Chabarovsk – Ufa 2:3 (kon.) | Novosibirsk – Čeljabinsk 3:2 (po pr.) | Barys – Nižněkamsk 4:1 (kon.)
Jekatěrinburg – Kazaň 1:3 (kon.) | Spartak Moskva – Magnitogorsk 1:3 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
Salavat Julajev Ufa
Čtvrtek 28.01.2021, 10:00 • Platinum Arena, Chabarovsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:11 Sakari MANNINEN - 2:3
     
    46:11
    Ufa právě vstřelila branku!
    Salavat se potřetí v tomto duelu dostává do vedení! Ukázkovým způsobem pracoval za brankou Hartikainen, který si odstavil bránícího Pjanova, načež předkládal k opačné konstrukci. Tam si jel kolega z formace SAKARI MANNINEN, kterému se povedlo bezpečně uklidit puk za Alikina.
    Asistence: Teemu Hartikainen, Markus Granlund.
    37:57 Pavel TURBIN - 2:2
     
    37:57
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec využívají přesilovou hru a je znovu srovnáno! Chabarovsk poměrně dlouhou kombinoval, načež to od modré čáry zkoušel obránce PAVEL TURBIN, který poměrně překvapivě propálil vše, co mu stálo v cestě. Vypadalo to, že to bylo bez teče, nicméně brankář Tarasov měl dokonale zakrytý výhled.
    Asistence: Alexandr Gorškov.
    25:48 Michail NAUMENKOV - 1:2
     
    25:48
    Ufa právě vstřelila branku!
    Jenomže Salavat se podruhé v tomto duelu dostává do vedení! Hosté totiž svého soupeře zamkli, načež jsme sledovali předávku kotouč k modré čáře, kde se nacházel MICHAIL NAUMENKOV. Jeho rána zapadla přesně do levé šibenice, kam se domácí brankář Alikin nedokázal ideálně natáhnout.
    Asistence: Vladimir Žarkov, Alexandr Kadějkin.
    20:06 Hynek ZOHORNA - 1:1
     
    20:06
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Tak to byla nesmírně rychlá vyrovnávací branka v podání Amuru! Sotva se vhazovalo u středového kruhu, tak se domácím povedlo dostat kotouč na druhou stranu, kde ho brankář Tarasov nedokázal sevřít do lapačky. Místo toho se odrazil do jízdy na HYNKA ZOHORNU, který ho zametl do prázdné branky.
    Asistence: Tomáš Zohorna.
     
    04:13
    Ufa právě vstřelila branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Hostující celek se znovu dostal na druhou stranu, kde měl v mezikruží hodně prostoru na zakončení zápěstím RODION AMIROV, kterému se povedlo zakončit přesně nad beton domácího brankáře Alikina.
    Asistence: Arťom Pimenov.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 21. H. Zohorna (T. Zohorna), 38. Turbin (Gorškov) – 5. Amirov (Pimenov), 26. Naumenkov (V. Žarkov, Kadějkin), 47. Manninen (Hartikainen, M. Granlund)


    Amur Chabarovsk: Alikin (Langhamer) – S. Těreščenko, Mašín, Turbin (A), Kamalov, V. Vasiljev, Jordán (C), Zimin – V. Butuzov, Pjanov, Lugin – Gorškov, Golubev, Polunin – Archipov, T. Zohorna (A), H. Zohorna – A. Kuzněcov, Šarov, Gizdatullin.
    Salavat Julajev Ufa: Tarasov (Metsola) – Larsen, Panin (C), Koledov, Naumenkov, Alexejev, J. Birjukov, Korobov – Hartikainen (A), Manninen, M. Granlund – V. Žarkov (A), Kadějkin, Platt – Amirov, Pimenov, Kugryšev – Chochrjakov, Kartajev, Soloduchin – Pustozjorov.

    Rozhodčí: Morozov, Vasiljev – Golovljov, Sivov

    Diváci: 2510
    bahis siteleri