Junior Dos Santos - Ciryl Gane Gane (kon.) | Kevin Holland - Jacare Souza Holland (kon.)
Mackenzie Dernová - Virna Jandirobaová Dernová (kon.) | Tony Ferguson - Charles Oliveira Oliveira (kon.)
Deiveson Figueiredo - Brandon Moreno Remíza (kon.)
konec
Tony Ferguson - Charles Oliveira

Oliveira

Neděle 13.12.2020, 05:52UFC
     
    Vítěz. Ch. Oliveira (na body – jednomyslně) (06:11:41)
     
    Je za námi předposlední duel této karty, který nám dost možná přinesl překvapivou podívanou. V ní totiž jednoznačně dominoval Charles Oliveira, který po zásluze zvítězil. Brazilec byl blízko k výhře v samotném závěru prvního kola, kdy Ferguson doslova unikl armbaru. Oliveira ovšem dominoval v dalších dvou kolech, kde se mu pokaždé dařilo svého soupeře držet na zemi, což stačilo k vítězství.
     
    Konec zápasu.
     
    04:11
    Ferguson je blízko k prohře. Na malý moment se sice dostal zpět na nohy, jenomže Oliveira ho okamžitě zachytil a poslal zpět na záda.
     
    04:00
    Minuta do konce zápasu.
     
    03:18
    Charles Oliveira ovšem neponechal nic náhodě a znovu se dostal do dominantní pozice na zemi. Na případnou submisi to ovšem nevypadá.
     
    02:23
    Charles Oliveira poté zaznamenal hezký přechod do plného mountu, jenomže Ferguson využil pletiva a dokázal se dostat na svého soupeře.
     
    01:49
    Statistika je jasná. Oliveirovi vyšel i třetí dnešní takedown a nějakou tu dobu zůstaneme na zemi, což je pochopitelně špatná zpráva pro Tonyho.
     
    01:13
    Low kick také v podání Brazilce, který poté dobře útočil zvedákem. Fergusonovi navíc zachytil nohu, načež ho ukázkovým způsobem hodil zpět na zem.
     
    00:30
    Tony Ferguson musí ve třetím kole pořádně zabrat, jinak zcela jistě prohraje. Ihned v úvodu se snažil přidat několik low kicků.
     
    Začalo třetí kolo.
     
    Skončilo druhé kolo.
     
    04:20
    Charles Oliveira je i nadále ve svém živlu a zatím se o nic nepokouší. Ferguson se snaží o moment překvapení, který se mu nedaří najít.
     
    03:56
    Poslední vteřiny toho moc nenabízí, Charles Oliveira má navíc přes šest minut kontrolu na zemi.
     
    03:19
    Ferguson se už několik desítek vteřin nachází doslova vzhůru nohama. Oliveira si však musí dát pozor na případné submise v podání soupeře.
     
    02:20
    Ferguson se brání na zemi u pletiva, kde se snaží svého soupeře nepouštět do žádné větší akce. Charles Oliveira má ale utkání jasně pod kontrolou.
     
    01:25
    Duel musel být přerušen. Tony Ferguson se prezentoval kopy proti pravidlům, o nic vážného se ale nejednalo, bude se pokračovat.
     
    01:11
    Charles Oliveira dokázal zachytit kop soupeře, načež jsme se dostali znovu na zem. Nacházíme se u pletiva, kde se Ferguson pokouší o up kicky.
     
    00:20
    Ferguson v koncovce prvního kola přežil naprosto kritický moment, pakliže by zbývalo ještě několik vteřinek, zcela jistě by odklepal konec.
     
    Začalo druhé kolo.

    David Suchý

    bahis siteleri