Sparta – Plzeň 1:3 (kon.) | Motor ČB – Zlín 1:4 (kon.) | Litvínov – Olomouc 4:3 (2:1 po s.n.)
Mladá Boleslav – K. Vary 11:4 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Třinec 0:3 (kon.)
Pardubice – Liberec 1:4 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:3 (0:1, 1:0, 1:2)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 24.11.2020, 18:00 • DRFG arena • Tipsport extraliga • 5. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:25
    Kometa si ještě zahraje přesilovou hru, dvě minuty za podrážení fasuje Jan Štencel.
     
    58:33
    Kometa jde do hry v šesti! Vhazuje se v obranném pásmu Vítkovic.
    58:23 Peter TRŠKA - 2:3
     
    58:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ostravané využívají přesilovou hru a otáčejí nepříznivý stav! Polášek na modré čáře poslal puk PETERU TRŠKOVI, jenž se s ničím nepáral a z voleje prostřelil vše, co mu stálo v cestě a Vítkovice najednou míří za tříbodovým ziskem. Asistence: Adam Polášek, Rostislav Marosz.
     
    57:55
    V závěru třetí třetiny se bude muset bránit domácí tým, dvě minuty za nedovolené bránění fasuje Luboš Horký.
     
    57:37
    Vítkovice zaútočily ve vlastním oslabení, obrana Komety propadla a hosté postupovali 3 na 1, Schleiss předložil puk Hruškovi, proti kterému se fantasticky přemístil Vejmelka a podržel Brno!
     
    57:26
    Mueller znovu pálil hluboko v útočném pásmu, Svoboda opět chytá!
     
    55:44
    Zcela zbytečný faul Dominika Lakatoše, jenž v útočném pásmu nesmyslně sevřel do kravaty Gulašiho, jeho vinou teď budou Vítkovice čelit přesilové hře domácích.
    51:42 Jan HRUŠKA - 2:2
     
    51:42
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Tentokrát už vítkovické ostřelování vedlo k vyrovnávací brance! Prudkou střelu v podání Poláka vyrazil Vejmelka na levý kruh, kde byl připraven dorážet JAN HRUŠKA a trefil odkrytý prostor v brance Brna. Asistence: Roman Polák, Jan Štencel.
    48:23 Peter MUELLER - 2:1
     
    48:23
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa otáčí skóre zápasu! První formace domácích zamkla Vítkovické v obranném pásmu, výbornou práci s kotoučem předvedl PETER MUELLER, jenž natáhl na sebe bránícího Werbika a z hranice levého kruhu prostřelil Svobodu. Asistence: Petr Holík.
     
    40:13
    Hruška zavezl kotouč do útočné třetiny, kde výborně uvolnil Lakatoše, ten však znovu v tváří v tvář Vejmelkovi neslavil úspěch.
     
    35:03
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Michal Gulaši – 2 min., podrážení).
     
    31:43
    Vítkovice si poprvé v zápase zahrají přesilovou hru, dvě minuty za hákování obdržel Karel Plášek.
     
    27:37
    Kometa povzbuzena vyrovnávací brankou krouží v útočném pásmu, Süss dokonce trefil tyč!
    27:13 Peter SCHNEIDER - 1:1
     
    27:13
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Vincour připravil PETERU SCHNEIDEROVI ideální střeleckou pozici na hranici pravého kruhu, nejprve brněnský kanonýr úspěšný nebyl, ale napodruhé už dokázal překonat zatím bezchybného Svobodu. Asistence: Tomáš Vincour, Jakub Klepiš.
     
    19:33
    Ondřej Němec nyní vyslal prudkou ránu od modré čáry, která cinkla o tyčku vítkovické branky! Svoboda byl následně dezorientován, ale s pomocí svých obránců situaci na brankovišti ustál a Vítkovice se osvobozují.
     
    18:57
    Schneider postupoval po pravém křídle, a když už se dostával před Svobodu byl nedovoleně zastaven Janem Hruškou, jenž fasuje dvě minuty za hákování.
     
    05:14
    Kometa nyní na chvíli sevřela Ostravany v obraném pásmu a z toho pramení první faul v dnešním utkání, jehož nositelem je střelec úvodní branky utkání Josef Mikyska.
     
    02:26
    Povedený protiútok Komety, kterému chybělo jen rozsvícení červeného světla. Kunc našel povedenou přihrávkou z pravé strany Zaťoviče, brněnský kapitán zakončoval z voleje, ovšem Svoboda se stačil včas přemístit,
    01:31 Josef MIKYSKA - 0:1
     
    01:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté otevírají skóre utkání! Po vhazování se puk dostal na modrou čáru, odkud jej na brněnskou klec nahodil Černý, Vejmelka puk pouze vyrazil a brněnská obrana nepohlídala JOSEFA MIKYSKU, jenž dopravil puk za brankovou čáru. Asistence: Robert Černý, Peter Trška.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 28. Schneider (Vincour, Klepiš), 49. Mueller (P. Holík) – 2. J. Mikyska (R. Černý, Trška), 52. Hruška (R. Polák, Štencel), 59. Trška (Polášek, Marosz)


    HC Kometa Brno: Vejmelka (Klimeš) – Freibergs, O. Němec (A), J. Zbořil, Pyrochta (A), Gulaši, Svozil – Zaťovič (C), P. Holík, Mueller – Vincour, Klepiš, Schneider – DeFazio, Süss, Kunc – Plášek ml., Brabenec, L. Horký – Matěj Svoboda.
    HC Vítkovice Ridera: Mi. Svoboda (Dolejš) – Štencel, R. Polák (C), L. Kovář, Polášek, Trška, R. Černý, Koch – Schleiss, Hruška (A), Lakatoš – L. Krenželok (A), Marosz, Mallet – Dej, J. Mikyska, Šišovský – Dočekal, Werbik, Bernovský.

    Rozhodčí: Kika, Micka – Ganger, Klouček
    bahis siteleri