Hoffenheim – Frankfurt 1:3 (kon.)
konec
TSG 1899 Hoffenheim
1:3 (0:1)
Eintracht Frankfurt
Neděle 07.02.2021, 15:30 • WIRSOL Rhein-Neckar Arena, Sinsheim • Německá Bundesliga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    64
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Eintracht během krátkého okamžiku skóruje podruhé a o vítězi je nejspíš rozhodnuto! Opět u toho byl Filip Kostičć, který vedl útok do rozhozené defenzivy soupeře a nakonec vymyslel parádní centr na zadní tyč, kde byl úplně nehlídaný ANDRÉ SILVA, který už to měl dost jednoduché. Asistence: Filip Kostić.
     
    62
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Hosté se pomalu vrátili do hry a nyní za svou trpělivost byli odměněni! Z přímého kopu vymyslel parádní pas za obranu Filip Kostić, který tak našel EVANA N'DICKU, jenž výborně umístil míč k levé tyči, takže Oliver Baumann nestačil zasáhnout. Asistence: Filip Kostić.
     
    47
    Hoffenheim právě vstřelil branku!
    Střídající hráč se prosazuje po minutě hry a máme tedy srovnáno! Nově příchozím hráčem byl IHLAS BEBOU, který si doslova pohrál s celou obranou soupeře, díky čemuž se dostal až na hranu malého vápna, odkud v klidu překonal gólmana střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Andrej Kramarić.
     
    15
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Začátek zápasu byl dost chaotický, nakonec se ale favorizovaný Frankfurt dostává do vedení! O to se postala FILIP KOSTIĆ, který po přihrávce Amina Younese dostal příliš moc prostoru na levé straně, nakonec se tak dostal až do střelecké pozice, ze které se trefil přímo ke vzdálenější pravé tyči. Asistence: Amin Younes.

    Lukáš Mihal

    Branky: 47. Bebou (Kramarić) – 15. Kostić (Younes), 62. N'Dicka (Kostić), 64. André Silva (Kostić)

    Karty:   43. Hinteregger (FRN), 56. Younes (FRN), 88. Tuta (FRN)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 6:4. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 15:12.
    TSG 1899 Hoffenheim: Baumann (C) – Richards, Vogt, S. Posch (83. Dabbur) – Gaćinović (46. Kadeřábek), Rudy, Samassékou (70. Grillitsch), Baumgartner (46. Bebou), John – Belfodil, Kramarić.
    Náhradníci: Pentke – Brenet, Kadeřábek, Nuhu, Bogarde, Grillitsch, Bebou, Dabbur, Adamjan.

    Eintracht Frankfurt: Trapp – Tuta, Hinteregger, N'Dicka – Durm (84. A. Touré), Sow, Hasebe (C) (73. Jović), Kostić – Kamada (83. Zuber), Younes (73. Rode) – André Silva (89. Ilsanker).
    Náhradníci: Schubert – A. Touré, Ilsanker, Hrustic, Zuber, Rode, Chandler, Barkok, Jović.

    Rozhodčí: Siebert – Koslowski, Seidel
    bahis siteleri