dlouhé vyhození obránce si najel zapomenutý MARKUS GRANLUND a svůj únik zakončil střelou mezi betony brankáře! Asistence: Teemu Hartikainen.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 33. A. Nestrašil (Beck, Martynov) – 4. M. Granlund (Hartikainen), 30. M. Granlund (Larsen, Manninen), 41. Hartikainen (M. Granlund), 45. Manninen (Hartikainen)


    Metallurg Magnitogorsk: Nosov (30. Zagidulin) – Minulin, J. Jakovlev, Nikolajev, Zemčonok, N. Chlystov, Menšikov, Martynov – Prochorkin, S. Plotnikov, Mozjakin (C) – Lammikko, Pesonen, Čibisov – A. Nestrašil, Košelev, Beck – Švyrjov, Několenko, Korobkin – Jurov.
    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Skrynnik) – Larsen, J. Birjukov, Koledov, Panin (C), Lisovec, Alexejev, A. Semjonov – Hartikainen (A), M. Granlund, Manninen – Sošnikov, Baškirov, Kadějkin – Kartajev, Baranov, Chochrjakov – Pimenov, Soloduchin, V. Žarkov.

    Rozhodčí: Gašilov, Gofman – Osipov, Šadrin

    Diváci: 2440
    bahis siteleri