Chrudim – Svarog Teplice 3:0 (kon.) | Interobal Plzeň – České Budějovice 7:1 (kon.) | Česká Lípa – Olympik Mělník 4:6 (kon.)
konec
FC Démoni Česká Lípa
4:6 (3:3)
SK Olympik Mělník
Pátek 05.02.2021, 20:30 • Sportovní hala Česká Lípa • 1. Futsal liga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
    39:43 Jakub MORAVEC - 4:6
     
    39:43
    Mělník právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Na levé straně se balónu chopil JAKUB MORAVEC, k němuž se protihráči nestihli stáhnout dostatečně rychle, futsalista Olympiku poslal balón přes celé hřiště do prázdné brány. Bez asistence.
    39:16 Ondřej Havrda měl na kopačce vyrovnání, to ale z penalty odmítl.
     
    39:16
    Ondřej Havrda nedává gól, Mělník stále vede! Střelec nenašel recept na Michala Šandu, který exekutorovi zmenšil střelecký úhel a zasáhl hrudí.
     
    39:14
    Rozhodčí odpískal další faul Olympiku, Démoni budou mít příležitost vyrovnat z desetimetrového kopu. V prvním poločase Havrda touto možností nepohrdl, jak si povede nyní?
    38:12 Petr ZAPLETAL - 4:5
     
    38:12
    Démoni právě vstřelili branku!
    Zápas se dramatizuje! Dělová rána Havrdy se odrazila od tyče k PETRU ZAPLETALOVI, který z bezprostřední blízkosti nemohl minout. Bez asistence.
     
    34:30
    Je to tady! Česká Lípa vybojovala balón do svého držení a Kirov odbíhá na střídačku. Domácí hrají powerplay.
     
    31:44
    Martin Mareš za zakopnutí balónu obdržel žlutou kartu. Ta je ale druhá a gólman tak dnešní zápas nedochytá! Do brány jde Kirov, Česká Lípa se navíc bude muset bránit v oslabení.
    26:57 Jakub MORAVEC - 3:5
     
    26:57
    Mělník právě vstřelil branku!
    Hráči v černých dresech selhali při rozebrání protihráčů. Hrdý nahrávkou na levou stranu našel úplně volného JAKUBA MORAVCE, čtyřiadvacetiletý hráč střelou do horních pater brány poslal Olympik dnes poprvé do dvougólového vedení. Asistence: Radek Hrdý.
     
    26:05
    Radek Hrdý se chystal zakončit, v tom momentě mu dal před tělo nohu Jakub Moravec. Slibná standardka pro Českou Lípu, hostující hráč navrch inkasuje kartu žluté barvy.
    22:46 Dominik ŠUP - 3:4
     
    22:46
    Mělník právě vstřelil branku!
    DOMINIK ŠUP si počínal nekompromisně. Tvrdou dělovku napálil do pravého horního rohu, padající Mareš neměl nárok.
     
    22:46
    Žlutou kartu dostává Mareš (FC Démoni Česká Lípa).
     
    22:46
    Penaltu bude zahrávat také Mělník! Gólman Martin Mareš vystartoval proti útočníkovi, kterého podrazil v pokutovém území.
    18:20 Ondřej HAVRDA - 3:3
     
    18:20
    Démoni právě vstřelili branku!
    ONDŘEJ HAVRDA se nenechal rozhodit zaváháním z penalty a vzal si na starosti i desetimetrový kop. Zamířil do pravého dolního rohu, Šanda byl na jeho pokus krátký.
     
    18:20
    Šestý akumulovaný faul Mělníka, Démoni budou zahrávat prodlouženou penaltu! K tvrdému střetu došlo na polovině hřiště, oba aktéři střetu zůstávají ležet na zemi.
    16:39 Ondřej Havrda penaltu neproměnil.
     
    16:39
    Exekuce se chopil Ondřej Havrda. Vybral si pravou stranu, zatímco Martin Šanda šel opačným směrem, ale měl štěstí, protože míč narazil do levé tyčky a odrazil se do zámezí.
     
    16:39
    Žlutou kartu dostává Radek Hrdý (SK Olympik Mělník).
     
    16:39
    Česká Lípa bude zahrávat pokutový kop! Fauloval Radek Hrdý, jenž s výrokem sudího nesouhlasí, ale rozhodnutí určitě nezmění.
    15:38 Jakub MORAVEC - 2:3
     
    15:38
    Mělník právě vstřelil branku!
    Obrat dokonán, Olympik vede! Chybnou rozehrávku Hrubého zachytil Šup. Kapitán Mělníka si narazil se spoluhráčem, načež ve skluzu mířil do tyče, od níž se balón odrazil příhodně k JAKUBU MORAVCOVI a ten bez potíží trefil odkrytou bránu. Bez asistence.
    12:01 Radek HRDÝ - 2:2
     
    12:01
    Mělník právě vstřelil branku!
    Šok pro domácí, Olympik vyrovnává! Šup fantastickým pasem za obranu našel RADKA HRDÉHO, jenž zvládl míč propasírovat za záda Mareše. Je vyrovnáno! Asistence: Dominik Šup.
     
    11:50
    Mělník si bude muset dávat velký pozor na fauly. Mají na kontě totiž pět prohřešků a každý další tak bude resultovat v desetimetrový kop soupeře.
    11:35 Dominik ŠUP - 2:1
     
    11:35
    Mělník právě vstřelil branku!
    Hosté zničehonic snižují! DOMINIK ŠUP vyžehlil žlutý zákrok tím nejlepším možným způsobem. Na levé straně se uvolnil kolem obránce a tváří v tvář gólmanovi zamířil technicky na zadní tyč. Asistence: Jakub Moravec
     
    10:54
    Ve vzduchu visel červená karta. Dominik Šup fauloval soupeře při samostatném úniku, ale rozhodčí byl shovívavý, udělil hostujícímu kapitánovi jen žlutou.
    07:13 Pavel CAIZL - 2:0
     
    07:13
    Démoni právě vstřelili branku!
    Českolipští futsalisté odskakují do dvougólového náskoku! Parádní nahrávku Hrubého středem PAVEL CAIZL nijak složitě nezpracovával, naopak efektivní patičkou prodloužil míč do sítě. Asistence: Vítězslav Hrubý.
    05:56 Tomáš FICHTNER - 1:0
     
    05:56
    Démoni právě vstřelili branku!
    Po nastřeleném břevnu přichází první gól! Kapitán Rott rozehrál roh na před brankou úplně volného TOMÁŠE FICHTNERA, jenž si míč zpracoval na prsa a poté napálil balón za záda bezmocného Šandy. Asistence: Miroslav Rott.
     
    05:45
    Mělník zachránilo břevno! Ondřej Havrda si z levé strany naběhl před bránu na delší pas Fichtnera. Ve skluzu na něj ale ještě dosáhl a míč poslal do horní tyče.

    Milan Huppert

    Branky: 6. Fichtner (Rott), 8. Caizl (Hrubý), 19. Havrda (10 m kop), 39. Zapletal – 12. Šup (Moravec), 13. Hrdý (Šup), 16. Moravec, 23. Šup (pen.), 27. Moravec (Hrdý), 40. Moravec

    Karty:   23. Mareš (CLI) – 11. Šup (MEL), 17. Hrdý (MEL), 27. Moravec (MEL)   32. Mareš (CLI)


    FC Démoni Česká Lípa: Mareš (Kirov) – Rott (C), Fichtner, Švec, Havda, Kubelka, Caizl, Klimt, Zapletal, Abrhám, Hrubý, Bialek, Jiráský.
    SK Olympik Mělník: Šanda (Hnízdil) – Lehner, Mikyska, Moravec, Nedostup, Hrdý, Nečas, Šustr, Šup (C), Kalabis, Gombáš.

    Rozhodčí: Kresta, Vlašič
    bahis siteleri