Ufa – Kunlun 3:2 (po pr.) | Jekatěrinburg – Riga 7:2 (kon.) | Magnitogorsk – Čeljabinsk 4:1 (kon.)
Čerepovec – Jokerit 5:2 (kon.) | Jaroslavl – Minsk 4:1 (kon.) | Nižněkamsk – Novosibirsk 1:3 (kon.)
N.Novgorod – Chabarovsk 3:4 (po pr.) | Soči – Viťaz 3:4 (po pr.) | Spartak Moskva – Omsk 2:1 (po pr.)
Dynamo Moskva – CSKA Moskva 4:3 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
7:2 (1:1, 4:0, 2:1)
Dinamo Riga
Neděle 01.11.2020, 13:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:38
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Andrew O'Brien – 2 min., hrubost).
    56:12 Alexej MAKEJEV - 7:2
     
    56:12
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Šťastná sedmička je na světě, byť hráči Rigy by s tímto přívlastkem určitě souhlasit nemohli. ALEXEJ MAKEJEV zvládl souboj o první hattrick v utkání, když při přečíslení dva na jednoho zužitkoval lahůdkový pas z hole Anatolije Golyševa. Této akci nechybělo vůbec nic a určitě by zasloužila místo v sestřihu nejkrásnějších momentů nejen tohoto utkání. Asistence: Anatolij Golyšev, Jurij Salov.
     
    48:59
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Michail Mamkin – 2 min., nedovolené bránění).
    45:39 Patriks ZABUSOVS - 6:2
     
    45:39
    Riga právě vstřelila branku!
    Ani Vladislav Gross nedochytá zápas s čistým štítem. PATRIK ZUBOVS totiž využil předchozí práce svého spoluhráče Denise Paršina a geniálně našel prostor u zadní tyčky. Riga sice debakl asi neodvrátí, ale i kosmetická změna skóre se počítá. 6:2. Asistence: Denis Paršin
     
    44:39
    Záběr na střídačku prozrazuje, že výměna brankářů na straně Avtomobilistu nemělo zřejmě jen symbolický význam. U Jakuba Kováře se shlukuje tým lékařů a kustodů, český gólman si patrně protahuje třísla. Přesto zůstává blízko bojiště a neodchází do útrob stadionu.
     
    43:16
    Tak hodně zajímavý tah na straně Jekatěrinburgu. Jakub Kovář už nemůže vychytat čisté konto, a tak za stavu 6:1 pouští do branky kolegu Vladislava Grosse, aby si také užil svou chvíli slávy. Tohle uvidíte častěji v mládežnických kategoriích než na úrovní KHL.
    41:43 Brooks MACEK - 6:1
     
    41:43
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Velmi podobný gól tomu pátému. Šťastným střelcem BROOKS MACEK, který postával na hraně brankoviště a pohotově vložil hůl do střílené přihrávky Dana Sextona, který se tak odvděčil za svůj předchozí gól, kdy mu stačilo udělat prakticky totéž co nyní předvedl Macek. Asistence: Dan Sexton, Peter Holland.
     
    40:26
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Kristaps Zile – 2 min., nedovolené bránění).
     
    40:01
    Očekávaná změna v brankovišti se skutečně koná. Alexandr Lazušin se už do modrého půlkruhu nevrátí a nastupuje Eriks Vitols.
    39:02 Dan SEXTON - 5:1
     
    39:02
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Avtamobilist proměňuje přesilové hry s železnou pravidelností. Tentokrát sklidil plody práce svých kolegů DAN SEXTON, který si parádně nabruslil před bránu a uklidil puk do prázdné klece. Rozhodující přihrávka přišla z hole Brookse Maceka, který se tak právoplatně přidává ke slavícím spoluhráčům. Asistence: Brooks Macek, Peter Holland.
     
    38:50
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Tony Sund – 2 min., držení hole).
     
    36:35
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Nikita Trjamkin – 2 min., podrážení).
    31:11 Alexej MAKEJEV - 4:1
     
    31:11
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Gólová hitparáda nezná konce, domácím se znovu daří využít přesilovou hru. ALEXEJ MAKEJEV sebral kotouč u mantinelu, udělal pár kroků směrem k bráně a vypálil tahem tak přesně, že Lazušinovi nezbývalo nic jiného než se ohlédnout za svá záda. Makejev tak napodobuje svého kolegu Bočarova a bude s ním svádět příjemný souboj o to, kdo jako první vstřelí hattrick. Asistence: Georgij Bělousov, Alexej Vasilevskij.
     
    30:26
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Ernests Ošenieks – 2 min., nedovolené bránění).
     
    25:59
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Georgij Bělousov – 2 min., hákování).
     
    25:44
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Denis Paršin – 2 min. pro hráčskou lavici, příliš mnoho hráčů).
     
    23:35
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Gints Meija – 2 min., nedovolené bránění).
    22:23 Stanislav BOČAROV - 3:1
     
    22:23
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hosté si o porážku v dnešním utkání přímo říkají. Jen 25 vteřin po druhém gólu si totiž nechali pláchnout STANISLAVA BOČAROVA, který měl na zakončení samostatného nájezdu dost času a brankáře nachytal kličkou završenou mezi betony. Jekatěrinburg odskakuje do dvoubrankového vedení. Asistence: Pavel Kulikov.
    21:58 Alexej MAKEJEV - 2:1
     
    21:58
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Stejně jako v úvodní třetině, také tentokrát se podařilo Jekatěrinburgu vstoupit na led s velkou vervou a ALEXEJ MAKEJEV ji v přesilovce přetavil ve vedoucí gól. Alexej Vasilevskij si dobře všiml clonícího Protapoviče a poslal proto směrem k brance ráznou střelu. Makejev celou situaci jistil, dostal se k volnému kotouči a bez potíží ho umístil za záda Lazušina. Asistence: Alexej Vasilevskij.
     
    21:37
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Emils Gegeris – 2 min., podrážení).
     
    18:57
    Důležitý zákrok Jakuba Kováře. Jevgenij Gračjov proskotačil kolem obránce a bekhendem zkoušel zvedat puk pod horní tyč. Gólman Avtamobilistu však zůstal na správném místě a hrudí střelu pokryl.
    13:13 Kristaps ZILE - 1:1
     
    13:13
    Riga právě vstřelila branku!
    Hostům se snaží srovnat krok hodně kuriózní trefou. KRISTAPS ZILE dostal přihrávku po modré čáře a zkusil ohrozit Jakuba Kováře. Rána mu však vůbec nesedla, od zadního mantinelu se nicméně puk odráží do betonu českého brankáře a pak i do sítě. I takové góly v hokeji padají. Asistence: Tony Sund.
     
    06:27
    Vyloučení v týmu Avtomobilist Jekatěrinburg (Ilja Ovčinnikov – 2 min., nedovolené bránění).
    01:22 Stanislav BOČAROV - 1:0
     
    01:22
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Jakoby brankář Alexandr Lazušin zůstal ještě myšlenkami v kabině. Útočník STANISLAV BOČAROV obdržel přihrávku z hole Vjačeslava Litovčenka a jen tak naslepo zkusil vypálit z ostrého úhlu na přední tyč. K jeho překvapení si puk našel cestu do sítě a Alexandr Lazušin nevěřícně kroutí hlavou. Jekatěrinburg se dostává do vedení vcelku snadným způsobem. Asistence: Vjačeslav Litovčenko.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 2. Bočarov (Litovčenko), 22. Makejev (Alexej Vasilevskij), 23. Bočarov (P. Kulikov), 32. Makejev (Bělousov, Alexej Vasilevskij), 40. Sexton (Macek, Holland), 42. Macek (Sexton, Holland), 57. Makejev (Golyšev, Salov) – 14. Zile (Sund), 46. Zabusovs (Paršin)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (44. Gross) – Alexej Vasilevskij, Trjamkin (C), Mamkin, Ch. Genoway, Berezin, D. Bodrov, Salov – Golyšev, Macek (A), Makejev – Sexton, Holland (A), Ovčinnikov – Litovčenko, P. Kulikov, Bočarov – Chripunov, Platt, Protapovič – Bělousov.
    Dinamo Riga: Lazušin (41. Vitols) – Zile, Scarlett, O'Brien, Ellis (A), Sotnieks, Sund, Ošenieks – Paršin, Gračjov (C), Levin – Zabusovs, Z. Mitchell (A), Polcs – Meija, Berzinš, Gegeris – Bucenieks, Švanenbergs, Lipon – Larionovs.
    bahis siteleri