Brest – Montpellier 2:2 (kon.) | Dijon – Monaco 0:1 (kon.) | Nantes – Angers 1:1 (kon.)
Saint-Étienne – Nîmes 2:2 (kon.) | Štrasburk – Bordeaux 0:2 (kon.) | Lorient – Rennes 0:3 (kon.)
Lille – PSG 0:0 (kon.)
konec
FC Nantes
1:1 (0:1)
Angers SCO
Neděle 20.12.2020, 15:00 • Stade Marcel Picot, Tomblaine • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 1:1. Ani druhý poločas nám nepřinesl zrovna atraktivní podívanou, nicméně přesto jsme se dočkali velice zajímavého závěru. Angers mohlo své jednobrankové vedení pojistit, jenomže to se nestalo. V závěru zápasu se tak Nantes dostalo k slibnému náporu, který nejprve přinesla trefenou tyč, načež se domácím přeci jenom povedlo šťastně vyrovnat na konečných 1:1. (16:53:18)
     
    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 5:4. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 17:10.
     
    90+4
    Konec zápasu.
    90+4. Charles TRAORÉ - 1:1
     
    90+4
    Nantes právě vstřelili branku!
    Domácí celek v samotném závěru srovnal krok! Do pokutového území totiž přiletěl centr, po kterém musel zasahovat Bernardoni. Odražený míč se sice odrazil k jeho spoluhráči, jenomže ten při snaze o odkop trefil pouze dotírajícího CHARLESE TRAORÉHO, od kterého se míč odrazil až do branky.
     
    90+3
    Angers se poté dostalo do protiútoku, při kterém z úhlu zakončoval útočník Bahoken. Lafont musel míč vyrážet, k vidění tak bude další rohový kop.
    90+2. Ndilu trefil tyč.
     
    90+2
    Další taktický nedovolený zákrok, po kterém rychle rozehrával standardní situaci domácí Simon. Po krátké souhře ovšem pálil do tyče střídající Ndilu.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, domácím se pořádně krátí čas. Ještě ale musíme počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Ludovic Blas, přichází Bridge Ndilu.
     
    87
    Jenomže Angers se na polovině soupeře moc dlouho nezdrželo. Také domácí měli možnost obstarat autové vhazování, Coco si nakonec vybral Chirivellu.
     
    86
    Bernardoni si dával s provedením odkopu od své branky poměrně dost načas. Nakonec vysokým pasem zkoušel najít Pereiru, který vybojoval další aut.
     
    84
    Hráči ve žlutém kompletu se probojovali na druhou stranu, kde si obránce Traoré chtěl najít prostor k centru. Ten sice našel, avšak trefil pouze nohu Bamby.
     
    83
    Po delší době se musel činit domácí brankář Lafont, který si poradil se sympatickým zakončením z kopačky Capelleho. Šance Nantes tak stále ještě žije.
     
    82
    Jeho vzdušná nabídka plachtila na přední tyč, kde ovšem číhal připravený Traoré, který neměl problém s odvrácením. Posléze si faulem pomohl El Melali.
     
    81
    Poté musel směrem dozadu zasahovat domácí Girotto, kterému se nakonec povedlo odehrát míč za cenu rohu. K rozehrávce se tak pomalu staví Mangani.
     
    80
    Posléze musel bleskově vystartovat ze své branky domácí brankář Lafont, kterému se před dotírajícím Bahokenem povedlo odehrát míč směrem do zámezí.
     
    79
    Poněkud hodně prostoru měl na levém křídle domácí Doumbia, který to zkoušel centrem ke vzdálenější brankové konstrukci, kde pálil vysoko nad Capelle.
     
    78
    Nantes se rozhodlo uklidnit hru na vlastní obranné polovině. Poté se na druhou stranu odvážil přispěchat záložník Coco, který ovšem útočil do přesily protihráčů.
     
    77
    Doumbia se vydal podél autové lajny, kde se mu ještě povedlo najít lépe postaveného Bobichona. Ten ovšem s míčem narazil do Abeida, který zakročil čistě.
     
    76
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Antonin Bobichon, přichází Mathias Pereira Lage.
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Jimmy Cabot, přichází Farid El Melali.
     
    75
    Hosté si tak po dlouhé době vybojovali rohový kop, a sice z pravé strany. Centrovaná nabídka nakonec nepřinesla nic nebezpečného, zakročil totiž Girotto.
     
    74
    Na opačné straně jsme sledovali něco podobného, avšak s výraznějším úspěchem. Jako poslední se totiž míče dotkl domácí obránce Pallois, který odklízel.
     
    73
    Poté si o nahrávku mezi hostující obránce řekl Abeid, jehož prosbu se pokoušel vyslechnout obránce Traoré, který ovšem nahrávkou našel pouze brankáře Angers.
     
    72
    Kousek od pokutového území se na malý moment dokázal přes protihráče dostat domácí Coco, který se přesto nedostal k žádnému střeleckému pokusu.
     
    70
    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Fábio, přichází Sébastien Corchia.
     
    67
    Při dalším souboji si pro změnu nedovoleně pomáhal napadající Doumbia, který lehkým faulem zastavil Fábia. Nantes tak bude zahrávat další standardní situaci.
     
    66
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Loïs Diony, přichází Stéphane Bahoken.
     
    65
    O rozehrávku volného kopu se poté postaral obránce Traoré, který to zkoušel vysokým pasem na Dionyho. Před ním se povedlo zakročit Palloisovi.
     
    64
    Nekompromisním způsobem to podruhé v tomto duelu zkoušel domácí obránce Pallois, který před jedním z napadajícím hráčů odkopával na druhou stranu.
     
    63
    Na levém křídle převzal nahrávku Simon, který se po chvilkovém driblinku rozhodl pro nahrávku do pokutového území, kde ovšem číhala přesila protihráčů.
     
    62
    Žlutou kartu dostává Nicolas Pallois (FC Nantes).
     
    61
    Nakonec z toho bylo autové vhazování pro domácí hráče. Simonovi se dlouhou dobu nikdo ke spolupráci nenabídl, až poté mu na pomoc přiběhl Traoré.
     
    60
    Sám na sebe to před malým momentem zkoušel vzít hostující Capelle, který se ovšem s míčem daleko nedostal. Čistým způsobem ho zastavil Chirivella.
     
    59
    Poprvé po svém příchodu na hrací plochu se do útočného manévru zapojil Chirivella. Domácí útočník nakonec v tísni musel přihrávat za sebe na Palloise.
     
    58
    V pádu se povedlo skluzem zakročit obránci Palloisovi, který přesto za sebe nechal pláchnout Cabota. Štěstí bylo, že druhý jmenovaný hráč zahrál rukou.
     
    57
    Do dobré pozice pro centrovanou nabídku se před malým momentem dostal hostující Doumbia, který přesto nabídku poslal přímo do rukavic brankáře Nantes.
     
    56
    Směrem dozadu se poté dokázal ukázkově vrátit domácí Traoré, který tak za míčem nepustil rychlonohého Bambu. Nantes se ale nemůže dostat kupředu.
     
    55
    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Renaud Emond, přichází Pedro Chirivella.
    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Imran Louza, přichází Marcus Coco.
    Střídání v týmu FC Nantes: ze hřiště odchází Abdoulaye Touré, přichází Randal Kolo Muani.
     
    54
    Fábiovi se před protihráčem nepovedlo zachytit míč na hrací ploše, proto následovalo další autové vhazování. Doumbiovi se nakonec nabídl Coulibaly.
     
    53
    Následně měl menší zdravotní problémy hostující Bamba, kterého nešťastně v souboji přišlápl napadající Simon. O volný kop se tak postará sám brankář.
     
    52
    Posléze se povedlo vyvézt míč na druhou stranu Bambovi, který si poté všiml naprosto osamoceného Cabota. Toho na poslední chvíli zastavil zadák Girotto.
     
    51
    Po chybě v domácí rozehrávce se do šestnáctky dostal hostující Cabot, který měl hodně času na ideální řešení. Nakonec po jeho nahrávce mířil vedle Bobichon.
     
    50
    Ve středu hrací plochy se dobře zorientoval domácí Mangani, který to zkoušel chytrým nákopem k opačnému pokutovému území, kde se nacházel Cabot.
     
    49
    Posléze to vypadalo, že se míč snese mimo hrací plochu, jenomže domácí obránce Traoré ho udržel na hřišti. Nantes to v tomto případě zkouší po levém křídle.
     
    48
    Hned v úvodu druhého poločasu jsme sledovali nedovolený zákrok ze strany domácího Fábia, který poslal na zem Doumbiu. Poté pálil vysoko nad Cabot.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost domácí hráči, kteří budou pro změnu hrát zleva doprava.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám přinesl hodně vyrovnanou podívanou, jenž nám nakonec přinesla jednu branku. Směrem dopředu byl aktivnější domácí celek, který se ovšem za celou dobu nedostal do žádné vyložené šance. Podobně si počínalo také Angers, nicméně hostující celek byl o poznání přesnější, neboť se dokázal prosadit v závěru prvního poločasu, a sice díky rohovému kopu. Nantes tak bude muset dotahovat jednobrankové manko.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    První poločas bude nastaven o jednu minutu.
     
    45
    Žlutou kartu dostává Charles Traoré (FC Nantes).
     
    44
    Nantes to bude mít najednou hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Přesto do konce zápasu zbývá hodně času, výsledek se může tedy klidně otočit.
    42. Romain THOMAS - 0:1
     
    42
    Angers právě vstřelilo branku!
    Pár minut před koncem prvního poločasu tu máme první branku zápasu! Angers totiž zahrávalo rohový kop z pravé strany, který byl rozehrán naprosto parádně. Nejvýše do vzduchu se totiž dokázal dostat obránce ROMAIN THOMAS, kterému se prudkou hlavičkou povedlo překonat brankáře Lafonta.
     
    41
    Poté si hodně podezřele počínal hostující Traoré, který se zezadu ramenem opřel o Emonda. Nakonec se nejednalo o faul, místo toho se bude pouze vhazovat.
     
    40
    Na levém křídle se dokázal s míčem uvolnit obránce Fábio, který v tísni raději vyprodukoval zpětnou nahrávku na Lafonta, jenž odkopával na druhou stranu.
     
    38
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    37
    Volný kop nakonec obstaral Bobichon, který to pochopitelně zkoušel přímo na branku. Jeho rána trefila pouze zeď, druhý pokus pro změnu mířil doprostřed.
     
    36
    Kousek od vlastního pokutového území poté fauloval Girotto, který svému celku pořádně zavařil. Angers SCO bude zahrávat standardku ze zajímavé pozice.
     
    35
    Na pořadu dne poté bylo autové vhazování pro Angers. Bamba si pro spolupráci vybral obsazeného Coulibalyho, kterému se nepovedlo najít kolegu Manganiho.
     
    34
    Na levé straně se dokázal uvolnit k přízemnímu centru domácí Traoré, kterému se nepovedlo najít nikoho ze spoluhráčů. Naopak k míči zavítal Doumbia.
     
    33
    Angers mělo možnost rozehrávky rohového kopu. Míč byl odvrácen za pokutové území, kde se do míče opřel Bobichon. Jeho rána ale nebyla nejpřesnější.
     
    32
    Do pokutového území Nantes přiletěl poměrně zajímavý centr, o který se na pravém křídle postaral křídelník Capelle. Nakonec se v šestnáctce prosadil Girotto.
     
    31
    Nantes se před přehuštěný prostor přeci jenom dostalo na útočnou polovinu. Emond svedl souboj s Mangnanim, přesto se mu povedlo přesunout k Simonovi.
     
    30
    Thomas si po příchodu na hrací plochu troufl na vysoký pas za domácí obranu, kam si zkoušel seběhnout kolega Diony. Míč skončil až u brankáře Lafonta.
     
    29
    Už se opět pokračuje ve hře, Angers bude chvíli hrát v početní nevýhodě, což se zanedlouho opět změní. Momentálně sledujeme odkop z kopačky Bernardoniho.
     
    28
    Zdravotní problémy měl po předchozím souboji v pokutovém území hostující obránce Thomas, který si nakonec vyžádal ošetření. Chvíli se hrát nebude.
     
    27
    Žlutou kartu dostává Mahdí Abíd (FC Nantes).
     
    26
    Levý obránce domácích nakonec zkoušel centrovat do malého vápna, kde se mu nabídl Touré. Ten měl na zakončení málo času a včas ho zastavil Thomas.
     
    25
    Nantes se s míčem dokázalo usadit na polovině soupeře, kde jsme sledovali velice přesné přenesení hry na levou stranu, kde se Traoré dostává do vápna.
     
    21
    Vzdušná nabídka se nakonec snášela k domácímu obránci Girottovi, který se tak pouště do hlavičkového souboje. Míč se otřel o Traorého, na řadu přijde druhý roh.
     
    20
    Na jistotu se rozhodl zahrát obránce Thomas, který raději odklízel míč ven z hrací plochy. Následovat bude první rohový kop, k rozehrávce se postavil Louza.
     
    19
    Avšak ten přinesl pouze nepovedený centr, který se snesl přímo na hruď domácího Girotta. Nantes raději uklidnilo hru a kombinuje s míčem na polovině.
     
    18
    Domácí se poté pokoušeli přenést hru na pravou stranu, což ale dokázal přečíst obránce Doumbia, který se poté bleskovým způsobem dostával do protiútoku.
     
    17
    To se ovšem nelíbilo hlavnímu sudímu, který míč vrátil na místo přestupku. Hráči ve žlutém si tak dali na rozehrávce záležet, Girotto totiž hledal kolegu Palloise.
     
    16
    Poté si nedovoleným zákrokem pomohl hostující Capelle, který místo míče jako první zasáhl nohu protihráče. Nantes se rozhodlo standardku rozehrát po zemi.
     
    15
    Jako poslední se poté míče dotkl domácí Abeid, od kterého šel mimo vymezený prostor. Znamenalo to další autové vhazování, o které se postaral Doumbia.
    14. Diony prověřil brankáře.
     
    14
    Poté se za dlouhým pasem pokoušel dostat Diony, který nakonec přesprintoval Palloise, načež zakončoval. Jeho prudkou ránu dokázal brankář Lafont vyrazit.
     
    13
    Hodně prostoru měl poté u středového kruhu hostující Coulibaly, který celkem dlouho operoval s míčem. Nakonec se mu povedlo roztáhnout hru na Bambu.
     
    12
    Také Bernardoni se posléze dostal zpět k míči, přičemž znovu zkoušel rozehrát nakrátko. Jeho celek ovšem na opačné polovině narazil pouze do Bobichona.
     
    11
    Nakonec se míč znovu dostal mimo hrací plochu, což znamenalo odkop od domácí branky. Brankář Lafont na jistotu rozehrál po zemi, kde se mu nabídl Girotto.
     
    9
    Středem hrací plochy si to poté namířil hostující Mangani, který se přesto musel vracet na vlastní polovinu. Nantes totiž v úvodu velice dobře napadá rozehrávku.
     
    8
    Nekompromisním způsobem to po zisku míče provedl domácí obránce Pallois, který odkopával daleko mimo hrací plochu. Angers bude tedy znovu vhazovat.
     
    7
    Bernardoni poté na jistotu rozehrával do strany na volného Bambu. Ten ještě zkoušel přeposlat nahrávku podél autové lajny, kde se nacházel Coulibaly.
     
    6
    O první střelecký pokus tohoto zápasu se postaral domácí Abeid, kterému se ovšem nepovedlo trefit hostující branku. Bernardoni tak nemusel zasahovat.
     
    5
    Nantes posléze přenášelo hru na levou stranu, kde měl hodně prostoru kolem sebe obránce Traoré. Napadal ho ovšem Capelle, jenž se s míčem dostal do autu.
     
    4
    Louza to poté zkoušel kolmicí na levé křídlo, kde očekával svého kolegu Simona. Druhý jmenovaný měl k míči hodně daleko, balón tak skončil až v zámezí.
     
    3
    Hned v úvodu tohoto zápasu se musel zpět pro míč vracet domácí Pallois, který do kombinace zapojil také brankář Lafonta, jenž odkopával balón na Fábia.
     
    2
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost hosté, kteří budou hrát zleva doprava.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Nantes: Lafont – Fábio, Girotto, Pallois (C), Ch. Traoré – Louza, Abíd, A. Touré – Blas, Emond, Simon.
    Náhradníci: Petrić – Kolo Muani, Ndilu, Corchia, Castelletto, Chirivella, D. Appiah, Coco, Basila.

    Angers SCO: Bernardoni – Bamba, I. Traoré (C), Thomas, Doumbia – L. Coulibaly, Mangani – Capelle, Bobichon, Cabot – Diony.
    Náhradníci: Butelle – Pereira Lage, Khaled, Cho, El Melali, Bahoken, Manceau, Pavlović, Taiby.

    Rozhodčí: Delajod – Jeanne, Berchebru.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Angers SCO

    Na opačné straně stojí o něco lépe hrající Angers, kterému pro změnu patří desátá pozice, což znamená přesný prostředek tabulky. Angers má na svém kontě třiadvacet bodů, navíc se v případě vítězství může dostat až na šestou pozici tabulky, což je značný skok. Angers v posledních dvou duelech nedokázalo ani jednou zvítězit, neboť nejprve sehrálo bezbrankovou remízu na půdě Saint-Étienne, poslední na domácím stadionu podlehlo Štrasburku výsledkem 0:2. Angers je ale šestým nejlepším venkovním týmem celé soutěže, ze sedmi odehraných zápasů se mu povedlo nasbírat sympatických třináct bodů.
     
    FC Nantes

    Fotbalisté Nantes neprožívají vůbec povedený vstup do sezony, po patnácti odehraných zápasech totiž okupují až sedmnáctou pozici. Nantes se do této chvíle povedlo nasbírat čtrnáct bodů, přičemž na sestupové pásmo má náskok tří bodů. Nantes v letošním ligovém ročníku dokázalo vyhrát pouze třikrát, navíc na další vítězství čeká už šest duelů. Poslední výhra navíc přišla před více než měsícem, od té doby se Nantes povedlo vybojovat pouhé dva body. V rámci patnáctého kola navíc nestačilo na šestnácté Reims, kterému na jeho stadionu podlehlo výsledkem 2:3.
     
    Zdravím všechny fotbalové fanoušky! Francouzská Ligue 1 Uber Eats má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi FC Nantes a Angers SCO.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    David Suchý

    Branky: 90+4. Ch. Traoré – 42. Thomas (Mangani)

    Karty:   27. Abíd (NAT), 45. Ch. Traoré (NAT), 62. Pallois (NAT)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 5:4. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 17:10.
    FC Nantes: Lafont – Fábio (70. Corchia), Girotto, Pallois (C), Ch. Traoré – Louza (55. Coco), Abíd, A. Touré (55. Kolo Muani) – Blas (88. Ndilu), Emond (55. Chirivella), Simon.
    Náhradníci: Petrić – Kolo Muani, Ndilu, Corchia, Castelletto, Chirivella, D. Appiah, Coco, Basila.

    Angers SCO: Bernardoni – Bamba, I. Traoré (C), Thomas, Doumbia – L. Coulibaly, Mangani – Capelle, Bobichon (76. Pereira Lage), Cabot (76. El Melali) – Diony (66. Bahoken).
    Náhradníci: Butelle – Pereira Lage, Khaled, Cho, El Melali, Bahoken, Manceau, Pavlović, Taiby.

    Rozhodčí: Delajod – Jeanne, Berchebru
    bahis siteleri