Huesca – Eibar 1:1 (kon.) | Barcelona – Real Betis 5:2 (kon.) | Sevilla – Osasuna 1:0 (kon.)
Atlético – Cádiz 4:0 (kon.)
konec
Atlético Madrid
4:0 (2:0)
Cádiz CF
Sobota 07.11.2020, 21:00 • Estadio Wanda Metropolitano (Madrid) • Španělská LaLiga • 9. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Domácí fotbalisté přidávají v závěru střetnutí čtvrtý zásah! Ángel Correa si na hranici šestnáctky zpracoval míč na prsou a místo střely zvolil nesobecky oblouček na levou stranu, kde číhal úplně volný JOÃO FÉLIX. Ten pálil před vyběhnuvším Ledesmou k levé tyči a zaznamenává svou druhou dnešní branku.
     
    53
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Video nakonec LUISE SUÁREZE v ofsajdovém postavení neshledalo, a tak vede domácí tým už o tři branky! Uruguayského útočníka vysunul přizemní přihrávkou do běhu João Félix a Suárez následně z levé strany poslal balon přesně ke vzdálenější tyči.
     
    22
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek! Kieran Trippier prostrčil na pravém okraji vápna míč na MARCOSE LLORENTEHO, který se štěstím vyhrál souboj s Álexem Fernándezem a přízemní střelou k bližší tyči překonal Jeremíase Ledesmu. Ten si na balon sáhl nohou, v jeho cestě do sítě mu ale nezabránil.
     
    8
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Tým z Madridu jde do vedení! Jeremías Ledesma si vyběhl na okraj šestnáctky pro vzdušný pas, ten mu ale vypadl z rukavic. Marcos Llorente následně odcentroval z levé strany na zadní tyč, kde hlavičkoval z hranice malého vápna přesně JOÃO FÉLIX! Cádiz letos venku inkasoval vůbec poprvé.

    Filip Lefenda

    Branky: 8. Félix (M. Llorente), 22. M. Llorente, 53. L. Suárez (Félix), 90. Félix (Á. Correa)

    Karty:   85. Kondogbia (ATM) – 57. Jönsson (CAD)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 5:6. Rohy: 2:7. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 10:9.
    Atlético Madrid: Oblak – Trippier, Savić, J. Giménez, Hermoso – M. Llorente (56. Á. Correa), H. Herrera (62. Torreira), Koke (C) (71. Kondogbia), Saúl – L. Suárez (72. Lemar), Félix.
    Náhradníci: Grbić – Camello, Á. Correa, Kondogbia, Lemar, Lodi, Felipe, M. Sánchez, R. Sánchez, Šaponjić, Torreira, Valera.

    Cádiz CF: Ledesma – Akapo (46. Alcalá), Cala, Fali, Espino (46. Izquierdo) – Salvi (C), Augusto Fernández (61. Pombo), Jönsson (72. Garrido), Álex Fernández – Lozano, Negredo.
    Náhradníci: Gil – Adekanye, Alcalá, Alejo, Bodiger, Garrido, Á. Giménez, Izquierdo, Malbašić, Mauro, Perea, Pombo.

    Rozhodčí: A. Vega – D. Jiménez, J. Mateo
    bahis siteleri