Kanada – Rusko 1:0 (kon.) | Slovensko – Česko 0:6 (kon.) | Německo – Česko 0:0 (zruš.)
konec
Slovensko
0:6 (0:3, 0:1, 0:2)
Česko
Čtvrtek 24.12.2020, 03:30Reprezentace do 20 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:44
    Vyloučení v týmu Česko (Adam Raška – 5 min. + osobní trest do konce utkání, naražení zezadu).
     
    58:13
    Vyloučení v týmu Slovensko (Marko Stacha – 2 min., podrážení).
    57:14 Radek MUŽÍK - 0:6
     
    57:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi z delší přesilovky přece jen vytěžili aspoň o jeden gól, o který se pěknou individuální akcí postaral RADEK MUŽÍK, který se od tyče dostal až do pravého kruhu, odkud zcela překvapil Latkóczyho tvrdou ránou k levé tyči. Asistence: Michal Gut, Stanislav Svozil.
     
    53:22
    Vyloučení v týmu Slovensko (Samuel Kňažko – 5 min. + osobní trest do konce utkání, zásah do hlavy nebo krku).
    44:57 Michal GUT - 0:5
     
    44:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Destrukce i nadále pokračuje! Češi to zase výborně zvládli před bránou, kde si našel odražený kotouč Raška, který bleskovou přihrávkou uvolnil MICHALA GUTA. Ten se následně v klidu trefil do odkryté klece. Asistence: Adam Raška, Martin Haš.
     
    40:00
    Vyloučení v týmu Slovensko (Šimon Bečár – 2 min., podrážení).
    39:02 Jaromír PYTLÍK - 0:4
     
    39:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tady už je nejspíš hotovo, protože Češi odskakují na rozdíl čtyř branek! Naši hráči výborně operují v předbrankovém prostoru, kde tentokrát dobře zastínili výhled Latkóczymu, který tak nahození Karla Klikorky vůbec neviděl, směr rány ještě navíc mírně pozměnil JAROMÍR PYTLÍK, takže kus gumy propadl až do sítě. Asistence: Karel Klikorka, Michal Teplý.
     
    35:14
    Vyloučení v týmu Slovensko (Martin Chromiak – 2 min., podrážení).
     
    33:50
    Střídání v týmu Slovensko: ze hřiště odchází Hlavaj, přichází Latkóczy.
     
    33:19
    Mužík zničehonic dostal dobrou přihrávku do jízdy, díky čemuž se mohl dostat za obranu, avšak puk mu sjel nešťastně z hole, kvůli čemuž ho protihráči stačili dobruslit!
     
    26:18
    Lang zůstal úplně nehlídaný před brankou, stačilo tak jen zpracovat přihrávku a přesně zakončit, ale pas šel moc daleko od něj, takže na kotouč nedosáhl.
    19:44 Adam RAŠKA - 0:3
     
    19:44
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hlavaj si v další přesilovce připsal několik dobrých zákroků, ale nakonec přece jen kapituloval! Dlouhý nápor v útočném pásmu nakonec ukončil úspěšnou střelou ADAM RAŠKA, který číhal v mezikruží mezi několika protihráči, ale i přes ně dokázal zakončit ke vzdálenější tyči po přihrávce Pytlíka. Asistence: Jaromír Pytlík, Stanislav Svozil.
     
    18:24
    Vyloučení v týmu Slovensko (Samuel Kňažko – 2 min., držení).
     
    17:02
    Ve své druhé přesilovce je Česko výrazně nebezpečnější, několikrát mohla přijít už třetí branka, v další šanci byl třeba Myšák, ale slovenský brankář drží své spoluhráče ve hře!
     
    16:01
    Vyloučení v týmu Slovensko (Oliver Turan – 2 min. + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení).
    14:17 Michal TEPLÝ - 0:2
     
    14:17
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česko si drží vysokou úspěšnou střelby, protože se prosazuje podruhé! Po úspěšné obraně mohli naši reprezentanti útočit do rozhozené obrany soupeře, modrou čáru tak s pukem překročil Vitouch, který se následně dostal do střelecké pozice, ale místo očekávaného zakončení přihrával před odkrytou bránu, kam si najel MICHAL TEPLÝ, který to už měl snadné. Asistence: David Vitouch.
     
    10:20
    Kolenič výborně zrychlil na pravé straně, přes bránícího protihráče následně dostal kotouč před bránu, kde byl úplně volný Kašlík, ale ten v přímém souboji s českým brankářem nebyl úspěšný!
    07:40 Pavel NOVÁK - 0:1
     
    07:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi sice v úvodních minutách hráli o něco hůře, ale i přesto se dostávají do vedení! Po přechodu do útočné třetiny přišlo nahození od modré čáry, které měl na svědomí Haš. Před brankářem se pokoušel o teč PAVEL NOVÁK, kterému to vyšlo náramně, protože kotouč srazil mezi betony Hlavaje! Asistence: Martin Haš, Stanislav Svozil.
     
    05:09
    Vyloučení v týmu Česko (Michal Teplý – 2 min., hákování).
     
    04:55
    Slováci však zase zahrozili díky špatné rozehrávce soupeře, do úniku se tak dostal Chromiak, ale ani on brankáře nepřekonal, i když získal aspoň početní výhodu!
     
    03:33
    Kolenič zahrozil ve vlastním oslabení díky vítěznému souboji, pálil ale z těžké pozici, takže si jeho pokus Malík bez problémů pohlídal.
     
    01:57
    Vyloučení v týmu Slovensko (Oliver Turan – 2 min., podrážení).
     
    00:48
    Na druhé straně chytal nahození Hlavaj, který však nerozehrál moc přesně, na což málem doplatil, ale mezi třemi tyčemi byl včas zpátky.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 8. Novák (Haš, Svozil), 15. Teplý (Vitouch), 20. Raška (Pytlík, Svozil), 40. Pytlík (Klikorka, Teplý), 45. Gut (Raška, Haš), 58. Mužík (Gut, Svozil)


    Slovensko: Hlavaj (34. Latkóczy) – Mudrák, Golian, Stacha, Kňažko, Nemec, Petrovický, Turan, Bečár – Mrázik, Jellúš, Faith – Chromiak, Myklukha, Slafkovský – Mešár, Sojka, Turanský – Kolenič, Eliáš, Kašlík.
    Česko: Malík (Pařík) – Kučeřík (A), Krutil, Svozil, Haš, Klikorka, Jiříček, Suhrada, Kubíček – Teplý, Myšák (C), Vitouch – Mužík, Pytlík, Přikryl – Raška, Gut, Novák – Koffer, Najman (A), Rychlovský – Beránek, Lang.
    bahis siteleri