Ufa – Kunlun 3:2 (po pr.) | Jekatěrinburg – Riga 7:2 (kon.) | Magnitogorsk – Čeljabinsk 4:1 (kon.)
Čerepovec – Jokerit 5:2 (kon.) | Jaroslavl – Minsk 4:1 (kon.) | Nižněkamsk – Novosibirsk 1:3 (kon.)
N.Novgorod – Chabarovsk 3:4 (po pr.) | Soči – Viťaz 3:4 (po pr.) | Spartak Moskva – Omsk 2:1 (po pr.)
Dynamo Moskva – CSKA Moskva 4:3 (kon.)
po prodl.
Torpedo Nižnij Novgorod
3:4 (2:1, 0:1, 1:1 - 0:1)
Amur Chabarovsk
Neděle 01.11.2020, 15:00 • KRK Nagornyj, Nižnij Novgorod • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:28 Tomáš ZOHORNA - 3:4
     
    63:28
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Chybná rozehrávka domácích nakonec znamená druhý plusový bod pro Amur! Rozehrávku soupeře totiž dokázal vystihnout Korjagin, který poté v předbrankovém prostoru našel TOMÁŠE ZOHORNU. Český útočník bleskovým zakončením vyzrál na brankáře Tichomirova.
    Asistence: Gleb Korjagin.
     
    58:57
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Velká chyba brankáře Langhamera nakonec znamená vyrovnání! Český brankář si sice poradil se zakončením, jenomže se naprosto zbytečně pokoušel o rozehrávku. Do ní se ovšem postavil ANDY MIELE, který doslova dotlačil kotouč za záda brankáře.
    Bez asistence.
    40:47 Jurij SERGIJENKO - 2:3
     
    40:47
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek se vůbec poprvé v utkání dostává do vedení! Chabarovsk si vypracoval hodně velký tlak, který přinesl několik zablokovaných pokusů. Nakonec se nekompromisním způsobem opřel do kotouče JURIJ SERGIJENKO, který tentokráte mířil naprosto přesně pod horní konstrukci domácí branky.
    Asistence: Tomáš Zohorna, Hynek Zohorna.
    34:34 Valentin PJANOV - 2:2
     
    34:34
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Hostující celek smazává dvoubrankové manko, máme totiž vyrovnáno! VALENTIN PJANOV se v mezikruží dostal k volnému kotouči, načež stál před brankářem Tichomirovem, kterého překonal rychlou střelou k bližší brankové konstrukci. Nyní domácí obrana naprosto zaspala!
    Asistence: Ignat Korotkich.
    18:31 Jurij SERGIJENKO - 2:1
     
    18:31
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Je tu důležité snížení v podání Chabarovsku, který se tak vrací zpět do zápasu! Amur se totiž dokázal na delší dobu usadit v pásmu soupeře, kde nakonec od levého kruhu pálil urostlý obránce JURIJ SERGIJENKO, který celkem překvapivě propálil Tichomirova. Svůj díl práce odvedl také Rasskazov, který bránil brankáři ve výhledu.
    Asistence: Nikita Zimin, Vladimir Butuzov.
    11:50 Damir ŽAFJAROV - 2:0
     
    11:50
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí celek využívá přesilovou hru a dostává se do dvoubrankového vedení! Torpedo se totiž na delší časový úsek usadilo v pásmu soupeře, kde měl u levého kruhu celkem dost prostoru DAMIR ŽAFJAROV, jehož naprosto přesná střela zapadla přesně do bližší šibenice branky. Langhamer toho zřejmě moc neviděl!
    Asistence: Andy Miele, Jordan Szwarz.
    09:11 Zijat PAJGIN - 1:0
     
    09:11
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí celek se dostává do kýženého vedení! Naprosto ukázkovou tečí se prezentoval domácí obránce ZIJAT PAJGIN, kterému se povedlo překvapit českého brankáře Langhamera. Jednalo se snad o první přesný střelecký pokus ze strany domácích, kterým se povedlo dostat do vedení!
    Asistence: Andy Miele, Damir Žafjarov.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 10. Pajgin (Miele, Žafjarov), 12. Žafjarov (Miele, Szwarz), 59. Miele – 19. Sergijenko (Zimin, V. Butuzov), 35. Pjanov (Korotkich), 41. Sergijenko (T. Zohorna, H. Zohorna), 64. T. Zohorna (Korjagin)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Melničuk) – Ch. Wideman, Pajgin, Orlov, Marin, Austin, Mišarin – Žafjarov (A), Miele, Čechovič – Varnakov, Kloos, Šenfeld (C) – Gončaruk, Belevič, Szwarz – Der-Argučincev, D. Iljin, Urakov (A).
    Amur Chabarovsk: Langhamer (Šijanov) – Turbin, Kamalov, Sergijenko, Korjagin, Zimin, Korotkich – Fajzullin (C), T. Zohorna, H. Zohorna – V. Butuzov, Rasskazov, Polunin – Gorškov (A), Vj. Ušenin, Vl. Ušenin (A) – Golubev, Pjanov, Gizdatullin.

    Rozhodčí: Naumov, Ščenjov – Bersenjov, Judin
    bahis siteleri