Argentina – Paraguay 1:1 (kon.) | Kolumbie – Uruguay 0:3 (kon.)
konec
Kolumbie A
0:3 (0:1)
Uruguay
Pátek 13.11.2020, 21:30 • Estadio Metropolitano Roberto Meléndez • Kvalifikace MS (Jižní Amerika) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Uruguaye, která svého soupeře porazila výsledkem 3:0. Kolumbijci sice vstoupili do druhého poločasu nesmírně aktivně, jenomže nápor zhatil penaltový zákrok, po kterém se soupeři povedlo vsítit druhou branku. Kolumbie najednou přestala být nebezpečná, čehož soupeř využil ke třetímu zásahu, což pochopitelně stačilo na poklidné vítězství. Výkon Kolumbie zůstal za očekáváním, naopak Uruguay mile překvapila. (23:30:42)
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 0:0. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:14.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Kolumbie se nyní drží na útočné polovině, jenomže stále to nepřináší žádnou hrozbu pro brankáře Campaňu.
     
    90+3
    Střídání v týmu Uruguay: ze hřiště odchází Rodrigo Bentancur, přichází Gabriel Neves.
     
    90+1
    Hostující Núňez dostal v předchozím souboji pořádně naloženo, nakonec ho z hrací plochy odnášejí nosítka. Doufejme, že to nevypadá na nic vážného.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o pět minut.
     
    90
    Kolumbie navíc bude dohrávat v početní nevýhodě! Již se žlutou kartou hrající Mina šel do hlavičkového souboje loktem, za což uviděl druhý kartónek.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, o vítězi zápasu je delší dobu rozhodnuto. Zcela určitě se bude ještě nastavovat.
     
    88
    Kolumbie rozjela jednu z posledních útočných akcí, jenomže tu nedovoleným zákrokem dokázal dokonale narušit Arambarri, který poslal na zem Rodrígueze
     
    87
    Rychlá souhra na útočné polovině nakonec přinesla zpětnou nahrávku na nohu Arambarriho. Jeho následující přihrávka ovšem směřovala pouze do ofsajdu.
     
    86
    Podél pravé autové lajny to na sebe vzal Nández, který se ovšem manévrem nedostal za záda Murilla. Kolumbie rovněž celkem rychle přišla o balón.
     
    85
    Núňezovi se tentokráte nepovedlo předskočit protihráče, který se tak dostal zpět k míči. Domácí přesto mají velké problémy s přechodem na druhou polovinu.
     
    81
    Ani tentokráte to pokutový kop pro Kolumbii nebude, může se tedy pokračovat ve hře! Od levé autové lajny obstará vhazování domácí zadák Mojica.
     
    80
    Domácí se po volném kopu znovu dožadovali penalty, hlavní sudí celou situaci ještě projedná!
     
    79
    Po delší době budeme sledovat standardní situaci Kolumbie. Bude to ale hodně daleko od hostující branky, proto se dá znovu očekávat vzdušná nabídka.
     
    78
    Střídání v týmu Uruguay: ze hřiště odchází Edinson Cavani, přichází Mauro Arambarri.
     
    77
    Hodně kostrbatě zasahoval hostující Bentancur, který i v pádu dokázal odvrátit na druhou stranu hrací plochy, kde si pro nahrávku seběhl kolega Rodríguez.
     
    76
    Hlavní sudí nestačí sázet žluté karty. Tentokráte byl příliš pozdě v souboji další domácí hráč. Provinil se totiž Cardona, který rovněž uviděl kartu žluté barvy.

    David Suchý

    Branky: 5. Cavani, 54. Luis Suárez (pen.), 73. Núňez

    Karty:   20. Mina (CLM), 72. Díaz (CLM), 74. Lerma (CLM), 76. Cardona (CLM) – 49. Nández (URU)   90. Mina (CLM)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 0:0. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:14.
    Kolumbie A: Ospina (C) – Cuadrado, Mina, Murillo, Mojica – Uribe (65. Cardona), Barrios (32. Díaz), Lerma – J. Rodríguez, Zapata, Muriel (60. Morelos)
    Náhradníci: Montero, Vargas – Campuzano, Cardona, Fabra, Lucumi, Luis, Morelos, D. Muňoz, Orejuela, Ch. Suárez, Tesillo

    Uruguay: Campaňa – Cáceres, Giménez, Godín (C), Viňa – Nández, Torreira, Bentancur (90+3. Neves), De La Cruz (46. Nuňez) – Cavani (78. Arambarri), L. Suárez (70. J. Rodríguez)
    Náhradníci: Irrazabal, R. Muňoz – Arambarri, Neves, Nuňez, Oliveros, B. Rodríguez, J. Rodríguez, Rolin, Rossi, D. Suárez

    Rozhodčí: Rapallini – Belatti, Bonfá (všichni Argentina)
    bahis siteleri