Florida – Tampa 5:2 (kon.) | NY Islanders – Pittsburgh 3:4 (0:1 po s.n.) | Montreal – Edmonton 0:3 (kon.)
Chicago – Columbus 5:6 (kon.) | Nashville – Detroit 3:2 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 5:1 (kon.)
Dallas – Carolina 3:5 (kon.) | Vancouver – Calgary 1:3 (kon.) | Vegas – Anaheim 0:1 (kon.)
Los Angeles – San Jose 6:2 (kon.)
konec
Los Angeles Kings
6:2 (3:1, 0:1, 3:0)
San Jose Sharks
Pátek 12.02.2021, 04:00 • Staples Center, Los Angeles, CA • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    46:56 Jeff CARTER - 6:2
     
    46:56
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JEFF CARTER se opřel do křížné přihrávky Anžeho Kopitara a z levého kruhu pro vhazování překonal maskovaného muže San Jose. Jeho druhá branka v letošním ročníku a zároveň první od úvodního duelu hraného 14. ledna! Asistence: Anže Kopitar, Drew Doughty.
    45:58 Alex IAFALLO - 5:2
     
    45:58
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Los Angeles skóruje při signalizované výhodě! Gólman San Jose před sebe vyrazil prudkou střelu Adriana Kempeho, kterou o chvíli později dorazil bekhendem ALEX IAFALLO. Jeho třetí branka v letošní sezoně! Asistence: Adrian Kempe, Drew Doughty.
    44:51 Jaret ANDERSON-DOLAN - 4:2
     
    44:51
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Zaváhání Erika Karlssona za vlastní bránou využil JARET ANDERSON-DOLAN, jenž po kombinaci zakončoval do odkryté klece. Jeho druhá branka v letošním ročníku! Asistence: Trevor Moore, Carl Grundström.
    37:49 Tomáš HERTL - 3:2
     
    37:49
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Přečíslení Žraloků dva na jednoho zakončoval Logan Couture, avšak neuspěl. Jeho pokus však dorazil bekhendem TOMÁŠ HERTL. Jeho druhá branka v dnešním utkání a celkově pátá v letošní sezoně! Asistence: Logan Couture, Erik Karlsson.
    16:25 Tomáš HERTL - 3:1
     
    16:25
    San Jose právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ HERTL uspěl opakovanou střelou z levého kruhu pro vhazování. Jeho čtvrtá branka v letošní sezoně a současně první od 16. ledna! Asistence: Nikolaj Knyžov, Marc-Édouard Vlasic.
    12:42 Austin WAGNER - 3:0
     
    12:42
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Třetí zásah domácího mančaftu! AUSTIN WAGNER se ocitl za obranou soupeře a vyzrál na maskovaného muže blafákem do bekhendu. Jeho druhá branka v letošní sezoně! Asistence: Tobias Björnfot.
    09:25 Carl GRUNDSTRÖM - 2:0
     
    09:25
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Střelu Jareta Andersona-Dolana tečoval před bránou CARL GRUNDSTRÖM, jenž zůstal obranou San Jose zcela nepokrytý. Jeho třetí branka v letošní sezoně! Asistence: Jaret Anderson-Dolan, Austin Strand.
    02:47 Anže KOPITAR - 1:0
     
    02:47
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Los Angeles v přesilové hře otevírá skóre dnešního utkání! ANŽE KOPITAR se z levého kruhu pro vhazování trefil přesně k pravé tyči. Jeho čtvrtá branka v letošním ročníku! Asistence: Drew Doughty, Dustin Brown.

    Jiří Sameš

    Branky a nahrávky: 3. Kopitar (Doughty, D. Brown), 10. Grundström (Anderson-Dolan, Strand), 13. Wagner (Björnfot), 45. Anderson-Dolan (Moore, Grundström), 46. Iafallo (A. Kempe, Doughty), 47. J. Carter (Kopitar, Doughty) – 17. Hertl (Knyžov, Vlasic), 38. Hertl (Couture, E. Karlsson)


    Los Angeles Kings: Petersen (Quick) – M. Anderson, Doughty (A), Björnfot, Clague, Määttä, Strand – Iafallo, Kopitar (C), D. Brown – A. Kempe, Vilardi, J. Carter (A) – Grundström, Anderson-Dolan, Moore – Wagner, L. Andersson, Luff.
    San Jose Sharks: M. Jones (Melničuk) – R. Šimek, E. Karlsson, Ferraro, Burns, Knyžov, Vlasic – E. Kane, Couture (C), Labanc – Donato, Hertl (A), Meier – Leonard, Marleau (A), Gregor – Sörensen, Gambrell, Nieto.

    Rozhodčí: Walsh, Kozari – Marquis, Galloway
    bahis siteleri