Jekatěrinburg – Čerepovec 3:6 (kon.) | Magnitogorsk – Riga 5:3 (kon.) | Čeljabinsk – Ufa 2:1 (po pr.)
Kazaň – Jaroslavl 3:4 (1:2 po s.n.) | Kunlun – Nižněkamsk 5:6 (kon.) | CSKA Moskva – Chabarovsk 3:2 (kon.)
Dynamo Moskva – Barys 0:2 (kon.) | Soči – Novosibirsk 3:0 (kon.) | Viťaz – Petrohrad 1:3 (kon.)
konec
HC Viťaz Moskevská oblast
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
SKA Petrohrad
Čtvrtek 21.01.2021, 17:30 • Ledovyj dvorec Viťaz • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Utkání mezi Viťazem a Petrohradem je za námi, vyhrál hostující celek, kterému se více povedlo třetí třetina. Za domácí se prosadil pouze Zachar Bardakov, jenž využil únik v oslabení. Branky Petrohradu postupně nastříleli Igor Ožiganov, Vasilij Podkolzin a Joonas Kemppainen.

    Střely na branku: 21:29 (19:46:09)
     
    Konec zápasu.
     
    59:18
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Nakonec se ale hosté prosazují a Ketov si alespoň spravil chuť. Předložil totiž v protiakci kotouč pro JOONASE KEMPPAINENA, jemuž se povedlo trefit opuštěnou branku a Petrohrad vyhraje. Asistence: Jevgenij Ketov a Viktor Antipin.
     
    58:57
    Ketov dojížděl kotouč a z pravé strany šel do zakončení na opuštěnou klec, ale obětavý obránce mu padl pod nohy a k rozhodnutí nedošlo.
     
    58:27
    Anton Todykov je pryč z branky a domácí Viťaz to zkouší v šesti hráčích v poli!
     
    57:45
    Na ledě se přiostřuje. Po nahození od modré čáry upadl jeden z domácích před brankou, podle pádu to vypadalo na hru vysokou holí, ale sudí zůstal ledově klidný.
     
    56:33
    Moisejev dostal přihrávku mezi kruhy před branku a byl naprosto sám před Hellbergem, ale ten předvedl skvělý zákrok v posledních minutách!
     
    55:51
    Alexandr Sjomin se mezi kruhy dostal ke střeleckému pokusu, ale střílel jen do středu branky, kde byl Hellberg. Následně se oba celky pustily do menší potyčky, ale vše skončilo u držení a popostrkávání.
     
    55:05
    Hraje se delší dobu bez přerušení a na puku jsou spíše jen hráči Petrohradu, kteří by si těsné vítězství chtěli pohlídat podobným stylem hokeje.
     
    54:00
    Domácí místo tlaku na vyrovnání hráli hned tři oslabení v řadě a dost možná budou v posledních minutách unavenějším celkem.
     
    52:53
    Domácí v plném počtu.
     
    52:12
    Fjodor Malychin se v oslabení dostával ke střeleckému pokusu z pravého kruhu, ale jeho zakončení skončilo jen na těle bránícího hráče.
     
    51:19
    Je naprosto podivující, že domácí celek nyní neinkasoval. Igor Ožiganov dostal přihrávku mezi kruhy, ale trefil spojnici tyčky a břevna. Emil Galimov se s kotoučem objevil v brankovišti, ale nakonec odkrytou branku trestuhodně netrefil!
     
    50:53
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Igor Golovkov – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    50:45
    Domácí v plném počtu.
     
    50:19
    Anton Todykov zachytil střelecký pokus od modré čáry a ustál i závar před jeho brankou. Puk skončil za brankou, aby se domácí mág zaskvěl i proti následným pokusům.
     
    49:30
    Následně se Viťaz pokoušel dostat z vlastní třetiny až do útoku, ale před modrou čárou zakročili bránící hráči. Petrohrad se následně bude pokoušet o přesilovkovou kombinaci.
     
    49:07
    Hosté se dostali ke střelecké pozici po střele Bengtssona, v brankovišti se snažil tečovat Podkolzin, ale nakonec zahrál rukou jiný hráč Petrohradu. Hra byla vykázána do středního pásma.
     
    48:45
    Vyloučení v týmu HC Viťaz Moskevská oblast (Arťom Borodkin – 2 min., podrážení).

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 27. Bardakov (Pautov, Moisejev) – 8. Ožiganov (Kuzmenko, Burdasov), 46. Podkolzin (Cicjura, Ožiganov), 60. Kemppainen (Ketov, Antipin)


    HC Viťaz Moskevská oblast: Todykov (I. Ježov) – Jeřábek, Pautov, Hultström, Pylenkov, Golovkov, Borodkin, Voronkov – Daugavinš, Danforth, Tedenby – Děrgačov, A. Sjomin, Moisejev – Bardakov, Grebenščikov, Malychin – Ivaňuženkov, V. Popov, Smolin – Gončarov.
    SKA Petrohrad: Hellberg (Askarov) – Galeňuk, Bengtsson, Ožiganov, Fantenberg, Kirsanov, Antipin, A. Bělov – E. Galimov, Kemppainen, Strömwall – Burdasov, Ivan Morozov, Kuzmenko – Timkin, Kukštel, Ketov – Cicjura, Grošev, Podkolzin.

    Rozhodčí: Gofman, Judakov – Sadovnikov, Sivov

    Diváci: 800
    bahis siteleri