Třinec – Vítkovice 6:0 (kon.) | Sparta – Motor ČB 2:1 (kon.) | Zlín – Plzeň 2:1 (kon.)
Liberec – K. Vary 7:3 (kon.) | Litvínov – Pardubice 1:2 (0:2 po s.n.) | Olomouc – Kometa Brno 1:4 (kon.)
Mountfield HK – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:0 (2:0, 3:0, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 15.12.2020, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:26
    Nakonec jediným vyloučeným Radek Veselý (TRI), jak jsem avizoval – menší trest za sekání. Následně výměna názorů byla vyřešena domluvou.
     
    44:48
    Další přesilová hra Ocelářů! Při předchozí akci se faulem provinil Rostislav Marosz (VIT), který dostává dvě minuty za hrubost a pravděpodobně ještě za následný komentář panenku, tedy desetiminutový trest.
     
    Ještě zpětně uvádíme trest Tomáše Marcinka z času 13:24, který se až v průběhu druhé třetiny objevil v zápise o utkání a nebyl ani hlášen trestoměřiči. Třinecký centr byl vyloučen do konce utkání pravděpodobně za vyhození hole z ledu mimo hřiště. Marcinko od tohoto okamžiku nenastupuje a od druhé třetiny místo něj hraje obránce Adámek na pozici útočníka.
     
    30:07
    Marek Kalus (VIT) v útočném pásmu obtiskl Jaroměřského hlavu o mantinel a dostal za to dvě minuty a deset navrch. Další početní výhoda domácích.
     
    22:29
    Hrehorčák si zpoza branky chtěl najet do předbrankového prostoru, ale inkasoval tam sekyru od Josefa Mikysky (VIT). Další přesilovka pro domácí, pátý vyloučený hráč Vítkovic.
     
    18:37
    Marosz přišel ve středním pásmu o hůl a bylo to z podobného důvodu, z jakého byl před časem odzbrojen Dravecký. Na třineckém odchovanci se vyfauloval bývalý vítkovický hráč. Na trestnou míří Daniel Kurovský (TRI) a je zde přesilovka pro Vítkovice.
     
    15:16
    Další faul hostů! Obránce Peter Trška (VIT) vysekl hůl Vladimíra Draveckého a těžko mohl dát sudím očividnější důvod k udělení dvouminutového trestu.
     
    13:01
    Třetí trest pro hosty. Za vysokou hůl byl vyloučen Marek Kalus (VIT). Po další komerční přestávce bude hra pokračovat v přesilové situaci s výhodou pro Oceláře.
     
    08:28
    Za hrubost někde v předbrankovém prostoru byl vyloučen Patrik Koch (VIT). Oceláři budou mít po komerční přestávce druhou přesilovku v zápase.
     
    05:31
    Vladimír Dravecký (TRI) zasáhl vysokou holí v útočném pásmu Ocelářů obránce Štencela a první přesilovku mají i hosté.
     
    04:22
    První vyloučení zápasu. Za držení hole ve středním pásmu byl vyloučen Rostislav Marosz (VIT).
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 6. M. Stránský (Gernát, Martin Růžička), 10. Hrňa (Martin Růžička, Gernát), 23. O. Kovařčík (Kurovský, Kundrátek), 25. Martin Růžička (Kundrátek, P. Vrána), 37. Hrehorčák, 45. Hrňa


    HC Oceláři Třinec: Kořenář (Štěpánek) – M. Doudera, Gernát, D. Musil, Galvinš, Kundrátek, Jaroměřský, M. Adámek – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), M. Stránský – Hrňa, Marcinko, Dravecký (A) – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Hrehorčák – Kurovský, R. Veselý, Kofroň.
    HC Vítkovice Ridera: Mi. Svoboda (25. Dolejš) – R. Polák (C), Trška, Štencel, Koch, R. Černý, L. Kovář, Kubeš – Werbik, Hruška (A), Schleiss (A) – M. Kalus, Marosz, Dej – Mallet, Baláž, Dočekal – Lednický, J. Mikyska, Fridrich.

    Rozhodčí: Pešina, Lacina – Lhotský, J. Svoboda
    bahis siteleri