Benátky n/J – Slavia 3:4 (kon.) | Vrchlabí – Litoměřice 5:2 (kon.) | Kolín – Ústí n/L 4:2 (kon.)
Frýdek-M. – Jihlava 0:1 (kon.) | Kadaň – Havířov 2:9 (kon.) | Sokolov – Vsetín 4:3 (po pr.)
Šumperk – Přerov 2:3 (0:1 po s.n.) | Třebíč – Kladno 3:2 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
HC Dukla Jihlava
Sobota 12.12.2020, 17:00 • Hala Polárka, Frýdek-Místek • Chance liga • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Hezké sobotní odpoledne přeji všem příznivcům hokeje. Hokejová Chance liga pokračuje dalšími zápasy a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat duel mezi týmy HC Frýdek-Místek a HC Dukla Jihlava.
     
    HC Frýdek-Místek

    Hokejisté dnes domácího Frýdku-Místku jsou v tabulce Chance ligy na dvanáctém místě se ziskem šestnácti bodů. Ve dvanácti odehraných duelech zapsali pět výher a sedmkrát pak odešli z ledu jako poražený tým. Frýdeckomístečtí po výhře 6:4 nad Havířovem pak dvakrát po sobě padli. Nejprve nestačili na Vsetín, kde prohráli 2:5. Naposledy ve svém teritoriu měli zápas dobře rozehraný a v první třetině vedli 2:0 nad Prostějovem. Ten dokázal snížit a na konci třetí části hry pak vyrovnal a zápas došel do prodloužení, které už v jeho první minutě rozhodl prostějovský Petr Mrázek a dokonal tak obrat. Rysi tak získali po slibně zahraném začátku pouze bod. Napravili to ale minulý týden, kdy na domácím ledě porazili pražskou Slavii 4:2. Na tříbodový zisk se pokus navázat dnes, ale proti Jihlavě to budou mít hodně těžké.

    Nejproduktivnější hráči

    Ondrej Šedivý 9+7
    Radek Veselý 7+5
    Milan Mikulík 4+7
     
    HC Dukla Jihlava

    Jihlavská Dukla totiž zatím v letošním ročníku druhé nejvyšší soutěže válí a zatím se nachází na prvním místě a dosud její hokejisté zapsali třicet bodů. Na záda jí dýchá Přerov, který má o čtyři body méně. Ze čtrnácti odehraných zápasů Dukla desetkrát vyhrála a čtyřikrát pak padla. Jihlavští po prohře doma se Slavií 3:4 po prodloužení pak zabrala a 3:2 taktéž v nastavené hrací době zvítězila nad Porubou. Následovala vysoká výhra 6:0 nad Kolínem a naposledy pak byli hráči Dukly znovu stoprocentní, když 7:1 srazili Vsetín. Na tři výhry v řadě tak budou hosté chtít dnes navázat ve Frýdku-Místku, kde budou plnit roli favorita. Uvidíme, zda ji naplní.

    Nejproduktivnější hráči

    Matěj Pekr 3+11
    Jiří Fronk 8+5
    Tomáš Čachotský 5+8
     
    Vzájemná utkání

    V uplynulé sezóně se oba celky utkaly šestkrát, čtyřikrát se z vítězství radovala Jihlava, dvakrát pak Frýdek-Místek. Ten tak má svému soupeři dnes co vracet.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Frýdek-Místek: Suchánek (Raszka) – Z. Malík, Vainonen, Hrachovský, Husák, J. Michálek, Zahradníček – Šedivý, Mikulík (C), Kaukič – Klimša (A), R. Veselý, Tomi – Martynek (A), Peterek, Ramik – Stuchlík, Przybyla, Matiaško – Flok.

    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Fučík) – D. Krenželok, D. Kolář (A), T. Černý, Strejček, Bilčík, Mareš, Eliáš – T. Havránek, Skořepa (C), Illéš – Jiránek, Fronk, Mácha – T. Harkabus, Lichanec, Pekr – Čermák, Juda, Chlubna.

    Rozhodčí: Skopal, Fiala – Měkýš, Bartek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Patrik Husák hned v úvodu utkání sebral kotouč ve vlastním obranném pásmu a nabruslil si před jihlavskou klec, ovšem tam domácí celek o touš přišel.
     
    01:03
    A hned n a to pak zahrozil těsně před Suchánkem Jiří Fronk, ale Tomáš Suchánek si poradil a akci Jihlavy zastavil.
     
    02:19
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Michal Matiaško – 2 min., podrážení).
     
    02:30
    Jako první mají k dispozici přesilovou hru hosté a mají tak šanci otevřít účet dnešního zápasu.
     
    03:21
    Hosté se usadili v točném pásmu, na pravé straně chtěl poslat přihrávku Tomáš Havránek, ale tuhlo souhru překazil jeden z domácích beků, který puk okamžitě odpálil až před branku Jana Brože.
     
    04:06
    Jihlavští se ještě znovu dostali před branku domácích, kde ale nevymysleli nic. Z této jejich početní výhody tak pomalu nezbývá nic.
     
    04:19
    Frýdek-Místek je v plném počtu.
     
    05:13
    Ve středním pásmu napadali rozehrávku Rysů hosté a vypíchli jim puk. Ten poté skončil zpět v obranném pásmu domácích, kteří celou akci musejí zakládat zase od začátku.
     
    05:59
    Zakázané uvolnění jihlavské Dukly, hra se stěhuje před Jana Brože a vhazovat se bude po jeho levé ruce. Domácí hráči tak zadarmo získali útočnou třetinu.
     
    06:17
    Peterek získal puk a poslal ho Michalu Ramikovi, ten sice zblízka vystřelil, ovšem jeho pokus šel mimo tři tyče. Navíc se domácí dopustili faulu a bude se vylučovat. Jihlava získává další přesilovou hru.
     
    06:17
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Jan Zahradníček – 2 min., sekání).
     
    06:24
    Matěj Pekr dostal přihrávku a bez čekání vystřelil, jeho střelecký pokus byl sražen mimo. Hosté pak znovu získali kotouč a už kombinují před Tomášem Suchánkem znovu.
     
    07:08
    A další střela hostů mířila směrem na Tomáše Suchánka, ovšem znovu se do toho opřela obrana Frýdku-Místku a ta vyhazuje puk přes celé kluziště až k zadnímu mantinelu v jihlavském teritoriu.
     
    08:08
    Z další přesilovky Dukly už moc nezbývá a vypadá to, že Frýdeckomístečtí ubrání své druhé oslabení a přečkají ho bez úhony.
     
    08:17
    Frýdek-Místek je v plném počtu.
     
    08:59
    A hned se domácí hráči dostali k puku, z vlastního obranného pásma ho dovezli před jihlavskou svatyni. Ale skrze obranu soupeře se k vážnějšímu zakončení nedostali.
     
    09:46
    Daniel Kolář se pokusil procpat se přes dva beky domácích, to se mu nepovedlo a rázem tak skončila další slibně se rodící akce jihlavské Dukly.
     
    10:13
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Daniel Kolář – 2 min., nedovolené bránění).
     
    10:29
    Také domácí už mají výhodu přesilovky, usadili se před hostující brankou. Tam střílel Ondrej Šedivý, ovšem i tato akce domácích končí zmarem a výhozem puku hosty až před domácí branku.
     
    11:13
    Ve vlastním oslabení střílel Josef Skořepa a jeho ránu pokryl Tomáš Suchánek. Hosté tak byli hodně nebezpeční před brankou Frýdku-Místku.
     
    11:53
    Ondřej Hrachovský teď nechal vyniknout Jana Brože, který lapil jeho pokus z dálky a pro jistotu raději zastavil hru. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce, domácí tak stále drží útočnou třetinu.
     
    12:11
    Na levé straně se do střely opřel Radek Veselý, tu ale betonem do bezpečí srazil Jan Brož. A i hosté zřejmě své oslabení už zvládnou.
     
    12:13
    Jihlava je v plném počtu.
     
    13:08
    Domácí hráči se sice sami vykázali z útočného pásma, Jan Zahradníček ale puk vyškrábl a poté ho vrátil zpět před jihlavskou branku. Frýdek-Místek tak může opět zaútočit.
     
    14:05
    Jakub Illéš z pravého kruhu vyslal nebezpečnou střelu, kterou pokryl Tomáš Suchánek, jenž pak před dotěrnými hostujícími útočníky hru zastavil. Buly proběhne po jeho levé ruce.
     
    14:28
    Puk zmizel z dohledu sudích a dění na ledě je tak vykázáno do středního pásma, kde se bude za malý okamžik vhazovat.
     
    15:11
    Matěj Pekr, ač byl tísněn obranou Frýdku-Místku, udržel kotouč v útočném pásmu a poté střílel z pravé strany z mírného úhlu Jiří Fronk a trefil oblouk domácí klece.
     
    15:46
    Hosté se nadále drží před domácí brankou a hrozí opět před Tomášem Suchánkem, který se ve svém brankovišti rozhodně nenudí.
     
    16:25
    Ondrej Šedivý se vystavil ofsajdové pasti a musel tedy rychle pásmo opustit. Navíc Rysi ztratili puk a do akce se hned derou opět Jihlavští.
     
    17:08
    Ondřej Hrachovský si sjel na levou stranu a střelou zápěstím vyslal na hostující branku střelu, která byla sražena mimo. Na druhé straně po rychlé akci pak nepřesně střílel Jakub Illéš.
     
    17:42
    Zakázané uvolnění Jihlavy a vhazovat se bude po levé ruce Jana Brože. Domácí tak mohou opět před jeho klecí zaútočit.
     
    18:02
    Jenže se tak nestalo, hosté velmi rychle získali touš na svou stranu a otočili hru před branku Tomáše Suchánka, ale jejich počínání tam bylo také neúspěšné.
     
    18:33
    Jan Brož si opět sáhl na puk, který ukryl do lapačky. A hned je hra zase přerušena.
     
    18:55
    Zack Malík napřáhl na modré čáře a jeho pumelice pak skončila na dalším zákroku Jana Brože. Hned poté se pak hráči Dukly dostali zase před Suchánka, ale neohrozili ho.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:50
    Ještě to hosté zkoušeli před brankou domácích, ale nebyli úspěšní. A v této části hry se už také nic nestane.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Skončila první třetina mezi Frýdkem-Místkem a Jihlavou. Lídr soutěže, jihlavská Dukla, zatím neskórovala, stejně tak jako domácí celek, který je zatím svému soupeři důstojným soupeřem. Největší šance se zrodila ve dvanácté minutě, kdy ve vlastním oslabení střílel jihlavský Josef Skořepa, ale Suchánka nepřekonal. Uvidíme, co nám nabídne druhá třetina, ve které se snad dočkáme nějakého přesného zásahu.
     
    Střely na branku: 8 – 8
     
    Další třetina začne přibližně v 17:45.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:18
    Daniel Krenželok vystrašil svou střelou Tomáše Suchánka, který jeho pokus zastavil a podržel svůj tým. Poté po zisku puku směřují do útoku zase domácí hráči.
     
    21:04
    Ondřej Hrachovský nahodil puk před branku Jihlavy, tam ale nebyl nikdo, kdo by střelu tečoval nebo dorážel a Frýdek-Místek tak ztrácí puk a vrací se zpět do obrany.
     
    21:45
    Peter Lichanec zpracoval puk a poté si našel na pravém kruhu lepší střeleckou pozici, ale proti jeho pokusu byl Tomáše Suchánek, který sklapl betony a kotouč za svá záda nepustil.
     
    22:33
    A znovu Lichanec byl aktivní před brankou Rysů, hosté však znovu na Tomáše Suchánka nevyzráli.
     
    23:05
    Dan Przybyla dostal přihrávku na brusle a nemohl tak zpracovat puk. Vše za něj pak udělal spoluhráč a domácí zahrozili před brankou Dukly. Ta zůstala znovu nedotknuta.
     
    23:50
    Daniel Krenželok za vlastní brankou čekal, až mu dostřídají spoluhráči a až poté vyvezl puk do středního pásma. Jenže hosté dále nepokračovali, neboť puk získali domácí Rysi.
     
    24:53
    Dlouhý pobyt domácích v pásmu Jihlavy ovoce nepřinesl a na druhé straně mohl otevřít skóre zápasu Joshua James Mácha, ale jeho velká šance po střele z prostoru mezi kruhy skončila bez gólového efektu.
     
    25:59
    Daniel Kolář napřáhl na modré čáře a jeho pokus nadělal Suchánkovi problémy, nicméně kotouč brankář Frýdku-Místku našel ve své lapačce a raději hru přerušil.
     
    26:35
    Další zákrok musel předvést Tomáš Suchánek, když lapil další střelu soupeře a znovu nechal dění na ledové ploše zastavit. Vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    26:45
    Patrik Čermák si od zadního mantinelu sjel do prostoru mezi kruhy, jeho následná střela ale skončila jen na Tomáši Suchánkovi. A ten chytil i dorážku Jakuba Illéše.
     
    27:12
    Jakub Michálek chtěl vytáhnout puk ven z pásma, ale domácí hráči ho k tomu nepustili. Nakonec pak Michálek puk vyhodil, ale bylo to příliš prudké a kotouč končí na zakázaném uvolnění.
     
    27:43
    Radek Veselý se protlačil přes dva obránce jihlavské Dukly, ale zakončení nebylo přesné. Obrana hostů jeho pokus srazila mimo a otáčí hru.
     
    28:23
    Tomáš Suchánek byl opět v akci a zasahoval proti střele z pravého kruhu. Touš ukryl ve své výstroji a hra je opět zastavena.
     
    28:40
    Domácí mají ponechanou výhodu, pokud nevstřelí branku, zahrají si další přesilovou hru.
     
    29:00
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Miroslav Juda – 2 min., vysoká hůl).
     
    29:10
    Po vhazování v pásmu jihlavské Dukly získali hosté kotouč a odpálili ho až před branku Frýdku-Místku. Pošetřili tak cenné vteřiny ze své početní nevýhody.
     
    29:43
    Ve vlastním oslabení se dostávala Dukla do akce, ale vystavila se postavení mimo hru a ta je vykázána zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat blíže brance Frýdku-Místku.
     
    30:17
    Polovina základní hrací doby je za námi a stále jsme se nedočkali žádného gólu. Domácí dohrávají svou přesilovou hru, která se jim však nedaří podle jejich představ.
     
    31:00
    Jihlava je v plném počtu.
     
    31:28
    Tomáš Suchánek pokus hostujícího hráč vyrazil betonem do bezpečí a hned na to pak šla do akce také Jihlava. Ale další pokus Dukly se nesl ve stejném duchu, jako ty předchozí.
     
    32:10
    Hrachovský to zkusil od modré čáry, ale jeho pokus beci soupeře dostali mimo ohrožení branky Jana Brože.
     
    32:52
    Tomáš Suchánek byl znovu v permanenci pokusů na straně Jihlavy a zapsal další přesné zákroky. Drží tak svůj tým proti favoritovi dnešního duelu.
     
    33:14
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (David Klimša – 2 min., hákování).
     
    33:33
    A znovu Tomáš Suchánek hrdinou pro svůj tým, když zastavil dva přesilovkové pokusy Jihlavy. Následně pak se k puku dostal Havránek a poslal ho až před Jana Brože.
     
    34:15
    Jihlavští od své branky zakládali další akci a dostali se až před Tomáše Suchánka. Ale o puk záhy přišli a Jan Zahradníček znovu posílá puk až před branku Jihlavy.
     
    34:55
    Tomáš Černý vyslal další nebezpečnou střelu, ale domácí se opět ubránili a vyhazují touš daleko od branky Tomáše Suchánka.
     
    35:14
    Frýdek-Místek je v plném počtu.
     
    35:44
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Tomáš Chlubna – 2 min., sekání).
     
    35:52
    Milan Mikulík to hned na začátku početní výhody zkusil před Janem Brožem. Ale nepovedlo se a na druhé straně dnes už podruhé ve vlastním oslabení střílel Jakub Illéš, ale proti byl zákrok Tomáše Suchánka.
     
    36:16
    Ondřej Hrachovský nahodil puk od modré čáry a puk poté v mezikruží tečoval Rostislav Martynek, ovšem poslal ho jen vedle pravé tyče hostujícího brankáře.
     
    37:02
    Pokus od modré čáry z hole Mikka Vainonena končí na Janu Brožovi a ten zapsal další zákrok. Hra je přerušena a vhazuje se po levé ruce Jana Brože.
     
    37:44
    Dukla Jihlava je v plném počtu.
     
    37:50
    Domácím se opět přesilová hra nepovedla a skóre se tedy stále nepohnulo. Na ukazateli tak svítí stav, jaký byl i před tímto duelem, tedy 0:0.
     
    38:29
    Jan Brož si sjel za vlastní branku, aby pomohl s rozehrávkou, sebral puk a poslal ho Illéšovi a ten pak hru vytáhl před Suchánka, kde hosté zahrozili, ale Havránek se mezi tři tyče netrefil.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:35
    Tomáš Jiránek pálil z pravého kruhu a jeho pokus se mezi tři tyče nevešel. Stále mají hosté puk, ale spíše to už vypadá, že se ani v prostřední části hry nic nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Také druhá třetina je u konce a stále jsme se nedočkali žádné branky. Oba gólmani jsou hodně pozorní a zatím drží svá čistá konta. Uvidíme, zda se ve třetí třetině jeden z týmů dostane do vedení a udrží ho, nebo zda se zápas bude rozhodovat v nastavené hrací době či dokonce v samostatných nájezdech. Ještě nás tedy čeká asi hodně zajímavá třetí třetina.
     
    Střely na branku: 10 – 23
     
    Další třetina začne přibližně v 18:33.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:59
    Hosté hned do třetí třetiny vstoupili tlakem před brankou domácích, ale nedočkali se úvodního gólu. Hra je přerušena a vhazuje se před Suchánkem.
     
    42:29
    Daniel Kolář zachytil puk a hned poté ho nahodil před domácí branku, kde ale byl Tomáš Suchánek pozorný.
     
    42:54
    Další menší závar před brankou Frýdku-Místku. Zblízka střílel Jan Strejček, ale nevyužil volného prostoru před brankou domácích.
     
    43:41
    Milan Mikulík byl nyní důrazný a z pravé strany vyslal tvrdou ránu, která zaletěla jen těsně vedle jihlavské branky. Následně pak na Suchánka šla další střela, ale opět to ke gólu nevedlo.
     
    44:44
    Filip Eliáš zavezl puk do útočného pásma, z druhé vlny si sjel Tomáš Harkabus, ale následná jeho střela se mezi tři domácí tyče nevešla.
     
    45:26
    Nyní David Klimša z ničeho nic vystřelil z prostoru mezi kruhy a do akce tam musel jít po delší době zase Jan Brož.
     
    45:59
    Patrik Čermák byl dalším hostujícím hráčem, který se zjevil před Tomášem Suchánkem, ale i jeho pokus byl nepřesný. Stále se tak hraje bez branek.
     
    46:30
    Domácí lavička si vyžádala oddechový čas. Trenéři tak reagují na převahu Jihlavy, která stále hrozí před Tomášem Suchánkem. Trenér Wojnar tak není se svými svěřenci spokojen.
     
    47:38
    Další střela hostů, která končí těsně vedle branky soupeře. Suchánek tak měl opět plné ruce práce.
     
    48:37
    Další pokus hostů a domácí pak před hrozícím dalším tlakem před svojí brankou odpálili puk na zakázané uvolnění.
     
    48:54
    Milan Mikulík vyvezl puk do útočného pásma, ale tam obrana Jihlavy nedovolila domácím Rysům vůbec nic a hosté tak otáčejí hru opět na druhou stranu.
     
    49:33
    Radek Veselý chtěl obrat soupeře o kotouč, to se mu nepovedlo a akce Jihlavy tak pokračuje dále. Nyní v rohu vznikl souboj o kotouč a ten vyhráli hosté. Takže mohou nadále útočit.
     
    51:41
    Další velmi dlouhý pobyt v pásmu Frýdku-Místku. Jihlavští buší do frýdeckomísteckých vrat, ale zatím stále marně a na ukazateli je pořád 0:0.
     
    52:36
    Matěj Pekr měl hodně prostoru ke střele a na levém kruhu vystřelil, ale proti byl znovu velmi pozorný Tomáš Suchánek, který tak opět drží Rysi ve hře o body.
     
    53:14
    Hosté se opět dostali do zakončení, ale fantastický Tomáš Suchánek byl proti jejich zakončení a připisuje na své statistické okno další pohotový zákrok.
     
    54:21
    Lukáš Kaukič v rychlé protiakci domácích střílel z prostoru mezi kruhy, jeho velkou šanci ale pokryl Jan Brož a po velmi dlouhé době zapsal další zákrok a tentokráte to byl on, kdo podržel svůj tým.
     
    55:11
    Matěj Pekr z levé strany chtěl trefit kousek volného místa u pravé tyče branky Tomáše Suchánka, ale ten si vše pohlídal a neinkasoval.
     
    55:45
    Radek Veselý zakončil na pravé straně bekhendem a Jan Brož byl znovu pozorný a jeho nebezpečný pokus zastavil dalším zákrokem.
     
    56:20
    Jan Brož si musel ve svém brankovišti znovu počínat přesně, protože na něho šla další střela, která mířila doprostřed jeho branky. Ale hostující brankář ukazuje, že má puk ve své moci.
     
    57:05
    Tomáš Jiránek nepustil Veselého blíže brance Jana Brože a poté se hosté vydali na zteč do útočného pásma, ale opět byla obrana Frýdku-Místku proti.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:22
    Dukla právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo, že zápas spěje do prodloužení, ale hosté přeci jen v devětapadesáté minutě strhli vedení na svou stranu a dost možná právě nastavenou hrací dobu odmítli. Jiří Fronk poslal po modré přihrávku na TOMÁŠE JIRÁNKA, který prudkou ranou z dálky poslal puk pod víko domácí klece – 0:1. Asistence: Jiří Fronk.
    58:22 Tomáš JIRÁNEK - 0:1
     
    59:12
    Domácí branka je prázdná a Rysi to tedy zkusí se šesti bruslaři v poli!
     
    59:25
    Hosté se dostali na kotouč, ale ze středního pásma minuli odkrytou branku. Následně pak jdou domácí ještě do akce.
     
    59:57
    Jihlavští získali puk na svou stranu a poslali ho do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění a už to vypadá, že se nic nestane.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Zápas byl až do devětapadesáté minuty bezbrankový a vypadalo to, že bude muset rozhodnout prodloužení. Ovšem v čase 58:22 prostřelil Suchánka od modré čáry Tomáš Jiránek a nakonec rozhodl o tom, že tři body získá jihlavská Dukla. Domácím nepomohla ani závěrečná powerplay a na svém ledě tak nezískali ani bod.
     
    Střely na branku: 11 – 41
     
    Zápas se odehrál bez přítomnosti diváků.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit opět na shledanou. (19:09:53)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 59. Jiránek (Fronk)


    HC Frýdek-Místek: Suchánek (Raszka) – Z. Malík, Vainonen, Hrachovský, Husák, J. Michálek, Zahradníček – Šedivý, Mikulík (C), Kaukič – Klimša (A), R. Veselý, Tomi – Martynek (A), Peterek, Ramik – Stuchlík, Przybyla, Matiaško – Flok.
    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Fučík) – D. Krenželok, D. Kolář (A), T. Černý, Strejček, Bilčík, Mareš, Eliáš – T. Havránek, Skořepa (C), Illéš – Jiránek, Fronk, Mácha – T. Harkabus, Lichanec, Pekr – Čermák, Juda, Chlubna.

    Rozhodčí: Skopal, Fiala – Měkýš, Bartek
    bahis siteleri