Chabarovsk – Ufa 2:3 (kon.) | Novosibirsk – Čeljabinsk 3:2 (po pr.) | Barys – Nižněkamsk 4:1 (kon.)
Jekatěrinburg – Kazaň 1:3 (kon.) | Spartak Moskva – Magnitogorsk 1:3 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
Salavat Julajev Ufa
Čtvrtek 28.01.2021, 10:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:00.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům hokeje! KHL má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Amur Chabarovsk a Salavat Julajev Ufa.
     
    Amur Chabarovsk

    Hokejisté Chabarovsku se nyní nacházejí na průběžné desáté pozici východní konference, na vyřazovací boje v tuto chvíli ztrácejí sedmnáct bodů. Amur doposud nasbíral čtyřicet bodů a ve východní konferenci je na tom bodově hůře jen dvojice Nižněkamsk – Kunlun. Chabarovsku se poslední dobou moc nedaří, z posledních pěti ligových duelů se mu povedlo vyhrát dvakrát. Amur má na svém kontě dvě porážky v řadě, ta první se uskutečnila na půdě moskevského CSKA, ta druhá pro změnu právě proti dnešnímu soupeři, tedy Ufě. Chabarovsk tak má co oplácet, povede se mu dnes bodovat?
     
    Salavat Julajev Ufa

    I dnes bude soupeřem Salavat Julajev Ufa, který bude papírovým favoritem zápasu. Ufě totiž momentálně patří čtvrtá pozice východní konference, přičemž na vedoucí Kazaň ztrácí jedenáct bodů. Salavat Julajev Ufa má na svém kontě pětašedesát bodů, v případě vítězství by se tak na rozdíl jediného bodu přiblížil druhému Omsku, který má v tuto chvíli o tři body více. Ufa z posledních pěti duelů vyhrála hned třikrát, naposledy tomu tak bylo právě proti Chabarovsku. Ufě se přesto na hřištích soupeřů zrovna moc nedaří, patří jíž až sedmá pozice, přičemž z pětadvaceti duelů vybojovala třicet bodů.
     
    Československá stopa v utkání

    Marek Langhamer (AMR)
    Tomáš Zohorna (AMR)
    Hynek Zohorna (AMR)
    Dominik Mašín (AMR)
    Michal Jordán (AMR)
     
    Úvodní sestavy:

    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – S. Těreščenko, Mašín, Turbin (A), Kamalov, V. Vasiljev, Jordán (C), Zimin – V. Butuzov, Pjanov, Lugin – Gorškov, Golubev, Polunin – Archipov, T. Zohorna (A), H. Zohorna – A. Kuzněcov, Šarov, Gizdatullin.

    Salavat Julajev Ufa: Tarasov (Metsola) – Larsen, Panin (C), Koledov, Naumenkov, Alexejev, J. Birjukov, Korobov – Hartikainen (A), Manninen, M. Granlund – V. Žarkov (A), Kadějkin, Platt – Amirov, Pimenov, Kugryšev – Chochrjakov, Kartajev, Soloduchin – Pustozjorov..
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro domácí hráče, kteří se pokoušeli o rychlou rozehrávku, jenž skončila na hokejce Larsena.
     
    00:40
    Vzápětí jsme sledovali první střelecký pokus tohoto zápasu, obstaral ho hostující Manninen, který zakončoval doprostřed. Alikin byl nyní maximálně pozorný.
     
    01:15
    Amur Chabarovsk to zkoušel vzít přes pravé křídlo, kde se ovšem daleko s pukem nedostal Golubev. Ufa poté nahodila do pásma, kde bojuje o kotouč.
     
    02:05
    Alikin si v úvodu zápasu připsal další úspěšný zákrok, nicméně v tomto případě se nejednalo o nic nebezpečného. I tak se bude muset znovu vhazovat.
     
    03:13
    Za volným kotoučem poté spěchal domácí obránce Mašín. Ten zkoušel vyvézt kotouč na opačnou stranu hrací plochy, kde ho dokázal zastavit Koledov.
     
    04:10
    Hostující brankář Tarasov na svůj první zákrok stále čeká, tentokráte se jednalo o zblokovanou střelu domácích. Kotouč navíc vystoupal do ochranné sítě.
     
    04:13
    Ufa právě vstřelila branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Hostující celek se znovu dostal na druhou stranu, kde měl v mezikruží hodně prostoru na zakončení zápěstím RODION AMIROV, kterému se povedlo zakončit přesně nad beton domácího brankáře Alikina.
    Asistence: Arťom Pimenov.
     
    05:10
    Amur Chabarovsk to bude mít najednou hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Přesto do konce zápasu zbývá hodně času, výsledek se může klidně otočit.
     
    06:13
    Amur je po inkasované brance hodně aktivní, nyní se dostal k blízkosti hostující branky, kde dokonce zaměstnal brankáře Tarasova, který musel vyrážet.
     
    07:02
    Amuru se v krátkém časovém sledu znovu povedlo uspět na vhazování, jenomže za opačnou modrou čáru to nevedlo, neboť se povedlo zakročit Larsenovi.
     
    07:33
    Za vlastní brankou se dokázal dobře zorientovat Těrěščenko, který přesně rozehrál na pravé křídlo na Lugina.
     
    08:05
    Tentokráte se povedlo kousek od vlastní branky zakročit hostujícímu Alexejevovi, který poté přesně rozehrál do jízdy na spoluhráče, což ke střele nevedlo.
     
    09:10
    Máme za sebou úvodní komerční přestávku tohoto zápasu, Ufa stále vede o jednu branku. Nyní se vhazovalo ve středu hrací plochy, kde byl úspěšnější Salavat.
     
    10:00
    Polovina první periody je minulostí, i nadále sledujeme poměrně vyrovnanou podívanou. Před malým momentem to na sebe vzal Gorškov, daleko se nedostal.
     
    10:43
    Domácím se povedlo na malý moment zamknout soupeře v jeho vlastním pásmu, avšak k žádnému zakončení to nevedlo.
     
    11:12
    Nahození podél pravého hrazení skončilo za brankou Ufy, kde se dokázal dobře zorientovat obránce Koledov, který se sám dostal za opačnou modrou čáru.
     
    12:20
    Polunin ideálně nahrával k modré čáře na Turbina, který se k nahození směrem na hostující branku nedostsl. Nyní sledujeme boj o kotouč u mantinelu.
     
    13:01
    Je za námi další komerční přestávka tohoto zápasu, po které se vhazovalo po levici brankáře Tarasova. Úspěšnější byli právě hosté, kteří vyvezli kotouč.
     
    13:41
    Ufě se tentokráte nepovedlo ideálně rozehrát, puk směřoval pouze na další zakázané uvolnění.
     
    14:26
    Chabarovsk uspěl na vhazování, přesto se musel za pukem vracet do svého pásma. Při další akci se ovšem povedlo vypálit Gorškovovi, který ovšem neuspěl.
     
    15:09
    Do střelecké pozice se dokázal protáhnout hostující Granlund, který to zkoušel střelou nad beton. Alikinovi se ovšem povedlo zasáhnout a také přerušit hru.
     
    16:19
    Vhazovalo se ve středu hrací plochy, kde byl i tentokráte úspěšnější domácí celek. Obránce Mašín tak nahazoval do pásma, kam jako první přijel Naumenkov.
     
    17:02
    V posledních minutách nesledujeme zrovna plynulou podívanou, nyní se jednalo o ofsajd hostujícího celku. Vhazovat se tak bude opět před modrou čárou.
     
    17:24
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Sakari Manninen – 2 min., držení).
     
    18:04
    Ufě se povedlo v krátkém časovém sledu dvakrát vyhodit, jenomže nyní se domácí usadili kolem brankáře Tarasova, který si poradil se střelou Butuzova.
     
    19:00
    Minuta do konce první třetiny.
     
    19:22
    Ufa se nyní hodně trápí v předchodové fázi, daleko se totiž nedostal ani Kadějkin. Volný kotouč poté sebral domácí Turbin, který rozehrál do tandemu.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou první třetinu, která nám nakonec přinesla jedinou branku, o kterou se v úvodu postaral hostující celek. První třetina nepřinesla zrovna atraktivní podívanou, oba celky se nedostávaly do žádných vyložených šancí, proto ani oba brankáři neměli moc práce. Přesto byla směrem dopředu a i střelecky aktivnější právě Ufa, která tak po první třetině vede jednobrankovým rozdílem.
     
    Střely na branku: 12 – 8.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:06
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak to byla nesmírně rychlá vyrovnávací branka v podání Amuru! Sotva se vhazovalo u středového kruhu, tak se domácím povedlo dostat kotouč na druhou stranu, kde ho brankář Tarasov nedokázal sevřít do lapačky. Místo toho se odrazil do jízdy na HYNKA ZOHORNU, který ho zametl do prázdné branky.
    Asistence: Tomáš Zohorna.
    20:06 Hynek ZOHORNA - 1:1
     
    20:48
    Chabarovsku se tak v úvodu druhé třetiny povedlo srovnat krok, což znamená, že začínáme opět od začátku. Nyní se bude znovu vhazovat v pásmu.
     
    21:16
    Ven z branky poté musel hostující brankář Tarasov, kterému se povedlo zachytit nahození soupeře. Poté jsme sledovali rozehrávku na zadáka Panina.
     
    22:09
    Poté jsme sledovali střelu od modré čáry, kterou vyprodukoval obránce Birjukov. Alikin měl hodně složitou práci, přesto se mu kotouč povedlo vyrazit.
     
    23:11
    Domácí to poté zkoušeli podél levého mantinelu, kde se daleko nedostal Polunin. Hodně důrazně si počínal hostující Korobov, dle sudích to bylo v rámci pravidel.
     
    24:04
    Poté si s pukem zahrál také domácí brankář Alikin, který ho lehce píchl směrem za vlastní branku. Jeho celek přešel vpřed, kde měl daleko k puku Lugin.
     
    24:30
    Najednou se do vyložené šance natlačil hostující Chochrjakov, který nabral ideální rychlost, nicméně se zakončením mezi ruku si Alikin poradil.
     
    25:08
    Kolem branky soupeře si to poté namířil Maninnen, který se málem otočil k brankáři Alikinovi. Ten zasahovat nemusel, před ním totiž zasahoval protihráč.
     
    25:48
    Ufa právě vstřelila branku!
    Jenomže Salavat se podruhé v tomto duelu dostává do vedení! Hosté totiž svého soupeře zamkli, načež jsme sledovali předávku kotouč k modré čáře, kde se nacházel MICHAIL NAUMENKOV. Jeho rána zapadla přesně do levé šibenice, kam se domácí brankář Alikin nedokázal ideálně natáhnout.
    Asistence: Vladimir Žarkov, Alexandr Kadějkin.
    25:48 Michail NAUMENKOV - 1:2
     
    26:16
    Máme za sebou první komerční přestávku druhé třetiny, do nadcházejícího průběhu bude lépe vstupovat Ufa, která se před malým momentem dostala do vedení.
     
    27:01
    Sledovali jsme boj o kotouč u pravého mantinelu, kde byl nakonec úspěšnější hostující Manninen. Ten nahrál do tandemu na Kugryševa, který trefil soupeře.
     
    28:12
    Amuru se nyní nepovedlo ideálně rozehrát, kotouč směřoval přes všechny čáry. Po zakázaném uvolnění se bude vhazovat před brankářem Amuru Chabarovsk.
     
    29:01
    Po odehrání kotouče skončil na zemi hostující Žarkov, který byl dohrán čistým způsobem. O nedovolený zákrok se nejednalo, Ufa ale zahrála na icing.
     
    29:33
    Krátce po vhazování musel zasahovat hostující brankář Tarasov, který si s prudkou střelou poradil na jedničku.
     
    30:00
    Máme za sebou polovinu řádné hrací doby, zatím jsme se dočkali tří branek. V posledních minutách je hra hodně nepřesná, o něco aktivnější je Ufa.
     
    30:26
    Třetí lajna Amuru sice přešla za modrou čáru, jenomže se jednalo o další postavení mimo hru. Jordán to totiž uspěchal, bude se tedy znovu vhazovat.
     
    31:07
    Na modré čáře číhal domácí Kamalov, který ještě předal do střelecké pozice na Turbina. S jeho pokusem si Tarasov poradil, puk sevřel do své lapačky.
     
    32:20
    V krátkém časovém sledu jsme sledovali další icing Salavatu, po kterém se soupeř dostal do slušné šance. Zakončoval Archipov, který trefil pouze protihráče.
     
    32:47
    Na druhé straně si obrannou povinnost dokázal splnit domácí obránce Kamalov, který si přeci jenom lehce přidržel protihráče.
     
    33:30
    Ufa hraje snad minutu v signalizované výhodě, domácí se nemohou dostat k puku, současně ale nesledujeme žádné zakončení.
     
    33:42
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Nikita Zimin – 2 min., hákování).
     
    33:44
    Následuje druhá komerční přestávka prostřední periody.
     
    34:15
    Ufa se po vhazování usadila kolem Alikina. Dlouhou dobu jsme na střelecký pokus čekali, nakonec do nahrávky vložil hokejku Pjanov, který ale nevyhodil.
     
    34:57
    Poté to přeci jenom vzal na sebe Koledov, který ovšem trefil pouze beton brankáře. Amur se konečně osvobodil odpalem do bezpečí, Ufa tak musí zpět.
     
    35:03
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Nikita Kamalov – 2 min., podrážení).
     
    36:19
    Ufě se krátká dvojnásobná přesilová hra nepovedla využít, po jejím skončení se do zakončení dostal Hartikainen, který ovšem trefil pouze beton brankáře.
     
    36:52
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Michail Naumenkov – 2 min., hákování).
     
    37:04
    Další důležitý zákrok domácího brankáře Alikinam, na kterého v tomto případě od modré čáry nevyzrál Larsen. Jeho pokus byl dost možná ještě tečovaný.
     
    37:44
    Amur se konečně natlačil na druhou stranu, kde měl složitou práci Kamalov. Ten si poradil s napadajícím protihráčem, načež se mu povedlo přesně nahrát.
     
    37:57
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec využívají přesilovou hru a je znovu srovnáno! Chabarovsk poměrně dlouhou kombinoval, načež to od modré čáry zkoušel obránce PAVEL TURBIN, který poměrně překvapivě propálil vše, co mu stálo v cestě. Vypadalo to, že to bylo bez teče, nicméně brankář Tarasov měl dokonale zakrytý výhled.
    Asistence: Alexandr Gorškov.
    37:57 Pavel TURBIN - 2:2
     
    37:57
    Do akce jde ale video!
     
    37:57
    Rychlé posouzení – branka platí!
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny.
     
    39:12
    Alikin zneškodnil přečíslení soupeře, na opačné straně to fantastickým způsobem provedl Lugin, kterému se povedlo najít Pjanova, jenž ale neuspěl.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Je za námi také druhá třetina, která nám pro změnu přinesla další tři zásahy. Amuru se povedlo do této periody vstoupit ukázkově, hned po šesti vteřinách hry došlo k vyrovnání. Ufa se přesto o pár minutek později dostala zpět do vedení, o čemž rozhodl Naumenkov. Ufa si navíc v závěru třetiny zahrála krátkou dvojnásobnou přesilovou hru, kterou se jí ale nepovedlo využít. To mělo následky, neboť se přesilovku povedlo využít domácím.
     
    Střely na branku (celkem): 23 – 20.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro domácí celek, který okamžitě nahazoval na opačnou stranu, kde se jako první dostal k puku Panin.
     
    41:12
    Poté to domácí zkoušeli po pravém křídle, kde se ovšem daleko s pukem nedostal Lugin. Ufě se ale nepovedlo odehrát kotouč, s ním tedy hraje Golubev.
     
    41:24
    Následovalo nahození k domácí brance, načež oba celky odjely na střídačku. Rozehrávat poté mohl domácí obránce Kamalov, který ale nenašel Polunina.
     
    41:42
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Pavel Turbin – 2 min., vysoká hůl).
     
    42:13
    Salavat neuspěl na vhazování a domácím se tak po chvíli povedlo odehrát kotouč daleko na druhou stranu. Od své branky tak mohl rozehrávat Naumenkov.
     
    43:15
    Hostujícímu celku se tato přesilová hra zatím vůbec nedaří. Nyní došlo k dalšímu vyhození kotouče, o což se v tomto případě zapříčinil domácí Jordán.
     
    43:16
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Geoff Platt – 2 min., podrážení).
     
    44:07
    U červené čáry se ukal kotouče Mašín, kterému se poté povedlo najít Polunina. Ten se prodral za branku soupeře, kde ho ovšem odzbrojil obránce Larsen.
     
    45:02
    Ufa dokonce zahrozila při vlastním oslabení, avšak ani jeden ze střeleckých pokusů neskončil za Alikinem. Chabarovsk se v přesilovce trápí, zatím je to bez střely.
     
    46:04
    První lajna Ufy skvěle napadala rozehrávku, což nakonec vedlo k zisku kotouče. K ohrožení branky Amuru to ovšem nevedlo, nápor hostů ale pokračuj.
     
    46:11
    Ufa právě vstřelila branku!
    Salavat se potřetí v tomto duelu dostává do vedení! Ukázkovým způsobem pracoval za brankou Hartikainen, který si odstavil bránícího Pjanova, načež předkládal k opačné konstrukci. Tam si jel kolega z formace SAKARI MANNINEN, kterému se povedlo bezpečně uklidit puk za Alikina.
    Asistence: Teemu Hartikainen, Markus Granlund.
    46:11 Sakari MANNINEN - 2:3
     
    47:03
    Chabarovsk to bude mít nyní hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Přesto do konce zápasu zbývá hodně času, výsledek se klidně může úplně otočit.
     
    48:10
    Máme za sebou předposlední komerční přestávku tohoto zápasu, po které se vhazovalo po levici domácího brankáře Alikina. Úspěšnější byl domácí Golubev.
     
    48:20
    Daleko od vyrovnání nyní nebyl domácí Gorškov, kterému se nepovedlo dotlačit kotouč za ležícího Tarasova.
     
    49:12
    Tomáš Zohorna nyní vypomohl s bráněním útočné akce soupeře, která nepřinesla žádné ohrožení branky. Na ledovou plochu naskočily obě čtvrté formace.
     
    50:00
    Do konce řádné hrací doby v tuto chvíli zbývá deset minut. Salavat Julajev i nadále vede jednobrankovým rozdílem, což je zároveň hodně ošidný výsledek.
     
    50:17
    O rozjetí další útočné akce se nyní pokoušel hostující Larsen, který ovšem trefil brusli protihráče a poté se hra přerušila.
     
    50:46
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Dmitrij Kugryšev – 2 min., podrážení).
     
    51:22
    V rychlostním souboji se povedlo uspět Jordánovi, který posléze rozehrál o mantinel ven z pásma. Amur Chabarovsk se ale hodně trápí v přechodové fázi.
     
    51:41
    Parádní souhra domácích nakonec putovala na hokejku Archipova, který ovšem trefil pouze beton brankáře. Tarasov měl v tomto případě hodně štěstí.
     
    52:11
    Hynek Zohorna pro změnu zakončoval od levého kruhu, avšak rovněž na brankáře nevyzrál. Amur se nadechuje k pořádnému náporu, přinese to vyrovnání?
     
    53:01
    Přesilová hra domácích je několik vteřinek minulostí, rozhodně se ale nejednalo o špatnou početní převahu. Brankář Tarasov měl totiž plné ruce práce.
     
    53:31
    Krátce po skončení přesiloví hry si další střelu připsal domácí Šarov, který mířil pouze do připravené lapačky brankář Tarasova, jenž pro jistotu přerušil hru.
     
    54:02
    Je za námi také poslední komerční přestávka tohoto zápasu.
     
    54:21
    Další tutovou šanci měl na své holi Tomáš Zohorna, který se manévrem do forhendu zbavil protihráče, avšak ránu pod ruku poslal přímo do výstroje brankáře.
     
    55:00
    Čerstvé info: Tomáš Zohorna opouští Amur Chabarovsk, dost možná bude ve hře návrat do Česka. Dnešní utkání je tak dost možná jeho posledním v dresu Amuru.
     
    56:11
    Ufa se dokázala ubránit další útočné akci, jenomže směrem dopředu je to v posledních minutách zoufalé. Amur tak neměl problém se zavezením puku zpět.
     
    57:05
    Hraničním způsobem si počínal Panin, který dost možná fauloval protihráče. Sudí ovšem nechali pokračovat ve hře, což se nelíbí málo početnému publiku.
     
    58:12
    Jordánovi se povedlo nahrávkou oslovit volného Butuzova, který se ovšem daleko nedostal a o kotouč přišel. Ufa tak dokázala vyvézt kotouč kupředu.
     
    59:00
    Minuta do konce třetiny.
     
    59:12
    Alikin je na střídačce, Amur hraje v šesti!
     
    59:53
    Vyloučení v týmu Salavat Julajev Ufa (Markus Granlund – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    59:53
    Oddechový čas pro domácí.
     
    59:59
    Obrovský závar před Tarasovem, který ale udržel kotouč před čárou!
     
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Ufy, která svého soupeře porazila podruhé za sebou, tentokráte poměrem 3:2. Salavat se v úvodu třetí třetiny dostal potřetí v utkání do vedení, tato branka byla navíc tou vítěznou. Nadcházející průběh utkání znovu přinesl vyrovnanou podívanou, nicméně o trochu nebezpečnější byl domácí celek, kterému se už nepovedlo vyzrát na brankáře Tarasova. Při troše štěstí se mohlo jednat o dělbu bodů, což by zřejmě bylo spravedlivé. Přesto dva body putují na konto Ufy, která se z Amuru vrací ve velice dobré náladě.
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 33:27.
    Zblokované střely – 5:12.
    Vyloučení – 3:5.
    Využití přesilovek 1/5 – 0/3.
    Vhazování – 33:27.
     
    Československá stopa v utkání

    Marek Langhamer (AMR) náhradník
    Tomáš Zohorna (AMR) 0+1, 2 střely, čas na ledě 19:33
    Hynek Zohorna (AMR) 1+0, 7 střel, čas na ledě 18:43
    Dominik Mašín (AMR) 0+0, 0 střel, čas na ledě 16:46
    Michal Jordán (AMR) 0+0, 3 střely, čas na ledě 23:32 (12:16:44)

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 21. H. Zohorna (T. Zohorna), 38. Turbin (Gorškov) – 5. Amirov (Pimenov), 26. Naumenkov (V. Žarkov, Kadějkin), 47. Manninen (Hartikainen, M. Granlund)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – S. Těreščenko, Mašín, Turbin (A), Kamalov, V. Vasiljev, Jordán (C), Zimin – V. Butuzov, Pjanov, Lugin – Gorškov, Golubev, Polunin – Archipov, T. Zohorna (A), H. Zohorna – A. Kuzněcov, Šarov, Gizdatullin.
    Salavat Julajev Ufa: Tarasov (Metsola) – Larsen, Panin (C), Koledov, Naumenkov, Alexejev, J. Birjukov, Korobov – Hartikainen (A), Manninen, M. Granlund – V. Žarkov (A), Kadějkin, Platt – Amirov, Pimenov, Kugryšev – Chochrjakov, Kartajev, Soloduchin – Pustozjorov.

    Rozhodčí: Morozov, Vasiljev – Golovljov, Sivov

    Diváci: 2510
    bahis siteleri