Zlaté Moravce – Trnava 2:4 (kon.) | Pohronie – Nitra 3:1 (kon.)
konec
FC ViOn Zlaté Moravce
2:4 (2:3)
FC Spartak Trnava
Sobota 06.02.2021, 14:00Niké liga • 18. kolo
Předzápasové kurzy
     
    48
    Trnava právě vstřelila branku!
    A hned ze startu druhé půle tu máme další gól! K exekuci pokutového kopu se postavil zkušený FILIP TWARDZIK, jenž míč z penaltového puntíku poslal do pravé strany, Chovan skočil do leva, a tak Trnava vede už 4:2!
     
    45+2
    Trnava právě vstřelila branku!
    Tak přece jen uvidíme v prvním poločase pátou branku tohoto střetnutí! Po obrovské chybě domácí obrany se na branku Zlatých Moravců řítila hned trojice hráčů. Nakonec vzal na sebe všechnu zodpovědnost YUSUF BAMIDELE ISA, jenž obstřelil domácího gólmana.
     
    38
    Trnava právě vstřelila branku!
    Gólové hody pokračují! Peter Kolesár z pravé hranice šestnáctky našel ideálním centrem MARTINA BUKATU, který hlavičkou k pravé tyči přidává svůj druhý gól v dnešním zápase!
     
    30
    Zlaté Moravce daly gól!
    Domácí si berou vedení zpět! Martin Tóth našel přihrávkou Filipa Balaje, který míč prodloužil na ALEXANDROSE KYZIRIDISA, který křížnou střelou nedal hostujícímu brankáři šanci na zárok.
     
    25
    Trnava právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Saymon Cabral se tentokrát na pravé straně obtočil kolem Chrena, perfektním centrem našel MARTINA BUKATU v šestnáctce domácích a ten míč pohodlně usměrnil k pravé tyči Chovanovy branky!
     
    12
    Zlaté Moravce daly gól!
    Domácí jdou do vedení! Parádní akce domácího týmu, dlouhý centr za obranu hostí našel DÁVIDA HRNČÁRA, který obstřelil brankáře Spartaku a přidává svůj šestý gól v probíhající sezóně!

    Adam Mitáš

    Branky: 12. Hrnčár, 30. Kyziridis – 25. Bukata, 38. Bukata, 45+2. Bamidele Isa, 48. Twardzik

    Karty:   18. Balaj (ZMO), 40. Menich (ZMO), 48. Chren (ZMO), 74. Ďubek (ZMO), 87. Duga (ZMO) – 74. Rusov (TRN), 78. Nsumoh (TRN), 87. Kolesár (TRN)   90+1. Balaj (ZMO)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 6:10. Střely mimo: 2:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 21:26.
    FC ViOn Zlaté Moravce: Chovan – Čögley, Tóth, Menich, Chren – Duga, Grozdanovski (71. Kovaľ) – Hrnčár, Ďubek (C), Kyziridis – Balaj.
    Náhradníci: Lukáč – Čonka, Moško, Haspra, Orávik, Kovaľ, Šmatlák.

    FC Spartak Trnava: Rusov (C) – Turňa, Grič, Twardzik, Koštrna – Benovič (82. Kóša), Kolesár (87. Iglesias), Bukata (70. Vlasko), Saymon – Bamidele Isa, Olejník (70. Nsumoh).
    Náhradníci: Takáč – Tsaousis, Tumma, Iglesias, Vlasko, Kóša, Nsumoh.

    Rozhodčí: Ziemba P.
    bahis siteleri