Benevento – Sampdoria 1:1 (kon.) | AC Milán – Crotone 4:0 (kon.) | Udinese – Hellas Verona 2:0 (kon.)
Parma – Bologna 0:3 (kon.) | Lazio – Cagliari 1:0 (kon.)
konec
S. S. Lazio
1:0 (0:0)
Cagliari Calcio
Neděle 07.02.2021, 20:45Italská Serie A • 21. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (22:41:17)
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 12:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 16:14.
     
    Je konec! Lazio nakonec poráží Cagliari těsně 1:0 a získává důležité tři body. Mnohem aktivnější bylo v první půli favorizované Lazio, které si vypracovalo dvě dobré šance. První měl na svědomí Luis Alberto, jehož ránu z voleje brankář vyškrábl na roh. Do další se po nádherné kombinaci dostal Ciro Immobile, ale Cragno jeho projektil vyrazil. Po změně stran se do vedení mohli dostat hosté, ale Marinův oblouček skončil nad brankou. Na opačné straně se individuálně dostal do zakončení Luis Alberto, jenže Cragno poněkolikáté v utkání udržel šance Cagliari na bodový zisk. Až v 61. minutě si ve vápně poradil Ciro Immobile a otevřel skóre. Za hosty mohl vyrovnat Nández, ale z dorážky minul branku.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Lazio se v závěru nastaveného času dostalo na polovinu soupeře. Ciro Immobile se dožadoval vhazování pro domácí mužstvo, ale asistent rozhodčího nařídil aut pro Cagliari.
     
    90+4
    Francesco Acerbi se skvěle vrátil na hranici velkého vápna a obětavým skluzem odkopl míč do zámezí. Cagliari sice bojuje, ale Lazio brání na jedničku.
     
    90+3
    Răzvan Marin si výborně pokryl míč na polovině soupeře a získal pro Cagliari přímý kop. Do pokutového území už spěchají všichni hlavičkáři.
     
    90+2
    Pepe Reina nakopl míč na polovinu soupeře, kde domácí skvěle napadali rozehrávku obránců Cagliari. Hosté s vypětím všech sil získali vhazování a rychle mohou zaútočit.
     
    90+1
    Nastavuje se pět minut!
     
    90
    Střídající Giovanni Simeone si naběhl na přihrávku na polovinu soupeře, jenže při zpracování si pomohl rukou. Hostující útočník se ještě zlobí, ale na rozehrávce pro Lazio nic nezmění.
     
    89
    Jean-Daniel Akpa-Akpro dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, odkud chtěl odcentrovat do šestnáctky, ale trefil jen prvního soupeře. Lazio získalo rohový kop.
     
    88
    Parolo ostrým skluzem zastavil rozběhnutého soupeře a dostává žlutou kartu.
     
    87
    Alessandro Tripaldelli kouzlil s míčem na levé straně, kde se snažil obelstít Immobileho, jenže domácí kanonýr centr zablokoval tak šťastně, že získal vhazování pro Lazio.
    86. Obrovská šance Cagliari na vyrovnání
     
    86
    Cagliari zahodilo dobrou šanci na vyrovnání! Pere Reina vyboxoval centr z levé strany jen před sebe. K dorážce se dostal Nahitan Nández, který však přestřelil domácí svatyni!
     
    85
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Radja Nainggolan, přichází Gastón Pereiro.
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Leonardo Pavoletti, přichází Alberto Cerri.
     
    84
    Vedat Muriqi byl faulován na polovině hrací plochy a získal pro domácí Lazio další rozehrávku přímého kopu. Domácí celek se daleko nedostal.
     
    83
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Mateo Musacchio, přichází Marco Parolo.
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Lucas Leiva, přichází Gonzalo Escalante.
     
    83
    Žlutou kartu dostává João Pedro (Cagliari Calcio).
     
    82
    Sergej Milinković-Savić dohnal míč na hranici velkého vápna a bez váhání jej nastřelil před branku Cagliari. Osamocený obránce Sebastian Walukiewicz balón raději zakopl do autu.
     
    81
    Další centr od rohového praporku si výborně pohlídal brankář Cragno a chytrým vyboxováním dokonce založil protiútok Cagliari. Hosté se ale dostali jen k půlící čáře.
     
    80
    Deset minut před koncem dnešního souboje zahrávalo domácí Lazio další rohový kop. Prudký centr přiletěl na přední tyč, kde zakročil Godín. Další roh.
     
    79
    Lazio zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, kde kralovala obrana Cagliari. Hosté chtěli rychle vystartovat vpřed, ale jejich akci zbrzdila nepřesná přihrávka na Marina.
     
    78
    Cagliari zahrávalo přímý kop na polovině soupeře. Prudký centr přiletěl na malé vápno, kde si Pepe Reina vychutnal snadný zákrok.
     
    77
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Gabriele Zappa, přichází Giovanni Simeone.
     
    76
    Pepe Reina se musel zapojit do rozehrávky římského celku. Nestárnoucí brankář dlouhým nákopem našel Immobileho, kterého od míče odstavil Radja Nainggolan.
     
    75
    Mateo Musacchio si došel pro přihrávku na vlastní polovinu, kde si dobře pokryl míč a bez problémů rozehrál. Nikdo z hráčů Cagliari rozehrávku Lazia neatakuje.
     
    74
    Lazio nadále pokračuje v kombinaci na polovině soupeře. Cagliari sice chvíli po obdržení branky vystrkovalo růžky, ale v posledních minutách už se zase jenom brání.
     
    73
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Joaquín Correa, přichází Vedat Muriqi.
     
    72
    Lucas Leiva potáhl míč vpřed po levé straně a našel spoluhráče na straně pravé. Senan Lulić si však netroufl na centr do šestnáctky a raději zvolil přihrávku na stopery.
     
    71
    Ciro Immobile si řekl o přihrávku z autového vhazování a bez přípravy přenesl hru na pravou stranu. Fotbalisté Lazia se nikam neženou.
     
    70
    Joaquín Correa vlétl za přihrávkou do pokutového území, kde zbytečně dohrál brankáře a je odměněn žlutou kartou.
     
    69
    Hostující celek zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na přední tyč, kde ve vzdušném prostoru kraloval důrazný Stefan Radu, jenž míč odhlavičkoval ze šestnáctky.
     
    68
    Cragno si dal pozor na prudkou přihrávku za obranu Cagliari a bez problémů si došel pro míč. Brankář hostujícího celku okamžitě rozehrál nákopem na levou stranu.
     
    67
    Adam Marušić dostal přihrávku na pravou stranu, kde si míč potáhl do blízkosti šestnáctky, jenže místo odcentrování zvolil přihrávku do zadních řad.
     
    66
    Jean-Daniel Akpa-Akpro se ihned po svém příchodu na trávník stal obětí nedovoleného zákroku a může být rád, že šlapák neodnesl nějakým zraněním.
     
    65
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Luis Alberto, přichází Jean-Daniel Akpa-Akpro.
    Střídání v týmu S. S. Lazio: ze hřiště odchází Manuel Lazzari, přichází Senad Lulić.
     
    64
    Cagliari se krátce po obdržení úvodní branky dostalo do pokutového území, kde v pádu zakončoval Răzvan Marin, ale jeho pokus včasným skluzem zablokoval Radu.
     
    63
    Stefan Radu fauloval v souboji na polovině hrací plochy a nabídl hráčům Cagliari rozehrávku přímého kopu. Hosté nyní budou muset častěji útočit.
    61. Ciro IMMOBILE - 1:0
     
    61
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Domácí Lazio se nakonec po hodině hry dostává do vedení! Lucas Leiva zastavil rozehrávku Cagliari a dlouhým nákopem poslal míč do pokutového území. Sergej Milinković-Savić hlavou sklepl míč na malé vápno, kde se výborně zorientoval CIRO IMMOBILE, který obešel i brankáře a otevřel skóre!
     
    60
    Lazio zahrávalo po hodině hry rohový kop. Centrovaný míč tentokrát přiletěl na zadní tyč, ale dotírající Ciro Immobile se do zakončení nedostal.
     
    59
    Cagliari se po delší době znovu vymanilo ze sílícího tlaku Lazia. Domácí hráči se ještě zlobili na hlavního rozhodčího, ale jeho verdikt o nedovoleném zákroku se měnit nebude.
     
    58
    Mateo Musacchio si skvěle pokryl míč na vlastní polovině a byl faulován. Rozhodčí nedovolený zákrok viděl a ihned nařídil rozehrávku ve prospěch Lazia.
     
    57
    Luis Alberto se krásnou kličkou na hranici velkého vápna zbavil obránce, natlačil se před něj tělem a vlétl do šestnáctky. Jeho přízemní pokus levačkou Cragno skvělým zákrokem vyrazil!
     
    56
    Mateo Musacchio vyslal z pravé strany nadýchaný centr na malé vápno, ale brankář hostujícího celku Cragno jeho pobídku přečetl a došel si pro míč.
     
    55
    Sergej Milinković-Savić po rychlé kombinaci dostal přihrávku na pravou stranu, jenže v klíčovou chvíli zastavil a připravil domácí celek o solidní možnost.
    54. Marinův dloubáček
     
    54
    Cagliari si vypracovalo dosud největší možnost dnešního utkání! Sám na branku sprintoval z levé strany Răzvan Marin, ale jeho dloubáček přeletěl branku!
     
    53
    Joaquín Correa dostal přihrávku na levou stranu, kde se dobře zbavil svého strážce, jenže centrem na přední tyč nenašel nikoho v modrém. Tlak Lazia je v úvodu druhé půle hodně silný.
     
    52
    Střídání v týmu Cagliari Calcio: ze hřiště odchází Babis Lykogiannis, přichází Alessandro Tripaldelli.
     
    51
    Gabriele Zappa nyní zachránil Cagliari vynikajícím defenzivním zákrokem, když na poslední chvíli před dobíhajícím Immobilem přizvedl míč hlavou ven ze šestnáctky.
     
    50
    Sergej Milinković-Savić dostal přihrávku na polovinu soupeře, sklepl míč pod sebe, jenže tam nebyl nikdo v modrém dresu Lazia.
     
    49
    Luis Alberto kouzlil na levé straně hrací plochy, odkud chtěl odcentrovat do šestnáctky, jenže nenašel nikoho ze svých spoluhráčů.
     
    48
    Babis Lykogiannis byl hodně ostře faulován, když jej šlapákem trefil Sergej Milinković-Savić. Výkřik hostujícího hráče musel být z krajní části Říma slyšet až někam ke Colosseu.
     
    47
    Babis Lykogiannis dostal přihrávku na pravou stranu, kde si pomohl faulem v souboji s Correou. Domácí celek může pokračovat v útočném snažení.
     
    46
    Lazio obstaralo výkop do druhého poločasu dnešního souboje. Domácí celek se ihned vydal do útoku. Velký favorit dnešního souboje bude chtít strhnout dnešní souboj na svou stranu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas končí! V úvodní pětačtyřicetiminutovce jsme se branky nedočkali. Mnohem aktivnější bylo v první půli favorizované Lazio, které si vypracovalo dvě dobré šance. První měl na svědomí Luis Alberto, jehož ránu z voleje brankář vyškrábl na roh. Do další se po nádherné kombinaci dostal Ciro Immobile, ale Cragno jeho projektil vyrazil. Do kabin se proto odchází bez branek.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Mateo Musacchio zahrál při průniku do pokutového území rukou, což se nelíbilo hlavnímu rozhodčímu, který odpískal rozehrávku ve prospěch Cagliari.
     
    44
    Alessio Cragno si dal pozor na vysoký centr z pravé strany, vystartoval na malé vápno a schoval míč do rukavic. Lazio však v závěru první půle stupňuje svůj tlak.
     
    43
    Leonardo Pavoletti zahrál rukou na polovině soupeře, což neuniklo zraku hlavního rozhodčího, který jeho prohřešek bez váhání odpískal.
     
    42
    Luis Alberto výborně napadal rozehrávku Cagliari na jeho polovině, ale zadáci v červeném si nakonec dali dobrý pozor a odkopli míč daleko od branky.
     
    41
    Radja Nainggolan dostal prostor na pravé straně, odkud odcentroval do pokutového území, ale na přední tyči nikdo v červeném dresu nedosáhl.
     
    40
    Joaquín Correa napadal rozehrávku hostujícího brankáře na polovině Cagliari. Zadák hostujícího celku nakopl míč na levou stranu, kde byl faulován Babis Lykogiannis.
     
    39
    Hostující celek zahrával rohový kop. Centrovaný míč přiletěl na malé vápno, odkud míč odhlavičkoval do bezpečí Acerbi. Cagliari však zůstává u míče.
     
    38
    Na opačné straně přiletěl před branku Lazia nadýchaný centr z pravé strany hrací plochy, jenže nikdo v červeném dresu Cagliari se do zakončení hlavou nedostal.
    37. Immobileho šance
     
    37
    Joaquín Correa dostal přihrávku na levou stranu, odkud bez přípravy odcentroval do šestnáctky, kde zakončoval Ciro Immobile, ale hostující brankář jeho volej vyrazil!
     
    36
    Lucas Leiva zvládl hlavičkový souboj s Joaem Pedrem a získal míč pro domácí Lazio. Domácím se následně nepovedl postup vpřed po pravé straně a Cagliari bude vhazovat.
     
    35
    Domácí Lazio zahrávalo další rohový kop. Centrovaný míč tentokrát přiletěl na malé vápno, ale hlavní rozhodčí viděl útočný faul na brankáře.
     
    34
    Cagliari se po delší přestávce podívalo na polovinu Lazia, ale hosté se tam moc dlouho neohřáli. Na své postavení si totiž nedal pozor Leonardo Pavoletti. Ofsajd!
     
    33
    Exekuce následného přímého kopu se ujal Luis Alberto, který zvolil technické zakončení směřující ke vzdálenější tyči, ale jeho pokus byl nepřesný.
     
    32
    Nahitan Nández zastavil rozběhnutého Correu a za odměnu vidí žlutou kartu.
     
    31
    Ciro Immobile v hlavičkovém souboji na polovině Cagliari zbytečně dohrál Marina a může být rád, že za úder loktem nevyfasoval žlutou kartu.
     
    30
    Je za námi úvodní půlhodina dnešního utkání a domácí Lazio zatím diktuje tempo hry. Cagliari se však koncentruje na obranu a nepouští favorita do šancí.
    29. Alberto v první šanci
     
    29
    První zajímavá možnost domácích! Do centru z pravé strany se ve vápně z voleje položil Luis Alberto, jehož ránu k tyči brankář Cragno vyrazil na roh!
     
    28
    Alessio Cragno si dal pozor na hlavičku Luise Alberta z hranice velkého vápna. Brankář Cagliari si dal na padající oblouček pozor a schoval míč do rukavic.
     
    27
    Lazio překvapilo obranu Cagliari rychlou rozehrávkou přímého kopu, jenže rozhodčí vrátil hru, jelikož signalizoval, že se bude rozehrávat na přihrávku.
     
    26
    Ciro Immobile napadal rozehrávku Cagliari na jeho polovině. Domácí kanonýr donutil k chybě Godína a Lazio následně získalo přímý kop.
     
    25
    Luis Alberto dostal prudkou přihrávku na polovinu soupeře a z otočky roztáhl hru na pravé křídlo. Lazio se poté hnalo vpřed, ale s dalším centrem si obrana Cagliari poradila.
     
    24
    Sergej Milinković-Savić se z levého křídla prosmýkl na hranici velkého vápna, odkud chtěl zakončit placírkou na vzdálenější tyč, ale trefil jen Godína.
     
    23
    Luis Alberto dostal přihrávku do blízkosti velkého vápna, pravačkou si jej ihned přehodil na levačku, ale jeho následné zakončení srazil Zappa na rohový kop.
     
    22
    Cagliari zahrávalo přímý kop na polovině soupeře. Centr z pravé strany hrací plochy dohnal v šestnáctce Nahitan Nández, ale hlavičkou z krkolomné pozice jej poslal nad břevno.
     
    21
    Pepe Reina se musel zapojit do rozehrávky Lazia. Domácí brankář musel před napadajícím soupeřem odkopnout míč daleko z pokutového území.
     
    20
    Francesco Acerbi diriguje rozehrávku domácího Lazia na polovině soupeře. Fotbalisté týmu z italské metropole se dostali do blízkosti šestnáctky, kde nikdo v modrém nezakončil.
     
    19
    Lazio se následně mohlo vydat vpřed s rychlým protiútokem, jenže Alberto si nevšiml vracejícího se Marina a domácí celek tak přišel o solidní šanci.
     
    18
    Cagliari zahrávalo přímý kop na polovině Lazia. Jeho rozehrávky se ujal Radja Nainggolan, který však trefil jen prvního hráče v modrém.
     
    17
    Adam Marušić na levém křídle uvolnil spoluhráče, který se dostal až do šestnáctky, kde našel Alberta, jehož technický pokus zablokoval obětavý Godín.
     
    16
    Před branku Cagliari nyní přiletěl přetažený centr z levé strany. Z pravého křídla sice do pokutového území sprintoval Lazzari, ale na pobídku nemohl dosáhnout.
     
    15
    Joaquín Correa dostal přihrávku na levou stranu a bez přípravy se snažil vymyslet pobídku za obranu soupeře. Jeho přihrávku však zastavil Zappa.
     
    14
    Sergej Milinković-Savić poslal přihrávku na pravou stranu, kam si naběhl Adam Marušić. Druhý jmenovaný se snažil odcentrovat, ale trefil prvního soupeře.
     
    13
    Stefan Radu dostal přihrávku do bízkosti velkého vápna, odkud jej dloubl do šestnáctky, jenže Ciro Immobile byl bráněn opravdu těsně.
     
    12
    Sebastian Walukiewicz dostal prostor na pravé straně hrací plochy a potáhl míč do blízkosti velkého vápna. Cagliari však z akce nevytěžilo ani roh.
     
    11
    Manuel Lazzari si na levé straně výborně zasekl míč kolem napadajícího soupeře a přenesl hru na pravou stranu. Lazio se jen těžko dostává do šestnáctky.
     
    10
    Gabriele Zappa dostal přihrávku na pravé křídlo, odkud poslal centr na značku pokutového kopu, kde bez problémů zakročila domácí obrana.
     
    9
    Luis Alberto dostal přihrávku na hranici velkého vápna, kde neustál souboj s napadajícím soupeřem a poroučel se k zemi. Na penaltu to však nebylo.
     
    8
    Sergej Milinković-Savić si sprintem řekl o přihrávku na levou stranu hrací plochy, jenže pobídka byla příliš prudká a dobře postavený obránce Zappa míč odkopl.
     
    7
    Hosté se sice vydali do útoku, jenže výpad Cagliari zastavuje zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Své postavení si nepohlídal sprintující Pavoletti.
     
    6
    Alessio Cragno vyrazil ven z branky a schoval do rukavic nepřesnou přihrávku za obranu Cagliari. Hostující mužstvo může po delší době zaútočit.
     
    5
    Daniele Rugani se dostal pod tlak při rozehrávce z vlastní poloviny. Obránce Lazia poslal pobídku na polovinu soupeře, jenže nikoho v červenomodrém nenašel.
     
    4
    Po další akci už Adam Marušić odcentroval do pokutového území, jenže jeho pobídku srazila defenziva Cagliari na rohový kop. Do vápna už spěchají hlavičkáři.
     
    3
    Adam Marušić dostal přihrávku k pomezní čáře, odkud chtěl přihrát na někoho v modrém dresu, ale jeho dloubáček zastavil Godin.
     
    2
    Joaquín Correa si dobře pokryl míč tělem v souboji na polovině hrací plochy a napadající Răzvan Marin jej faulem poslal k zemi.
     
    1
    Cagliari obstaralo výkop do prvního poločasu dnešního souboje. Hostující celek se ihned vydal do útoku, ale nákop na levou stranu si domácí obrana pohlídala.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už jsou na hřišti. Lazio bude hrát v modrém, zatímco hosté obléknou červenomodré dresy.
     
    Úvodní sestavy:

    S. S. Lazio: Reina – Musacchio, Acerbi, S. Radu – Lazzari, S. Milinković-Savić, Lucas Leiva, Alberto, Marušić – Immobile, Correa.
    Náhradníci: Alia, Pereira – Akpa-Akpro, F. Caicedo, Escalante, Fáris, Hoedt, Lulić, Muriqi, Parolo, Pereira.

    Cagliari Calcio: Cragno – Rugani, Godín, Walukiewicz, Zappa – Nández, Marin, Lykogiannis – Nainggolan, João Pedro – Pavoletti.
    Náhradníci: Aresti, Vicario – Calabresi, Carboni, Cerri, Simeone, Pereiro, Tramoni, Tripaldelli..
     
    Vzájemný zápas

    V podzimním měření sil zvítězilo Lazio na půdě Cagliari 2:0.
     
    S.S. Lazio

    Domácí Lazio je na tom mnohem lépe. Ve dvaceti zápasech získal celek z italské metropole třicet sedm bodů a patří mu sedmá pozice ligové tabulky. Na pohárové příčky ale nemá Lazio velkou ztrátu. Na domácí půdě se mu ale v letošním ročníku tolik nedaří. Z deseti duelů na svém stadionu získalo jen sedmnáct bodů. V posledním kole však dokázalo zvítězit 3:1 na hřišti Atalanty.
     
    Cagliari Calcio

    Hostující Cagliari má v letošním ročníku Serie A záchranářské starosti. Cagliari odehrálo dvacet zápasů, ve kterých získalo jen patnáct bodů a patří mu sedmnáctá pozice ligové tabulky. Mimo pásmo sestupu drží celek ze Sardinie jen lepší skóre před FC Turín. Na ligové vítězství čeká Cagliari od sedmého kola, kdy doma přehrálo Sampdorii. V posledním utkání na svém hřišti ukopalo remízu 1:1 se Sassuolem.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Serie A mezi Laziem a Cagliari. Výkop je stanoven na 20:45.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 61. Immobile (S. Milinković-Savić)

    Karty:   70. Correa (LAZ), 88. Parolo (LAZ) – 32. Nández (CAG), 83. João Pedro (CAG)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 5:3. Rohy: 12:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 16:14.
    S. S. Lazio: Reina – Musacchio (83. Parolo), Acerbi, S. Radu – Lazzari (65. Lulić), S. Milinković-Savić, Lucas Leiva (83. Escalante), Alberto (65. Akpa-Akpro), Marušić – Immobile, Correa (73. Muriqi).
    Náhradníci: Alia, Pereira – Akpa-Akpro, F. Caicedo, Escalante, Fáris, Hoedt, Lulić, Muriqi, Parolo, Pereira.

    Cagliari Calcio: Cragno – Rugani, Godín, Walukiewicz, Zappa (77. Simeone) – Nández, Marin, Lykogiannis (52. Tripaldelli) – Nainggolan (85. Pereiro), João Pedro – Pavoletti (85. Cerri).
    Náhradníci: Aresti, Vicario – Calabresi, Carboni, Cerri, Simeone, Pereiro, Tramoni, Tripaldelli, Asamoah.
    bahis siteleri