Tampa – Nashville 5:2 (kon.) | Montreal – Vancouver 6:2 (kon.) | NY Rangers – Pittsburgh 3:1 (kon.)
Washington – Boston 3:5 (kon.) | Winnipeg – Calgary 3:4 (1:2 po s.n.)
konec
Washington Capitals
3:5 (2:0, 1:1, 0:4)
Boston Bruins
Úterý 02.02.2021, 01:08 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:34 Brad MARCHAND - 3:5
     
    58:34
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je hotovo, Bruins skórují popáté bez odpovědi soupeře! Capitals to samozřejmě v závěru zkusili bez brankáře, což vypadalo slibně, protože vyhráli vhazování. Kotouč však následně získal David Krejčí, který pěknou žabičkou vyslal do volného prostoru BRADA MARCHANDA, jenž z modré čáry bez problémů trefil prázdnou klec. Asistence: David Krejčí.
    57:23 Brandon CARLO - 3:4
     
    57:23
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté ještě v základní hrací doby dokonávají obrat a vypadá to tedy na jejich plný bodový zisk! Sean Kuraly výborně zapracoval u pravé tyče domácí branky, kde na sebe natáhl dva protihráče a ještě dokázal přihrát na BRANDONA CARLA, který tedy měl spoustu prostoru k zakončení, které poslal k bližší tyčce nad rameno českého brankáře. Asistence: Sean Kuraly, Chris Wagner.
    53:07 Craig SMITH - 3:3
     
    53:07
    Bruins právě vstřelili branku!
    Boston dotahuje tříbrankovou ztrátu a začínáme od nuly! O třetí branku se nejvíce zasloužil Jérémy Lauzon, který jen tak tak udržel pásmo, ale to ho vůbec nerozhodilo. S kotoučem se totiž následně dostal až k brance, před kterou poslal přesný bekhendový pas na CRAIGA SMITHA, který bez milosti překonal přesouvajícího Vítka Vaněčka. Asistence: Jérémy Lauzon, Nick Ritchie.
    46:08 David PASTRŇÁK - 3:2
     
    46:08
    Bruins právě vstřelili branku!
    Bruins díky loňskému nejlepšímu střelci základní části už prohrávají jen o jeden jediný gól! DAVID PASTRŇÁK to opět udělal famózně, a to když si po přihrávce Jakuba Zbořila sjel zpoza branky na levý kruh, kde si ho obránci nedokázali pohlídat, takže mohl nechytatelně zakončit k levé tyči. Asistence: Jakub Zbořil, Charlie McAvoy.
    32:37 David PASTRŇÁK - 3:1
     
    32:37
    Bruins právě vstřelili branku!
    Největší česká hvězda NHL našla cestu do sítě hned ve svém druhém zápase v sezoně, Boston je tak rázem zpátky ve hře! Velký kus práce odvedl Brad Marchand, který objel polovinu útočného pásma a nakonec mezi kruhy našel DAVIDA PASTRŇÁKA, jenž ránou z první překvapil domácího brankáře, který na projektil ke své pravé tyči nestačil zareagovat. Asistence: Brad Marchand.
    28:35 John CARLSON - 3:0
     
    28:35
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals ještě přece jen našli cestu do útoku, při následném tlaku se navíc prosazují potřetí! Jakub Vrána výbornou přihrávkou z pravé nohy mezi bruslemi bránícího hráče uvolnil JOHNA CARLSONA, který si najel co nejblíže k bráně a následně vypálil přesně pod horní tyč. Asistence: Jakub Vrána.
    13:37 Daniel SPRONG - 2:0
     
    13:37
    Washington právě vstřelil branku!
    Capitals během devíti sekund odskakují na rozdíl dvou branek! Tentokrát si za to hosté ale můžou úplně sami, protože jejich obrana nebyla důrazná, čehož dokonale využil DANIEL SPRONG, jenž se prokličkoval až do pravého kruhu, odkud se prosadil rychlou střelou mezi betony gólmana. Asistence: Jakub Vrána, Nick Jensen.
    13:26 Zdeno CHÁRA - 1:0
     
    13:26
    Washington právě vstřelil branku!
    Nyní už se domácí dostávají do vedení! ZDENO CHÁRA se navíc prosazuje proti svému Bostonu! Garnet Hathaway po vyhraném vhazování posunul kotouč na modrou čáru, odkud slovenský obr vypálil velmi prudce přímo nad beton Jaroslava Haláka, který sice vše dobře viděl, ale stejně nedokázal zareagovat! Asistence: Garnet Hathaway, Nic Dowd.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 14. Chára (Hathaway, Dowd), 14. Sprong (J. Vrána, Jensen), 29. Carlson (J. Vrána) – 33. Pastrňák (Marchand), 47. Pastrňák (J. Zbořil, McAvoy), 54. C. Smith (Lauzon, N. Ritchie), 58. Carlo (Kuraly, Wagner), 59. Marchand (Krejčí)


    Washington Capitals: Vaněček (C. Anderson) – Chára, Carlson (A), Dillon, T. van Riemsdyk, Orlov, Jensen – Ovečkin (C), Bäckström (A), T. Wilson – Sheary, Oshie, Pánik – Hagelin, Dowd, Hathaway – J. Vrána, Sgarbossa, Sprong.
    Boston Bruins: Halák (T. Rask) – Lauzon, McAvoy, Clifton, Carlo, J. Zbořil, K. Miller – Marchand (A), Bergeron (C), Pastrňák – N. Ritchie, Krejčí (A), C. Smith – Frederic, Coyle, Wagner – Bjork, Kuraly, Kuhlman.

    Rozhodčí: Lambert, L'Ecuyer – Smith, Fournier
    bahis siteleri