Granada – Valencia 2:1 (kon.) | Atlético – Getafe 1:0 (kon.) | Celta Vigo – Huesca 2:1 (kon.)
Elche – Real Madrid 1:1 (kon.)
konec
Celta de Vigo
2:1 (1:0)
SD Huesca
Středa 30.12.2020, 19:15 • Abanca-Balaídos (Vigo) • Španělská LaLiga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+6
    Tohle byla klukovina! Hugo Mallo (Celta de Vigo) v přerušené hře sáhl do obličeje Sergia Gómeze a vidí žlutou kartu.
     
    90+4
    Mezi stopery si naběhl j Okay Yokuşlu, který už se díval do tváře hostujícího brankáře. Ovšem zakončení tureckého hráče zamířilo těsně vedle levé tyče. Mohlo být definitivně rozhodnuto, takhle se Celta de Vigo musí ještě bát o výsledek.
     
    90
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Lucas Olaza, přichází Joseph Aidoo.
     
    89
    Po dlouhých debatách se opět hrálo a Huesca opravdu sahala po vyrovnání! Ze strany šestnáctky to zkusil Sergio Gómez, který míč směřoval na první tyč. Jeho pokus zastavil na brankové čáře Rubén Blanco, fantastický zákrok.
     
    84
    Huesca právě vstřelila branku!
    Outsider vykřesal v závěru zápasu jiskřičku naděje! David Ferreiro získal balon a následně i odcentroval. K odraženému míči se tak dostal Sergio Gómez, který jej patičkou přihrál na JAIMEHO SEOANEA. Střídající hráč se tak nacházel na levé straně, odkud se štěstím propálil brankáře Celty de Vigo. Asistence: Sergio Gómez.
     
    83
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Nolito, přichází Miguel Baeza.
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Renato Tapia, přichází José Fontán.
     
    80
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Pedro López, přichází Juan Carlos.
     
    78
    Domácí se hnali znovu do pokutového území, odkud byly vyslány dva pokusy, o které se postaral Hugo Mallo Jeho rána z úhlu vyrazil dobře postavený Álvaro Fernández Llorente.
     
    75
    Další centr do vápna vyslal David Ferreiro, jehož snažení bylo odvráceno. Následně se míč před branku vrátil a k zakončení se dostal Šindži Okazaki, jehož snažení bylo zablokované. Odražený balon si pak našel Jaime Seoane, jehož pumelici vyrazil Rubén Blanco.
     
    72
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Denis Suárez, přichází Okay Yokuşlu.
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Iago Aspas, přichází Fran Beltrán.
     
    70
    Real Club Celta de Vigo měla obrovské štěstí, protože zakončení soupeře zastavila pravá tyčka!
     
    67
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Mikel Rico, přichází Jaime Seoane.
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Javier Ontiveros, přichází Sergio Gómez.
     
    61
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Oba borci si vyměnili role a Celta de Vigo už vede o dvě branky! Nolito vyslal kolmici za obranu, kam zamířil IAGO ASPAS, který předvedl dlouhou kličku brankáři a následně trefil prázdnou branku. Tohle byla modelová situaci moderního fotbalu! Asistence: Nolito.
     
    56
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Borja García, přichází Rafael Mir.
     
    54
    Centr z pravé strany přizvedl Santiago Mina, a tak se k zakončení dostal Nolito. ten měl na levé straně hodně prostoru, avšak branku přestřelil. Španělský útočník zahodil slibnou pozici, a tak si klekl a hlavou dvakrát udeřil do trávníku.
     
    43
    Po rohovém kopu se k hlavičce dostal Jorge Pulido, jehož hlavička nevypadala nebezpečně. Avšak míč rychle klesal a skončil jen těsně nad břevnem. Rubénu Blancovi tak muselo pořádně zatrnout, jelikož míč jen sledoval.
     
    37
    Denis Suárez (Celta de Vigo) přispěchal jako třetí do souboje, kde byl navíc pozdě a sestřelil soupeře. Hlavní rozhodčí poprvé z kapsičky tahá žlutou kartu.
     
    33
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Zbytečnou chybu předvedl Borja García, kterému sebral míč Denis Suárez, jenž okamžitě vysunul spoluhráče. Iago Aspas už mohl zakončoval, ovšem přihrál na lépe postaveného NOLITA. Zkušený španělský útočník už měl snadnou pozici a jako první se zapsal mezi střelce. Při radosti ofenzivních hráčů si domácí trenér zavolal Néstora Arauja, jemuž něco vehementně vysvětloval. Asistence: Iago Aspas.
     
    21
    Celta de Vigo přenesla hru zprava doleva, kde se nacházel Lucas Olaza. Jeho centr mířil do míst, kam si naběhl Nolito, který byl v prostoru trochu dříve, než by potřeboval. A tak jeho hlavička z malého vápna letěla jen nad branku. Tohle vypadalo opravdu zajímavě.
     
    20
    Dalším centrem se prezentoval Javier Galán, jehož pas byl odvrácen do pravé části vápna, kde se nacházel David Ferreiro. Jeho pokus mířil někam pod břevno, avšak míč vyrazil Rubén Blanco.
     
    13
    Domácí obránci znovu uklidňovali hru, až se sami dostali pod tlak. Jenže se z nepříjemné pozice dostali a dokonce Celta de Vigo zahrozila. Iago Aspas vytáhl hru až k šestnáctce soupeře, kde přihrával za obránce, jenomže spoluhráč na míč nedosáhl. Álvaro Fernández Llorente stejně musel zasáhnout nohou, protože by míč zapadl k levé tyči.

    Michal Luxa

    Branky: 33. Nolito (Aspas), 61. Aspas (Nolito) – 84. Seoane (Gómez)

    Karty:   37. Denis Suárez (CVG), 90+6. Mallo (CVG)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 8:6. Rohy: 0:5. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 19:8.
    Celta de Vigo: Blanco – Mallo, N. Araujo (C), Murillo, Olaza (90. Aidoo) – Méndez, Tapia (83. Fontán), Nolito (83. Baeza) – Denis Suárez (72. Yokuşlu) – S. Mina, Aspas (72. Beltrán).
    Náhradníci: Villar – Aidoo, Carreira, Veiga, Yokuşlu, Beltrán, Fontán, Mor, Baeza, De León, Rodríguez.

    SD Huesca: Fernández Llorente – Pedro López (80. Carlos), Pulido (C), Siovas, Galán – M. Rico (67. Seoane), Mosquera, B. García (56. Mir) – Ferreiro, Okazaki, Ontiveros (67. Gómez).
    Náhradníci: Andrés Fernández – Valderrama, Carlos, Seoane, Gómez, I. Doumbia, Mir, Luisinho, G. Silva, Nwakali.

    Rozhodčí: Munuera – Prieto, Baena
    bahis siteleri