Třinec – Vítkovice 6:0 (kon.) | Sparta – Motor ČB 2:1 (kon.) | Zlín – Plzeň 2:1 (kon.)
Liberec – K. Vary 7:3 (kon.) | Litvínov – Pardubice 1:2 (0:2 po s.n.) | Olomouc – Kometa Brno 1:4 (kon.)
Mountfield HK – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:0 (2:0, 3:0, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 15.12.2020, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:53 Erik HRŇA - 6:0
     
    44:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Čtvrtá využitá přesilovka Ocelářů v utkání! Ze své dispečerské pozice se prudkou ránou z první prosadil ERIK HRŇA. Bez asistence. Stav utkání 6:0.
    36:06 Patrik HREHORČÁK - 5:0
     
    36:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    To se mu podařilo, kotouč si následně převzal za brankou PATRIK HREHORČÁK, vyjel si do střelecké pozice na pravé straně předbrankového slotu a odtud překonal Dolejše. Ani druhý vítkovický brankář tak nezůstane s čistým kontem. Bez asistence. Stav utkání 5:0.
    24:53 Martin RŮŽIČKA - 4:0
     
    24:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí hokejisté opět drželi dlouho Vítkovické v jejich pásmu až narýsovali gólovou akci. Vrána poslal puk na modrou na Kundrátka, který naznačil střelu, ale poslal puk napravo na MARTINA RŮŽIČKU a ten z úhlu překonal Svobodu. Asistence: Tomáš Kundrátek, Petr Vrána. Stav utkání 4:0.
    22:55 Ondřej KOVAŘČÍK - 3:0
     
    22:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třetí využitá přesilovka domácích! Kundrátkova bomba od modré se odrazila od Kurovského pozadí do předbrankového prostoru, odkud neměl problém dorazit kotouč za rozhozeného Svobodu ONDŘEJ KOVAŘČÍK. Asistence: Daniel Kurovský, Tomáš Kundrátek. Stav utkání 3:0.
    09:29 Erik HRŇA - 2:0
     
    09:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    A to se daří! I druhá přesilovka byla využita! Podobně jako v Brně Gernát poslal puk na Růžičku, který počkal a nakonec našel dálnici na pravou stranu na ERIKA HRŇU. Třinecká osmaosmdesátka poslala puk z první do vítkovické sítě. Asistence: Martin Růžička, Martin Gernát. Stav utkání 2:0.
    05:19 Matěj STRÁNSKÝ - 1:0
     
    05:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři přesilovku využívají! Gernátovu bombu od modré těsně před Svobodou tečoval MATĚJ STRÁNSKÝ a otevírá skóre. Asistence: Martin Gernát, Martin Růžička. Stav utkání 1:0.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 6. M. Stránský (Gernát, Martin Růžička), 10. Hrňa (Martin Růžička, Gernát), 23. O. Kovařčík (Kurovský, Kundrátek), 25. Martin Růžička (Kundrátek, P. Vrána), 37. Hrehorčák, 45. Hrňa


    HC Oceláři Třinec: Kořenář (Štěpánek) – M. Doudera, Gernát, D. Musil, Galvinš, Kundrátek, Jaroměřský, M. Adámek – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), M. Stránský – Hrňa, Marcinko, Dravecký (A) – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Hrehorčák – Kurovský, R. Veselý, Kofroň.
    HC Vítkovice Ridera: Mi. Svoboda (25. Dolejš) – R. Polák (C), Trška, Štencel, Koch, R. Černý, L. Kovář, Kubeš – Werbik, Hruška (A), Schleiss (A) – M. Kalus, Marosz, Dej – Mallet, Baláž, Dočekal – Lednický, J. Mikyska, Fridrich.

    Rozhodčí: Pešina, Lacina – Lhotský, J. Svoboda
    bahis siteleri