Ufa – Kunlun 3:2 (po pr.) | Jekatěrinburg – Riga 7:2 (kon.) | Magnitogorsk – Čeljabinsk 4:1 (kon.)
Čerepovec – Jokerit 5:2 (kon.) | Jaroslavl – Minsk 4:1 (kon.) | Nižněkamsk – Novosibirsk 1:3 (kon.)
N.Novgorod – Chabarovsk 3:4 (po pr.) | Soči – Viťaz 3:4 (po pr.) | Spartak Moskva – Omsk 2:1 (po pr.)
Dynamo Moskva – CSKA Moskva 4:3 (kon.)
po prodl.
HK Soči
3:4 (1:2, 1:0, 1:1 - 0:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Neděle 01.11.2020, 15:00 • Bolšoj dvorec sporta, Soči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:25 Danila MOJSEJEV - 3:4
     
    61:25
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Je konec, DANILA MOJSEJEV rychlým nájezdem zařizuje svému celku jeden bod navíc! Útočník Viťazu najel přímo až před domácí brankoviště a své sólo zakončil přesnou střelou do horní části svatyně. Sečteno, podtrženo – 3:4! Asistence: Kaspars Daugavinš, Linus Hultström.
    58:28 Dmitrij KOLGOTIN - 3:3
     
    58:28
    Soči právě vstřelilo branku!
    Už jsem chtěl napsat, že Treťjak zatím zůstává v brance, ale nakonec se ani na střídačku přesouvat muset nebude! Zhruba minutu a půl před koncem základní hrací doby totiž skóre srovnává DMITRIJ KOLGOTIN, který se obtočil kolem hostující svatyně a následně poslal puk přesně ke vzdálenější tyči – 3:3! Asistence: Danila Kvartalnov, Jurij Alexandrov.
     
    58:00
    Poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    53:11
    To se ale může změnit, Anton Borodkin (VTZ) je za držení potrestán dvěma trestnými minutami.
    47:43 Fjodor MALYCHIN - 2:3
     
    47:43
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Protiútok soupeře ale končí trefou do černého, Viťaz dvanáct minut před koncem základní hrací doby znovu odskakuje do jednobrankového vedení! Smolin projel po pravém křídle do pásmu, protáhl se za klec a poslal puk před branku volnému FJODORU MALYCHINOVI, který následně z voleje zamířil naprosto přesně – 2:3! Asistence: Michail Smolin, Danila Mojsejev.
     
    39:44
    Je to tak, Viťaz třetí část zahájí početní výhodou. Ivan Kazakov (SOC) je vyloučen za nedovolené bránění.
     
    39:44
    Todykov vyjel pro puk daleko od své branky a za kruhem jej na led srazil Kazakov! Po zákroku následovala ještě krátká strkanice.
     
    39:00
    Poslední minuta druhé třetiny!
    38:51 Igor RUDĚNKOV - 2:2
     
    38:51
    Soči právě vstřelilo branku!
    Domácí ani tentokrát v přesilovce nepodávali bůh ví jak oslnivý výkon, nakonec se jim ale podařilo z rukávu vytáhnout pěknou akci a přetavit ji ve vyrovnávací zásah! Ogirčuk nahodil kotouč na brankoviště, kde se k němu dostal Rubcov. Ten jej obratem předal IGORU RUDĚNKOVOVI u opačné tyče a ten už měl hodně lehký úkol – 2:2! Asistence: German Rubcov, Daniil Ogirčuk.
     
    36:58
    Svjatoslav Grebenščikov (VTZ) oslabuje svůj celek menším trestem za sekání, druhá přesilovka pro Soči.
     
    35:19
    Bardakov opustil trestnou a vzápětí se dostal do úniku, z hranice brankoviště svatyni minul!
     
    33:04
    Domácí si poprvé zahrají přesilovku, Zachar Bardakov (VTZ) míří na trestnou za podrážení.
     
    31:45
    Na Pogorišného zívala prázdná branka, domácí forvard ale z otočky přestřelil!
     
    22:16
    Dva hráči Soči vyrazili do přečíslení, Ruděnkov se rozhodl místo přihrávky rovnou vystřelit a trefil jen výstroj připraveného moskevského brankáře! Neuspěl ani z následné dorážky.
     
    19:57
    Z nepříjemného závaru mohl skórovat Daugavinš, kterému se ale nepodařilo poslat puk do škvíry mezi tyčí a betonem domácího gólmana!
     
    19:00
    Poslední minuta první třetiny!
     
    16:59
    Soči se dostalo do přečíslení tři na jednoho, proměnit v gól se jim ho ale nepodařilo! Todykov si zakončení z pravé strany pohlídal a vyrazil jej!
    14:44 Linus HULTSTRÖM - 1:2
     
    14:44
    Viťaz právě vstřelil branku!
    A to se mu také daří, Treťjak ze své klece loví druhý kotouč a hosté v početní výhodě otáčí stav střetnutí! Na střeleckou listinu se po svižném zakončení z prostoru mezi kruhy zapisuje LINUS HULTSTRÖM! Asistence: Alexandr Děrgačov.
     
    14:02
    Rafael Batyršin (SOC) dostává za zásah do hlavy nebo krku krom dvou minut také desetiminutový osobák, na lavici ho tak doprovází ještě Daniil Ogirčuk.
    09:01 Jegor VORONKOV - 1:1
     
    09:01
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Mírný nápor rychle nese ovoce, v Bolšoji je znovu vyrovnáno! Treťjaka o čisté konto připravil přesným projektilem z modré čáry JEGOR VORONKOV, kterému také výrazně pomohl Sjomin. Ten totiž gólmanovi ukázkově bránil ve výhledu – 1:0! Asistence: Fjodor Malychin.
    07:26 Igor RUDĚNKOV - 1:0
     
    07:26
    Soči právě vstřelilo branku!
    Uff, to byla střela! Soči po rychlé akci zničehonic otevírá skóre, a v polovině osmé minuty se tak ujímá vedení! Točickij z prostoru pro buly nabil na mezikruží IGORU RUDĚNKOVI, jehož následná dělovka z voleje Antona Todykova překvapila! Asistence: Nikita Točickij.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 8. Ruděnkov (Točickij), 39. Ruděnkov (Rubcov, Ogirčuk), 59. Kolgotin (N. Kvartalnov, J. Alexandrov) – 10. Voronkov (Malychin), 15. Hultström (Děrgačov), 48. Malychin (Smolin, Mojsejev), 62. Mojsejev (Daugavinš, Hultström)


    HK Soči: Treťjak (Lassinantti) – Miromanov, Pogorišnyj, J. Alexandrov (C), Soljannikov, Rundblad, Batyršin, Miščenko, Sedov – Točickij (A), Strömwall, Šmeljov – Rubcov, Karjalainen, Ruděnkov (A) – Glotov, Garajev, Ogirčuk – Kolgotin, N. Kvartalnov, Kazakov.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Todykov (I. Ježov) – Jeřábek (A), Pautov, Hultström, Voronkov, Golovkov (A), Borodkin, Vorobej – Daugavinš, Danforth, A. Sjomin (C) – Děrgačov, Bardakov, Mojsejev – V. Popov, Laričev, Grebenščikov – Smolin, Valickyj, Malychin.

    Rozhodčí: Beljajev, Judakov – Nikolajev, Šalagin.

    Diváci: 1 741
    bahis siteleri