Junior Dos Santos - Ciryl Gane Gane (kon.) | Kevin Holland - Jacare Souza Holland (kon.)
Mackenzie Dernová - Virna Jandirobaová Dernová (kon.) | Tony Ferguson - Charles Oliveira Oliveira (kon.)
Deiveson Figueiredo - Brandon Moreno Remíza (kon.)
konec
Mackenzie Dernová - Virna Jandirobaová

Dernová

Neděle 13.12.2020, 05:15UFC
     
    Vítěz: M. Dernová (na body – jednomyslně) (05:36:07)
     
    Je za námi třetí duel hlavní karty, ve kterém jsme sledovali velice pohlednou podívanou. Úvod zápasu patřil Dernové, která měla dlouhou dobu navrch. Jandirobaové se ovšem povedlo trefit kolenem do nosu soupeřky, což mohl být zlom zápasu. Od té doby měla Jandirobaová o něco více navrch, nicméně koncovka utkání pro změnu hrála ve prospěch její soupeřce, která nakonec jednomyslně vítězí na body.
     
    Konec zápasu.
     
    04:15
    Sledujeme poslední minutu zápasu, ani jedná druhé nic nedaruje. Jandirobaová se snaží útočit také lokty, Dernové nyní nevyšel úder z otočky.
     
    03:20
    Tak přeci jenom jsme se ocitli na zemi, kde má lepší pozici Jandirobaová, která ovšem inkasuje nepříjemné up kicky.
     
    02:43
    Dobře trefila také Dernová, která to rozhodně potřebovala. Jandirobaová byla na malý moment otřesena, situaci ale dokázala ustát.
     
    02:15
    Další dobře trefené údery v podání Jandirobaové, která má nyní navrch. Dernové dost možná trocha fyzička, i tak se snaží nedat na sobě nic znát.
     
    01:23
    Znovu jsme přešli do klinče u pletiva, kde se aktivněji jeví Dernová, která je ovšem v mnohem horší pozici. Na zem bychom ale přejít neměli.
     
    00:48
    Také třetí kolo nabízí hezké momenty. Obě zápasnice se několikrát dobře trefily, poté Jandirobaová neuspěla se snahou o tvrdou pravačku.
     
    00:15
    Jandirobaová má v úvodu třetího kola výhodu. Její soupeřka má totiž na nose pořádný cut, dost možná se jedná o zlomeninu.
     
    Začalo třetí kolo.
     
    Skončilo druhé kolo.
     
    04:10
    A přešli jsme na zem, navíc vidíme pořádný cut na obličeji Dernové. Jandirobaová má lepší výchozí pozici, na případné ukončení nemá moc času.
     
    03:27
    Už opět pokračujeme. Dernová se toho pokoušela využít, přičemž se aktivně pokoušela o několik úderů. Nakonec jsme se dostali k pletivu.
     
    02:49
    Dobrý zvedák od Dernové. Duel musel být ovšem přerušen, Jandirobaová totiž inkasovala prstem do oka a chvíli se tak bojovat nebude.
     
    02:20
    Poté jsme se dostali do klinče u pletiva, ve kterém měla navrch Dernová. Jandirobaová situaci dokázala přetočit a sama to zkoušela nepříjemnými koleny.
     
    01:21
    I nadále sledujeme bitvu v postoji, což bylo před tímto duelem hodně nečekané. Aktivněji se stále jeví Dernová, která se snaží nadále tlačit.
     
    00:49
    Jandirobaová to zkoušela pravou zadní, která byla hodně překvapivá. Poté jsem se znovu dostali do menší přestřelky, jenž byla rychle minulostí.
     
    00:25
    Dernová znovu slušně nastoupila, nicméně její údery putovaly pouze do připraveného krytu. Poté dobře reagovala také Virna Jandirobaová.
     
    Začalo druhé kolo.

    David Suchý

    bahis siteleri