Trnava – Senica 1:0 (kon.) | Žilina – Zlaté Moravce 4:1 (kon.) | Ružomberok – Slovan Bratislava 0:0 (kon.)
konec
MFK Ružomberok
0:0 (0:0)
ŠK Slovan Bratislava
Sobota 13.02.2021, 16:00 • Štadión Pod Čebraťom, Ružomberok • Niké liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Slovan po bezbrankovém prvním poločase a chybě brankáře Dominika Greifa, která nebyla potrestána, výrazně zvýšil obrátky a dělal vše, co mohl, aby si domů odvezl tři body, jenže se ani jednou neprosadil. Utkání ovlivnilo i video, které je pouze v testovacím režimu, a tak Belasí po ruce v pokutovém území nekopali penaltu. Série šesti výher hostí skončila. Výsledek. MFK Ružomberok 0 ŠK Slovan Bratislava 0. (17:52:42)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Střídající Štefan Gerec sáhl v závěru tohoto zápasu k taktickému faulu, za který byl potrestán žlutou kartou.
     
    90
    Nad rámec dnešního utkání byly nastaveny 3 minuty.
     
    87
    Ibrahim Rabiu mohl skórovat po rozehrání rohového kopu, jeho technická střela z hranice šestnáctky minula vzdálenější levý horní roh brány Ružomberoka.
     
    87
    Střídání v týmu MFK Ružomberok: ze hřiště odchází Martin Regáli, přichází Štefan Gerec.
     
    87
    Střídání v týmu MFK Ružomberok: ze hřiště odchází Tihomir Kostadinov, přichází Martin Boďa.
     
    85
    Těsně před vystřídáním na straně Slovanu mohl skórovat Rafael Ratão, jeho přízemní střela z pravé strany šestnáctky ale minula přední pravou tyč.
     
    84
    Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Vladimír Weiss, přichází Ezekiel Henty.
     
    83
    Martin Regáli se pomazlil s míčem v blízkosti pravé tyče a pod tlakem z ostrého úhlu napřáhl k prudké střele, kterou Dominik Greif vyrazil!
     
    80
    Záložník Dávid Holman mohl využít zmatků v domácí šestnáctce, jenže jeho střelecký pokus, který přišel v blízkosti levé tyče, byl opět zablokován. Stav je 0:0.
     
    77
    Lukáš Pauschek se pokusil odvrátit dělbu bodů střelou, která měla přijít v blízkosti šestnáctky MFK, jenže hostující obránce v rozhodujícím okamžiku podklouzl.
     
    76
    Do konce zápasu zbývá odehrát necelých patnáct minut a vypadá to, že Slovan Bratislava nedokáže prolomit obranu domácího Ružomberoka. Stále 0:0.
     
    73
    Rharsalla Moha z levé strany krásně pronikl do šestnáctky a jeden z jeho protihráčů zahrál na přední tyči rukou ve snaze mu míč ukopnout, penalta nikde! VAR je ve zkušebním režimu.
     
    71
    Ružomberok se po přestávce velice těžko a jen zřídka dostává přes půlící čáru, přesto v obraně působí až na pár okamžiků jistě a především drží stále čisté konto.
     
    70
    Rafael Ratão upadl v pokutovém území Ružomberoka, vinu na tom ale zřejmě nesl zmrznutý povrch hrací plochy, a tak mu rozhodčí ukázal, ať rychle vstává.
     
    69
    Slovan Bratislava je po přestávce jako vyměněný a neustále se vrhá směrem vpřed, má to ovšem jeden problém, stále se marně snaží vstřelit úvodní gól.
     
    68
    Střídání v týmu MFK Ružomberok: ze hřiště odchází Adam Brenkus, přichází Tomáš Kubík.
     
    68
    Fotbalisté Slovanu Bratislava teď mají obrovský tlak a hostující trenér se ho rozhodl podpořit, když na hrací plochu poslal svého nejlepšího střelce Rafaela Ratãa.
     
    67
    Střídání v týmu ŠK Slovan Bratislava: ze hřiště odchází Erik Daniel, přichází Rafael Ratão.
     
    66
    Dávid Holman hledal zpětnou přihrávkou z pravé strany šestnáctky jednoho ze spoluhráčů, jenže domácí jeho úmysl přečetli a odvrátili míč za postranní čáru – 0:0.
     
    65
    Rharsalla Moha nyní převzal míč na levé straně šestnáctky od spoluhráče a krásnou přízemní střelou z úhlu těsně minul vzdálenější pravou tyč! Obrana Ružomberoku začíná hořet a hodně.
     
    64
    Fotbalisté Slovanu vybojovali na levé straně hřiště rohový kop, který rozehrál Vladimír Weiss. Úvodní centr sice nic nepřinesl, hosté ale vrátili míč do ohně z pravé strany a Vernon De Marco měl obrovskou šanci, jenže z blízkosti hlavičkoval pouze do brankáře Ivana Krajčiríka! Tutovka!
     
    61
    Na opačné straně mohl udeřit střídající Peter Ďungel, jeho hlavička po centru z pravé strany hřiště ale zamířila vedle pravého horního rohu brány Slovanu.
     
    60
    Dávid Holman se dostal k odraženému míči po nepřesné hlavičce spoluhráče po standardní situaci a na levé straně šestnáctky napřáhl k pohotovému voleji, který byl zablokován!
     
    59
    Ružomberok nyní nedokázal nic vytěžit ze slibného protiútoku a poté došlo k faulu ve středovém kruhu, kde už chystali nebezpečný útok fotbalisté Slovanu.
     
    58
    Střídání v týmu MFK Ružomberok: ze hřiště odchází Lukáš Kojnok, přichází Peter Ďungel.
     
    57
    Slovan Bratislava se může pochlubit nejlepším útokem v lize a zároveň také nejlepší obranou, když během 18 zápasů vstřelil 45 branek a pouze jedenáct inkasoval.
     
    56
    Lukáš Kojnok zůstal ležet na hrací ploše poté, co jeden z hostů předvedl skluz, během kterého ho nepříjemně zasáhl do hlavy. Domácí bek už v zámezí.
     
    54
    Rharsalla Moha operoval s míčem v blízkosti levé tyče, jenže proti němu se postavila čtveřice protihráčů a to by musel mít dynamit v noze, aby je dokázal propálit.
     
    53
    Martin Regáli se řítil sám na bránu a pěkně si obhodil brankáře Slovanu, jenže zakončení mu znemožnil hvizd rozhodčího, který odpískal ofsajd. Správně. Stav 0:0.
     
    52
    Slovan Bratislava pokračoval v tlaku a po pěkném centru z levé strany hřiště se jeden z hostů dostal k hlavičce, která minula vzdálenější pravou tyč brány.
     
    50
    Lukáš Pauschek si naběhl na vzdálenější pravé tyči brány na přetažený centr z levého křídla a pohotově vypálil bez přípravy, jeho prudká rána ovšem byla na přední tyči skvěle zablokována!
     
    49
    Adam Brenkus se pěkně otočil s míčem a mezi dvěma protihráči ho krásně vyvezl, jenže poté jeden z jeho spoluhráčů u pravé postranní čáry fauloval. Škoda.
     
    48
    Jsem osobně zvědav, kdy na hrací plochu přijde útočník Rafael Ratão, který vstřelil v letošní sezóně slovenské ligy devět gólů a připsal čtyři asistence.
     
    46
    V Ružomberoku začal druhý poločas, do kterého oba trenéři poslali stejné jedenáctky. Favorizovaný Slovan se zatím nedostal ani k jedné střele na bránu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:04.
     
    Ružomberok se dnes prezentuje překvapivě dobrým výkonem, zatímco Dominik Greif udělal po malé domů obrovskou chybu při kličce a měl štěstí, že neinkasoval. Belasí jsou směrem vpřed zatím až na jednu krásnou kombinaci v úvodu bezzubí. Skóre po prvním poločase střetnutí. MFK Ružomberok 0 ŠK Slovan Bratislava 0.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Slovan Bratislava je dnes daleko od své standardní hry, protože se mu směrem dopředu vůbec nedaří. Chybí přesná finální přihrávka a naopak přichází velké chyby.
     
    42
    Ibrahim Rabiu chtěl míč po hlavičce Vladimíra Weisse nakopnout dopředu, jenže se zatočil jako káča na místě a míč skončil za postranní čárou. Stále stav 0:0.
     
    41
    Do konce úvodního poločasu zbývá odehrát necelých pět minut a domácí Ružomberok je zatím překvapivě aktivnějším týmem na hřišti a také nebezpečnějším.
     
    38
    Dominik Greif teď udělal obrovskou chybu pod tlakem Martina Regáliho a poté měl obrovskou kliku, že neinkasoval! Klička se nepovedla a míč mu od paty odrazil před tělo, ovšem nechtěně.
     
    37
    Belasí předvedli po autovém vhazování hodně riskantní zpětnou přihrávku, vše ale dobře dopadlo, Slovan udržel míč a poté si pomohl přihrávkou na brankáře.
     
    35
    Na Erika Daniela mířil prudký kolmý pas, ke kterému měl daleko, a míč bez problému lapil padající Ivan Krajčirík. Stále marně čekáme na úvodní gól duelu.
     
    34
    Výkon Slovanu Bratislava zatím není úplně optimální. Hosté jsou úřadujícími mistry, přesto se těžko dostávají k šestnáctce, natož do velké brankové příležitosti.
     
    31
    Vladimír Weiss operoval s míčem v blízkosti středového kruhu a velice rychle k němu přistoupila dvojice protihráčů, která ho vzala do kleští a poté faulovala.
     
    30
    Dvě třetiny z prvního poločasu jsou téměř minulostí a utkání má neustále dobré tempo, ani jeden z týmů se ovšem ještě nedostal ke střele na bránu. Stav 0:0.
     
    28
    Dominik Greif musel vyběhnout daleko z brány, aby odvrátil míč před Martinem Regálim, a poté ho vyděsil přízemní pokus Adama Brenkuse z ostrého úhlu, který přišel po přetaženém centru a byl sražený na rohový kop! Šance domácích.
     
    26
    Dávid Holman se nyní dobře vrátil a v blízkosti půlící čáry odvrátil míč na autové vhazování. Teplota v Ruzomberoku neustále klesá a hráči potřebují tempo.
     
    25
    Utkání mezi Seredí a Nitrou bylo odloženo a MFK Ružomberok je určitě rád, protože případná výhra domácího týmu ho mohla dostat pod velký tlak.
     
    23
    Pokud sledujete delší dobu anglickou ligu, tak si jistě pamatujete, že Vladimír Weiss působil i v týmu jako je Manchester City. Dnes je zatím hodně a často vidět.
     
    22
    Erik Daniel mohl využít kolmé přihrávky od Vladimíra Weisse, jenže jeho kolmá přihrávka do šestnáctky nikoho nenašla a pro míč si snadno došel Ivan Krajčirík.
     
    21
    Sledujeme utkání mezi skvělými týmy a zápas má velké tempo. Z hranice šestnáctky nyní zkusil vypálit Adam Brenkus, jeho přízemní střela ovšem byla zablokována.
     
    20
    Martin Regáli nyní zasekl míč na levé straně hřiště a pravačkou napřáhl k prudkému přízemnímu centru, který byl před hranici pokutového území zablokován.
     
    19
    Dávid Holman udělal ve středovém kruhu obrovskou chybu, když míč namazal na kopačku protihráče, z rychlého protiútoku ale nebylo nic. Pomohli spoluhráči.
     
    17
    Ružomberok zatím čeká na první střelecký pokus, zatímco Belasí už se dostali ke dvěma, ani jeden ovšem neskončil v síti, a tak je skóre stále bezbrankové.
     
    16
    Adam Brenkus měl na levém křídle hromadu času a volného prostoru, centr se mu ale nepovedl a míč z jeho kopačky zamířil vysoko nad bránu Bratislavy.
     
    14
    Těžko říci, zda chtěl Vernon De Marco centrovat nebo střílet, míč z jeho kopačky každopádně zamířil od středového kruhu vysoko a mimo bránu Ružomberoka.
     
    13
    Erik Daniel se dostal na pravé straně šestnáctky k prudkému přízemnímu centru, který zablokoval Ján Maslo a odvrátil míč na přední tyči na rohový kop.
     
    12
    Rafael Ratão vstřelil v letošní sezóně devět gólů, což z něho dělá nejlepšího střelce ligy. Dnes ovšem zůstal na lavičce, určitě ale do hry ještě zasáhne. Stav je 0:0.
     
    11
    Belasí se začínají dostávat do tempa a Ružomberok si musí dávat obrovský pozor, i když v základní sestavě Slovanu Bratislava nenastoupil útočník Rafael Ratão.
     
    9
    Slovan Bratislava rozjel nádhernou kombinační akci a z blízkosti mohl uklidit míč do prázdné brány, jenže Rharsalla Moha míč trestuhodně minul! Akci rozjel kolmým pasem Dávid Holman.
     
    8
    Erik Daniel využil přetaženého centru z levého křídla a na vzdálenější pravé tyči zkusil pohotově vypálit, jeho prudká přízemní střela ale byla obránci zablokována.
     
    6
    Slovan Bratislava v úvodu zápasu hodně často fauluje a hlavní rozhodčí bude muset brzo sáhnout k nějakému napomenutí, aby dnes nedošlo k nějakému zranění.
     
    5
    Vladimír Weiss předvedl ostrý faul, za který měl určitě vidět žlutou kartu, hlavní rozhodčí Peter Kráľovič ho ovšem ospravedlnil. Následný centr poté nepřinesl nic.
     
    4
    Dávid Holman rozehrál na pravé straně hřiště první rohový kop zápasu a na přední tyč poslal pěkný centr, jenže domácí fotbalisté ho hlavou odvrátili do bezpečí.
     
    3
    Ružomberok se poté vydal do dalšího útoku, v jehož závěru přišla střela zpoza šestnáctky, byla ovšem příliš slabá na to, aby si s ní nyní Dominik Greif neporadil.
     
    2
    Fotbalisté Ružomberoka se vydali směrem vpřed na levém křídle a vybojovali první standardní situaci, následný centr poté odhlavičkoval Vernon De Marco.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    MFK Ružomberok: Krajčirík – Mrva, Maslo (C), Mojžiš – Kojnok, Múdry, Zsigmund, Madleňák – Kostadinov, Brenkus – Regáli.
    Náhradníci: Červeň – Gerec, Boďa, Čurma, Filinský, Ďungel, Kubík.

    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Pauschek, Bajrić, Božikov (C), De Marco – Holman, Rabiu – Daniel, Weiss, Moha – Strelec.
    Náhradníci: Ružinský – Laczkó, Henty, Medveděv, Ratão, Lovat, Čavrić.

    Rozhodčí: Peter Kráľovič. Asistenti: Milan Štrbo, Marek Galo. Čtvrtý rozhodčí: Peter Ziemba. VAR: Jaroslav Švarc. AVAR: Martin Špivák.
     
    ŠK Slovan Bratislava

    Belasí měli fantastický závěr podzimní části sezóny a v zápase proti Ružomberoku budou chtít prodloužit sérii šesti ligových výher v řadě. Slovan Bratislava v letošní sezóně dominuje a jeho velkým soupeřem prakticky zůstává jen Dunajská Streda, která aktuálně ztrácí pět bodů. Nejlepším střelcem Slovanu je Rafael Ratao, jenž má na kontě 9 gólů a k tomu dokázal na čtyři přihrát.
     
    MFK Ružomberok

    Fotbalisté Ružomberoka se nachází na šestém místě tabulky s dvaadvaceti body a dvoubodovou ztrátou na Zlaté Moravce, jenomže zezadu se na ně nepříjemně tlačí další týmy, které už čekají na jejich klopýtnutí. Trenér Ján Haspra chce udržet svůj tým mezi první šestkou, je si ovšem vědom toho, že to bude velice náročné. Zároveň ale věří, že to jeho tým zvládne.
     
    Ružomberok se chystá odčinit debakl z úvodu letošní sezóny, ve kterém nadcházejícímu soupeři Slovanu Bratislava podlehl vysoko 5:0 a celkově proti týmu z hlavního města prohrál počtvrté v řadě. Půjde o souboj dvou týmů z opačných pólů skupiny o titul. Slovan je na čele tabulky, zatímco hráči MFK šestí.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.

    Tomáš Reiner

    Branky:

    Karty:   90+2. Gerec (RUZ)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 1:1. Střely mimo: 1:6. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 24:10.
    MFK Ružomberok: Krajčirík – Mrva, Maslo (C), Mojžiš – Kojnok (58. Ďungel), Múdry, Zsigmund, Madleňák – Kostadinov (87. Boďa), Brenkus (68. Kubík) – Regáli (87. Gerec).
    Náhradníci: Červeň – Gerec, Boďa, Čurma, Filinský, Ďungel, Kubík.

    ŠK Slovan Bratislava: Greif – Pauschek, Bajrić, Božikov (C), De Marco – Holman, Rabiu – Daniel (67. Ratão), Weiss (84. Henty), Moha – Strelec.
    Náhradníci: Ružinský – Laczkó, Henty, Medveděv, Ratão, Lovat, Čavrić.

    Rozhodčí: Peter Kráľovič. Asistenti: Milan Štrbo, Marek Galo. Čtvrtý rozhodčí: Peter Ziemba. VAR: Jaroslav Švarc. AVAR: Martin Špivák
    bahis siteleri