Junior Dos Santos - Ciryl Gane Gane (kon.) | Kevin Holland - Jacare Souza Holland (kon.)
Mackenzie Dernová - Virna Jandirobaová Dernová (kon.) | Tony Ferguson - Charles Oliveira Oliveira (kon.)
Deiveson Figueiredo - Brandon Moreno Remíza (kon.)
konec
Deiveson Figueiredo - Brandon Moreno

Remíza

Neděle 13.12.2020, 06:35UFC
     
    Vítěz: Remíza (07:14:38)
     
    Je konec! Hlavní zápas této karty nabídl strhující podívanou, která nakonec končí remízou a pás šampiona zůstává u Figueireda. Figueiredo měl sice v úvodu navrch, jenomže posléze se utkání pořádně vyrovnalo a mohlo skončit KO z obou stran. Sledovali jsme hodně slušné přestřelky, dobré kombinace, což nezaujatého fanouška muselo bavit. Nakonec je tu po zásluze remíza, ve které velkou roli hrál odečet jednoho bodu v podání Figueireda, který se dvakrát provinil proti pravidlům.
     
    Konec zápasu.
     
    04:15
    Sledujeme poslední minutu zápasu. Figueiredo nejprve levačkou útočil do připraveného krytu, poté se u pletiva dostal pod tlak, Moreno ale nic nepředvedl.
     
    04:00
    Minuta do konce zápasu.
     
    03:13
    Dobrý hák v podání Morena, který poté čelil dobré kombinaci soupeře. Figueiredo je nyní aktivnější a zřejmě získává páté kolo ve svůj prospěch.
     
    02:20
    Je za námi necelá polovina pátého kola, stále sledujeme poklidnou pasáž bez větší akce. Moreno se sice snažil útočit levou přední, avšak ale promáchl.
     
    01:35
    První tvrdá výměna pátého kola, ve které měl lehce navrch favorizovaný Figueiredo, který poté trefil hodně tvrdou levou zadní.
     
    01:11
    Tři kopy v krátkém časovém sledu v podání Figueireda, který poté raději uskočil do bezpečí. Brandon Moreno na první momenty stále čeká.
     
    00:50
    Úvod pátého kola je nezvykle hodně opatrný, zatím jsme se nedočkali žádného úderu. Jakákoliv chyba může být hodně zásadní.
     
    00:26
    Vstoupili jsme do posledního kola tohoto zápasu, zatím je to nesmírně vyrovnané. Moreno se pokouší o překvapení v podobě zisku pásu šampiona.
     
    Začalo páté kolo.
     
    Skončilo čtvrté kolo.
     
    04:10
    Nyní po delší době nastoupil také Figueiredo, který se snažil útočit na spodek. Moreno to však pochopil a svého protivníka hodil na zem.
     
    03:10
    To je fantazie. Moreno se dostal k dobré kombinaci, při které to vypadalo na případný konec. Figueiredo to dokázal přečkat a sám se snaží něco předvést.
     
    02:23
    Dostali jsme se zpět do postoje, na zemi jsme nic moc neviděli. K vidění byla další přestřelka, při kterém oba promáchli tvrdými háky pravačkou.
     
    01:49
    Figueiredo to zkoušel vzít na zem, jenomže fantastickým způsobem to přebral právě Moreno, který svého soupeře drží na zemi u pletiva.
     
    01:16
    Figueiredo na malý moment zatancoval, nicméně Moreno nepokračoval v aktivitě. Tento duel nyní může dopadnout úplně jakkoliv.
     
    00:49
    Dobrá kombinace od Morena, který nejprve útočil na spodek a poté na bradu. Figueiredo měl najednou problémy, které na sobě nenechává znát.
     
    00:20
    Figueiredo otevřel čtvrté kolo naskočeným kolenem, které putovalo pouze do krytu. Poté si oba vyměnili po ráně, o nic nebezpečného se nejednalo.

    David Suchý

    bahis siteleri