Junior Dos Santos - Ciryl Gane Gane (kon.) | Kevin Holland - Jacare Souza Holland (kon.)
Mackenzie Dernová - Virna Jandirobaová Dernová (kon.) | Tony Ferguson - Charles Oliveira Oliveira (kon.)
Deiveson Figueiredo - Brandon Moreno Remíza (kon.)
konec
Junior Dos Santos - Ciryl Gane

Gane

Neděle 13.12.2020, 04:20UFC
     
    Vítěz: C. Gane (TKO) (04:33:29)
     
    Máme za sebou první duel hlavní karty, který nakonec končí vítězstvím favorizovaného Ciryla Gana. Ten měl od úvodu zápasu výrazně navrch, navíc se snažil útočit kopy, což mu vycházelo dokola. V průběhu druhého kola se mu povedlo útočit i lokty, jeden z nich byl pro Dos Santose tou konečnou a jeho soupeř se tak může radovat z vítězství skrze TKO.
     
    Konec zápasu.
     
    02:34
    Je konec! Ciryl Gane dokázal dobře trefit pravou přední a jeho soupeř se dostal do těžké obrany. Junior Dos Santos se připravoval na začátek konce, nakonec vyfasoval ještě jeden nepříjemný loket lehce do zátylku, po kterém sudí skočil mezi oba borce.
     
    01:38
    Junior Dos Santos si nedal pozor ani na další round kick a jeho břicho se začíná zbarvovat. Ciryl Gane poté dokázal před kombinací ustoupit.
     
    01:11
    Další dobrá kombinace, který pro změnu vedla přesně na nohy Dos Santose. Ten stále čeká na moment překvapení, který se mu nedaří najít.
     
    00:20
    I do druhého kola aktivněji vstoupil Ciryl Gane, který se snaží na svého soupeře tlačit. Francouz to poté zkoušel dalším kopem na břicho.
     
    Začalo druhé kolo.
     
    Skončilo první kolo.
     
    04:15
    Další round kick od Gana, který se v prvním kole pokouší spíše jen kopat. Dos Santos s tím má problémy a zatím se mu nepovedlo najít recept.
     
    03:24
    Další round kick, který ovšem neznamenal nic zásadního. Junior Dos Santos byl poté zasažen do suspenzoru, duel je proto na chvíli přerušen.
     
    02:39
    Ciryl Gane se poté pravou přední pokusil znovu útočit na spodek, což se mu také povedlo. Junior Dos Santos poté útočil hákem do obrany.
     
    02:08
    Poté celkem povedený round kick, který dopadl přesně na Dos Santosovo břicho. Ten se zatím stále hledá, nyní se mu povedlo vykrýt další kop.
     
    01:33
    Poté to Gane zkoušel nepříliš tvrdým calf kickem, který přesto zasáhl svůj cíl. Junior Dos Santos zatím zkouší hledat cestičku ke svému soupeři.
     
    00:48
    Poté jsme se dostali poprvé do klinče u pletiva, avšak nic zásadního jsme neviděli. Junior Dos Santos si dokázal poradit a svého soupeře rozpojil.
     
    00:15
    Sledujeme velice opatrný úvod, který zatím žádný úder nepřinesl. Nacházíme se ve středu oktagonu, oba borci už několikrát zkusili naznačit úder.
     
    Začalo první kolo.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům bojových sportů! Nejprestižnější bojová organizace UFC má na programu další turnaj, který se opětovně odehraje v americkém Las Vegas. Také tento turnaj nabídne řadu zajímavých duelů, hlavní karta navíc čítá hned pět zápasů. Jako první se do akce dostane Junior Dos Santos, který si to v těžké váze rozdá s Cirylem Ganem. Poté přijde na řadu souboj ve střední váze, ve kterém budeme sledovat Kevina Hollanda a Jacareho Souzu. Následovat bude ryze ženský deul mezi Mackenzie Dernovou a Virnou Jandirobaovou. Velice zajímavý souboj poté bude k vidění v rámci předposledního zápasu, ve kterém si to v lehké váze rozdá Tony Ferguson a Charles Oliveira. Samotnou koncovku turnaje obstará titulový zápas v muší váze, kde si to o pás šampiona rozdá Deiveson Figueiredo a Brandon Moreno.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 04:00.

    David Suchý

    bahis siteleri