Jekatěrinburg – Čerepovec 3:6 (kon.) | Magnitogorsk – Riga 5:3 (kon.) | Čeljabinsk – Ufa 2:1 (po pr.)
Kazaň – Jaroslavl 3:4 (1:2 po s.n.) | Kunlun – Nižněkamsk 5:6 (kon.) | CSKA Moskva – Chabarovsk 3:2 (kon.)
Dynamo Moskva – Barys 0:2 (kon.) | Soči – Novosibirsk 3:0 (kon.) | Viťaz – Petrohrad 1:3 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
3:6 (0:3, 0:1, 3:2)
Severstal Čerepovec
Čtvrtek 21.01.2021, 15:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek čtvrtečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (17:13:54)
     
    Československá stopa v utkání

    Adam Liška (CER) – 0+1, 2 střely, čas na ledě 14:21
     
    Dnešní utkání sledovalo 1044 diváků.
     
    Střely na branku: 27 – 32
     
    Je dobojováno. Hosté ve třetí třetině vedli už 0:5, ovšem domácí se nevzdali a dvěma rychlými góly se dostali na snížení. Pak znovu hosté udeřili a po nich se ještě jednou trefili hráči Jekatěrinburgu, ale na žádný zvrat to už nebylo. Hosté tak dokráčeli k výhře a připisují důležité body do tabulky. Avtomobilist dnes zůstal bez zisku jediného bodu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:40
    Daniil Vovčenko číhal na levém kruhu, kam ale nedostal přihrávku a puk končí jen v moci domácích. Hosty to ale už mrzet nemusí, neboť ví, že jim nikdo výhru nemůže vzít.
     
    58:45
    Hosté znovu sebrali soupeři puk a o mantinel ho do neutrální zóny poslal Adam Liška. Hráči Čerepovce tak ukrojili další vteřiny ze závěrečného času a už to vypadá, že se žádné drama konat nebude.
     
    58:22
    Andrej Obidin si sjel na pravou stranu, odkud vyslal nepříjemnou štiplavou střelu na Podjapolského a ten puk kryje. Zároveň také přerušuje hru.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:15
    Domácí jsou v pásmu hostů, ale ti je nepouštějí k případnému odvolání brankáře a dostávají kotouč znovu před branku soupeře.
    55:36 Brooks MACEK - 3:6
     
    55:36
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí se stále nevzdávají, nyní se ještě střelou z pravého kruhu prosadil BROOKS MACEK a naděje pro domácí ještě žije – 3:6. Asistence: Alexej Vasilevskij a Charles Genoway.
     
    55:13
    Korbinian Holzer napřáhl na modré čáře, jeho pokus byl sražen mimo tři hostující tyče.
     
    54:11
    Ještě čelili tlaku domácích hosté, ale ten ustáli, pak získali kotouč a dostali ho daleko od branky Vladislava Podjapolského.
    52:04 Alexandr PETUNIN - 2:6
     
    52:04
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté zřejmě definitivně srazili odpor domácích a dávají hodně důležitou branku. Od modré čáry pálil Makar Chabarov a jeho pokus pak těsně před Grossem tečoval ALEXANDR PETUNIN – 2:6. Asistence: Makar Chabarov a Daniil Vovčenko.
     
    51:51
    Daniil Vovčenko neudržel kotouč v útočném pásmu, ten získali domácí a namířili si to směr hostující branka, ale daleko nedošli.
     
    51:49
    Další komerční pauza.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 48. Holland (Sexton, Mamkin), 49. Alexej Vasilevskij (Dacjuk, Ch. Genoway), 56. Macek (Alexej Vasilevskij, Ch. Genoway) – 4. Guslistov (Kapustin), 6. Guslistov (Geraskin), 15. Guslistov, 25. Provolněv (Berglund, Liška), 42. Petunin (Guslistov), 53. Petunin (M. Chabarov, Vovčenko)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Gross (Fomin) – Alexej Vasilevskij, Trjamkin (A), Ch. Genoway, Berezin, Arzamascev, Holzer, Mamkin – Makejev, Golyšev, Dacjuk (C) – Obidin, Chripunov, Holland (A) – Bočarov, Macek, Sexton – Zacharov, Protapovič, Ovčinnikov – Litovčenko.
    Severstal Čerepovec: Podjapolskij (Šugajev) – Provolněv, Vittasmäki, M. Chabarov, Makejev, Adamčuk, Lalonde (A), Rogov – Liška, Berglund, J. Morozov – Vovčenko, Kodola, Petunin – Kapustin, Guslistov, Geraskin (A) – A. Garejev, Vicharev (C), Mojsejev – A. Alexejev.

    Rozhodčí: Romaško, Sidorenko – Berseňov, Viljugin

    Diváci: 1044
    ocianews.com