Interobal Plzeň – Chrudim 3:3 (kon.)
konec
SK Interobal Plzeň
3:3 (0:0)
FK Chrudim
Pondělí 08.02.2021, 20:00 • SH Lokomotiva Plzeň • 1. Futsal liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:01
    Po tvrdém zákroku Kubáta (FK Chrudim) na ose hřiště do pravého kolena Vnuka se Vnuk svíjel na zemi. Začal nadávat směrem k chrudimské lavičce. Seidler ho potom musel uklidňovat na střídačce při domácím timeoutu. Chrudim má tak pět faulů, stejně jako Plzeň.
     
    31:54
    Seidler (IO) dostává kartu za protesty poté, co rozhodčí Kresta přisoudil aut hostům.
     
    20:56
    Tohle je obrovsky důležitý moment zápasu! Rennan (FK Chrudim) vyběhl z levé strany daleko z brány a fauloval Künstnera. Toho pochválil Rick. Ještě si povídali Koudelka a Kozár.

    Rennan viděl přímou červenou kartu a do brány musí dvacetiletý Daniel Javorski.
     
    18:29
    Vnuk čekal, že k němu přistoupí Doša. Dobře použil tělo při pokrytí míče, rozeběhl se na levé straně a udělal kličku Maxovi. Ten zasáhl míč rukou v době, kdy ležel na palubovce. Všechno hned reklamovala domácí střídačka. Rennan dobře vyběhl na šestku. Max (FK Chrudim) vyfasoval za pátý faul žlutou kartu. Na fauly 5:5.
     
    13:40
    Plzeň má 6:20 před poločasem pět faulů! Vahala (SK Interobal Plzeň) chyboval při výběhu na levou stranu a po nahrávce na Koudelku zasáhl Vahala svého spoluhráče z reprezentace do nohy. Na první pohled nic příjemného, ale naštěstí je Koudelka v pořádku.
     
    10:53
    Je veselo! Vnuk si našel nahrávku Doši a strčil tělo před Maxe. Plzeň se dožadovala faulu. Následně učinila to samé při pasu Vnuka ze středu na levou stranu na Ricka. Vnuk byl dohraný po odehrání přihrávky. Rick vystřelil křížem do levé nohy Rennana!

    Posléze Doša přidal na důrazu a zezadu poslal Vnuka na palubovku .To byl podle plzeňské lavičky třetí faul. Nicméně hra pokračovala a při kontru po levé straně dostala Chrudim výhodu. Ve Vnukovi se potom nashromáždila frustrace z neodpískaných zákroků a podkopl Došu. Okamžitě vyjel na rozhodčího Kresty, ten mu udělil žlutou kartu.

    Plzeňská lavička byla pořádně vytočená, stejně jako Markus Henlein a vedoucí mužstva Jakub Hodek. Tomu sudí Černý vzkázal, ať se posadí. Vytočený byl i Michal Seidler, a to je Seidler hodně klidný hráč.

    Rozhodčí celou situaci posoudili jako dva fauly pro domácí a jeden pro hosty, na fauly 4:3.

    Vít Muzikář

    Branky: 22. Kozár (Holý), 32. Seidler (Holý), 37. Holý (Seidler) – 26. Max (Everton), 30. Everton (Koudelka), 36. P. Drozd (Slováček)

    Karty:   11. Vnuk (PLZ), 14. Vahala (PLZ), 32. Seidler (PLZ) – 19. Max (CHR), 40. Kubát (CHR)   21. Rennan (CHR)


    SK Interobal Plzeň: Vahala (Lecjaks) – Havel, Holý, Seidler, Vnuk – Rick, Kozár, Künstner, Rešetár (C) – Štrajt, Zdráhal, Buchta.
    FK Chrudim: Rennan (21. Javorski) – Koudelka (C), D. Drozd, P. Drozd, Everton – Yuri, Max, Slováček, Doša – R. Mareš, Kubát, Balog, Mužík.

    Rozhodčí: Černý – Kresta

    Diváci: -0-
    bahis siteleri