Litvínov – Pardubice 5:0 (kon.) | K. Vary – Vítkovice 1:4 (kon.) | Sparta – Mountfield HK 4:1 (kon.)
Mladá Boleslav – Olomouc 4:2 (kon.) | Motor ČB – Zlín 3:1 (kon.) | Kometa Brno – Plzeň 2:3 (po pr.)
Třinec – Liberec 0:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
0:2 (0:1, 0:1, 0:0)
Bílí Tygři Liberec
Neděle 10.01.2021, 18:30 • WERK ARENA, Třinec • Tipsport extraliga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:28
    Ocelář se dostali do útočného pásma, Kacetl okamžitě zamířil na střídačku. Domácí to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
     
    51:52
    Třinečtí se následně nemohli vrátit do útočné třetiny, načež ve vlastním pásmu se faulem provinil Matěj Stránský. Pětašedesát vteřin se bude hrát ve čtyřech na obou stranách, pak začne zkrácená přesilovka hostí.
     
    50:58
    Další šance si jistě Oceláři vytvoří v početní výhodě po faulu Vratislava Kunsta, který v rohu kluziště nedovoleně zastavil Patrika Hrehorčáka. Dvě minuty za vysokou hůl.
     
    44:27
    Ve tváři Michala Kovařčíka se ocitla hůl Lukáše Dernera. Liberecký obránce si odsedí dvě minuty za vysokou hůl, přesilovka pro Oceláře.
    38:49 Radovan PAVLÍK - 0:2
     
    38:49
    Liberec právě vstřelil branku!
    Oceláři drželi puk v útočném pásmu, pak ale Kundrátkovi na modré kotouč přeskočil čepel hole a hosté se vydali do přečíslení dvou proti jednomu. Jaroslav Vlach potáhl kotouč až ke kruhu pro vhazování, kde jej předal na druhou stranu najíždějícímu RADOVANU PAVLÍKOVI! Ten se opřel do střely z voleje a poslal puk pod horní tyč Kacetlovy branky. Asistence: Jaroslav Vlach.
     
    37:29
    Martin Růžička v útočném pásmu obešel dva protihráče a poslal kotouč do předbrankového prostoru, kde byl zcela nehlídán Patrik Hrehorčák. Slovenský forvard zkusil střelu mezi betony, Kváča s vypětím všech sil vyrazil kotouč mimo svou branku. Sudí následně trochu předčasně přerušil hru, když neviděl kotouč u dorážejícího Marcinka.
     
    37:08
    Petr Vrána dostal od Adámka pas na útočnou modrou, třinecký kapitán se vydal do akce dvou proti jednomu s Leierem. Vrána zkusil bekhendem ohrozit Kváču, ten vyrazil puk jen k dojíždějícímu Růžičkovi. Třinecký snajpr ale trestuhodně netrefil!
     
    31:39
    Tomáš Hanousek před vlastní brankou nedovoleně držel Matěje Stránského, Oceláři mají k dispozici svou první přesilovku.
     
    25:35
    Oceláři mohli srovnat skóre. Po akci Daniela Kurovského po levé straně se kotouč odrazil do předbrankového prostoru, kde operoval Tomáš Marcinko. Urostlý forvard domácích dorážel dvakrát, podruhé ale trefil jen tyč liberecké branky.
     
    23:08
    Uvidíme první početní výhodu utkání, k dispozici ji budou mít hosté. Tomáš Marcinko ve středním pásmu musel hákovat rozjetého Adama Musila, Liberečtí se totiž drali do přečíslení dvou proti jednomu.
    14:02 Michal BULÍŘ - 0:1
     
    14:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    Atraktivnímu hokeji chybělo pouze koření v podobě vstřelených branek, nyní vidíme první z nich! Jaroměřský chyboval ve středním pásmu a umožnil hostům akci dvou proti brankáři Kacetlovi. MICHAL BULÍŘ a David Gríger si vyměnili kotouč, načež první jmenovaný propálil bezmocného Kacetla. Asistence: David Gríger.
     
    10:20
    Taylor Leier v útočném pásmu nejprve vybojoval kotouč pro Martina Růžičku, tomu ale střela z první nesedla a kotouč jen pomalu klouzal ke Kváčovi. Třinečtí ale ještě dokázali zabojovat a Hrehorčák vypíchl puk pro Kanaďana Leiera, který měl před sebou prázdnou branku. Leier ale trestuhodně promáchl.
     
    04:03
    David Musil u vlastní modré zastavil rodící se akci Liberce, kotouč se následně příhodně odrazil pro Martina Růžičku, který se dral do samostatného úniku. Růžička však byl křižován vracejícím se obráncem, třinecký útočník proto zvolil střelu z kruhu pro vhazování. Kváča kryje.
    Marken.cz

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 15. Bulíř (Gríger), 39. R. Pavlík (J. Vlach)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Štěpánek) – Gernát, M. Doudera, D. Musil, M. Adámek, Jaroměřský, Kundrátek – Hrehorčák, Marcinko, Martin Růžička (A) – Leier, P. Vrána (C), Rodewald – M. Stránský, M. Kovařčík, O. Kovařčík – Dravecký (A), Peterek, Hrňa – Kurovský.
    Bílí Tygři Liberec: Kváča (J. Pavelka) – Knot, Kolmann, T. Hanousek, Rosandić, Štibingr, Derner, Kunst – Lenc, A. Musil, Birner (A) – Gríger, Bulíř, Průžek – R. Pavlík, P. Jelínek (C), J. Vlach – D. Špaček, Najman, Šír.

    Rozhodčí: Hradil, Kubičík – Lederer, Rožánek
    bahis siteleri