Třinec – Vítkovice 6:0 (kon.) | Sparta – Motor ČB 2:1 (kon.) | Zlín – Plzeň 2:1 (kon.)
Liberec – K. Vary 7:3 (kon.) | Litvínov – Pardubice 1:2 (0:2 po s.n.) | Olomouc – Kometa Brno 1:4 (kon.)
Mountfield HK – Mladá Boleslav 3:4 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
6:0 (2:0, 3:0, 1:0)
HC Vítkovice Ridera
Úterý 15.12.2020, 17:00 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:26
    Nakonec jediným vyloučeným Radek Veselý (TRI), jak jsem avizoval – menší trest za sekání. Následně výměna názorů byla vyřešena domluvou.
    44:53 Erik HRŇA - 6:0
     
    44:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Čtvrtá využitá přesilovka Ocelářů v utkání! Ze své dispečerské pozice se prudkou ránou z první prosadil ERIK HRŇA. Bez asistence. Stav utkání 6:0.
     
    44:48
    Další přesilová hra Ocelářů! Při předchozí akci se faulem provinil Rostislav Marosz (VIT), který dostává dvě minuty za hrubost a pravděpodobně ještě za následný komentář panenku, tedy desetiminutový trest.
     
    44:48
    Velká šance Třince! Dravecký prohrál buly v obranném pásmu, puk ale ihned získal Hrňa, zavezl jej do útočného pásma a po rychlé kombinaci se dostal s pukem před Dolejše Dravecký. Hostující brankář ale ukázal velkou míru flexibility a puk udržel před brankovou čárou.
     
    Ještě zpětně uvádíme trest Tomáše Marcinka z času 13:24, který se až v průběhu druhé třetiny objevil v zápise o utkání a nebyl ani hlášen trestoměřiči. Třinecký centr byl vyloučen do konce utkání pravděpodobně za vyhození hole z ledu mimo hřiště. Marcinko od tohoto okamžiku nenastupuje a od druhé třetiny místo něj hraje obránce Adámek na pozici útočníka.
     
    36:30
    Schleiss ve velké šanci! Domácí brankář byl na ledě, vítkovický útočník se zjevil sám v předbrankovém prostoru, ale než se stihl otočit, domácí brankář mu do pokusu o zasunutí sáhl.
    36:06 Patrik HREHORČÁK - 5:0
     
    36:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    To se mu podařilo, kotouč si následně převzal za brankou PATRIK HREHORČÁK, vyjel si do střelecké pozice na pravé straně předbrankového slotu a odtud překonal Dolejše. Ani druhý vítkovický brankář tak nezůstane s čistým kontem. Bez asistence. Stav utkání 5:0.
     
    34:33
    Trška ze středního pásma vysunul na levou stranu Hrušku, ten najel za branku a poslal puk do prostoru mezi levý kruh a brankoviště, odkud z první pálil Baláž. Dobrá pozice pro vítkovického útočníka, Kořenář na místě.
     
    32:16
    Před Stránským zívala prázdná branka. Puk poskakoval v branovišti, ale než se třinecký střelec zorientoval, tak se Dolejš přesunul a odolal třineckým dorážkám. Hosté se ubránili početní převaze, ale provinili se icingem.
     
    30:07
    Marek Kalus (VIT) v útočném pásmu obtiskl Jaroměřského hlavu o mantinel a dostal za to dvě minuty a deset navrch. Další početní výhoda domácích.
     
    26:02
    Další rychlá akce domácích! Růžička puk vyvezl do útočného pásma, dal jej na Stránského. Třinecký snajpr avizoval asistenci na Růžičku, ale poslal ho na druhou stranu Vránovi. Dolejš puk odrazil.
     
    24:53
    Hostující trenéři se snaží dát impuls svému týmu, když vyndali z branky Miroslava Svobodu a zbytek utkání dochytá Daniel Dolejš.
    24:53 Martin RŮŽIČKA - 4:0
     
    24:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí hokejisté opět drželi dlouho Vítkovické v jejich pásmu až narýsovali gólovou akci. Vrána poslal puk na modrou na Kundrátka, který naznačil střelu, ale poslal puk napravo na MARTINA RŮŽIČKU a ten z úhlu překonal Svobodu. Asistence: Tomáš Kundrátek, Petr Vrána. Stav utkání 4:0.
    22:55 Ondřej KOVAŘČÍK - 3:0
     
    22:55
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třetí využitá přesilovka domácích! Kundrátkova bomba od modré se odrazila od Kurovského pozadí do předbrankového prostoru, odkud neměl problém dorazit kotouč za rozhozeného Svobodu ONDŘEJ KOVAŘČÍK. Asistence: Daniel Kurovský, Tomáš Kundrátek. Stav utkání 3:0.
     
    22:29
    Hrehorčák si zpoza branky chtěl najet do předbrankového prostoru, ale inkasoval tam sekyru od Josefa Mikysky (VIT). Další přesilovka pro domácí, pátý vyloučený hráč Vítkovic.
     
    18:37
    Marosz přišel ve středním pásmu o hůl a bylo to z podobného důvodu, z jakého byl před časem odzbrojen Dravecký. Na třineckém odchovanci se vyfauloval bývalý vítkovický hráč. Na trestnou míří Daniel Kurovský (TRI) a je zde přesilovka pro Vítkovice.
     
    15:16
    Další faul hostů! Obránce Peter Trška (VIT) vysekl hůl Vladimíra Draveckého a těžko mohl dát sudím očividnější důvod k udělení dvouminutového trestu.
     
    14:31
    Rychlá akce domácích! Už to vypadalo na třetí gól! Ondřej Kovařčík rychle pronikl do útočného pásma a z levé strany nahrál před branku na zcela volného Růžičku, kterému puk lehce skočil na holi a orazítkoval zadní prkna.
     
    13:01
    Třetí trest pro hosty. Za vysokou hůl byl vyloučen Marek Kalus (VIT). Po další komerční přestávce bude hra pokračovat v přesilové situaci s výhodou pro Oceláře.
     
    12:21
    Solidní tlak Vítkovic končí šancí na druhé straně! Růžička si na pravé straně vyměnil puk se Stránským a zjevil se sám před Svobodou. Vítkovický brankář ránu z blízka odrazil výstrojí nad branku.
     
    11:25
    Mallet ve dvou velkých šancích! Nejprve mu přeskočil puk hůl v předbrankovém prostoru, když už chtěl udělat kličku do branky Kořenářovi, následně si povystoupil na slot a pálil z první. Kořenář vyrazil betony.
    09:29 Erik HRŇA - 2:0
     
    09:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    A to se daří! I druhá přesilovka byla využita! Podobně jako v Brně Gernát poslal puk na Růžičku, který počkal a nakonec našel dálnici na pravou stranu na ERIKA HRŇU. Třinecká osmaosmdesátka poslala puk z první do vítkovické sítě. Asistence: Martin Růžička, Martin Gernát. Stav utkání 2:0.
     
    08:28
    Za hrubost někde v předbrankovém prostoru byl vyloučen Patrik Koch (VIT). Oceláři budou mít po komerční přestávce druhou přesilovku v zápase.
     
    07:12
    Rostislav Marosz držel puk na holi na levém kruhu, povytáhl a položili si Kořenáře a vypadalo to, že puk pošle do odkryté branky. V brankovišti stál pouze obránce Gernát. Marosz ale kotouč poslal pod třineckého brankáře a ten přerušil hru.
     
    05:31
    Vladimír Dravecký (TRI) zasáhl vysokou holí v útočném pásmu Ocelářů obránce Štencela a první přesilovku mají i hosté.
    05:19 Matěj STRÁNSKÝ - 1:0
     
    05:19
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři přesilovku využívají! Gernátovu bombu od modré těsně před Svobodou tečoval MATĚJ STRÁNSKÝ a otevírá skóre. Asistence: Martin Gernát, Martin Růžička. Stav utkání 1:0.
     
    04:22
    První vyloučení zápasu. Za držení hole ve středním pásmu byl vyloučen Rostislav Marosz (VIT).
     
    00:59
    Dravecký ve velké šanci! Třinecký forvard, který se posunul do druhé formace, se zjevil v dobré pozici na pravém kruhu. Jeho střelu k tyči lízl Svoboda a puk minul branku.
    Marken.cz

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 6. M. Stránský (Gernát, Martin Růžička), 10. Hrňa (Martin Růžička, Gernát), 23. O. Kovařčík (Kurovský, Kundrátek), 25. Martin Růžička (Kundrátek, P. Vrána), 37. Hrehorčák, 45. Hrňa


    HC Oceláři Třinec: Kořenář (Štěpánek) – M. Doudera, Gernát, D. Musil, Galvinš, Kundrátek, Jaroměřský, M. Adámek – Martin Růžička (A), P. Vrána (C), M. Stránský – Hrňa, Marcinko, Dravecký (A) – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Hrehorčák – Kurovský, R. Veselý, Kofroň.
    HC Vítkovice Ridera: Mi. Svoboda (25. Dolejš) – R. Polák (C), Trška, Štencel, Koch, R. Černý, L. Kovář, Kubeš – Werbik, Hruška (A), Schleiss (A) – M. Kalus, Marosz, Dej – Mallet, Baláž, Dočekal – Lednický, J. Mikyska, Fridrich.

    Rozhodčí: Pešina, Lacina – Lhotský, J. Svoboda
    bahis siteleri