Rusko – Česko cz 7:4 (kon.) | Švédsko – Finsko 3:0 (kon.)
konec
Rusko
7:4 (1:1, 1:2, 5:1)
Česko
Neděle 14.02.2021, 12:00 • Malmö Arena, Malmö • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:07 Faul, po kterém je nařízeno trestné střílení
     
    59:07
    David Tomášek se dostal do samostatného úniku! Čibrikov mu podrazil nohy a máme tu trestné střílení!
     
    37:34
    Na ledě se začíná pořádně přiostřovat, což k těmto zápasům neodmyslitelně patří. Vylučovat se bude na ruské straně, která byla znatelně aktivnější v tomto konfliktu. Čibrikov fasuje dvě trestné minuty za hákování. Minulin a Šulák dostávají oba dvě trestné minuty za hrubost za vzájemnou potyčku.
     
    36:47
    Petr Kodýtek si odsedí dvě minuty na trestné lavici za sekání na levém kruhu v obranném pásmu. Další početní výhoda pro Rusko. Citelné oslabení o hráče, který hraje pravidelně oslabení.
     
    32:36
    Přichází to, co přijít pochopitelně musí a je to velká škoda. Dominik Lakatoš fasuje dvě naprosto zasloužené trestné minuty za nesmyslný zákrok na Bardakova. Přesilovka pro Rusko. Vyloučení je na 2+2 minuty. Trest na dvě minuty za hrubost inkasuje také Bardakov.
     
    27:05
    Sergej Zborovskij teď ale zcela zaslouženě fasuje dvě trestné minuty za krosček a nás čeká dlouhá přesilovka pět na tři!
     
    26:56
    Daniil Pylenkov dostává dvě trestné minuty za hrubost. Musím ale říci, že tento souboj byl vyrovnaný a trest jen pro Rusy úplně nechápu.
     
    16:18
    Za dorážení do Askarova a následnou odvetu putují Michael Špaček a Nikolaj Kovalenko na trestnou lavici. Oba fasují dvě trestné minuty za hrubost.
     
    13:57
    Vyloučení také v českém celku. Lenc zatáhl na pravé straně za ruční brzdu při výpadu Sborné a síly na ledě se tak bleskově vyrovnají.
     
    13:46
    Daniil Misjul je prvním vyloučeným dnešního zápasu! Za svou bránou krosčekoval jednoho z českých hokejistů a celek ze srdce Evropy si tak zahraje početní výhodu. Za svůj prohřešek si vykoledoval 2+10 minut, jelikož trest je nakonec definován jako vražení na hrazení.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 8. Bardakov (Čibrikov, Kirsanov), 38. Kraskovskij (Kovalenko), 49. Kovalenko (Misjul), 53. Misjul (Podkolzin), 55. Podkolzin (Bardakov), 58. V. Butuzov, 58. Čibrikov (Bardakov) – 17. Špaček (Šulák), 30. Flek (Smejkal), 31. Klok (Špaček), 60. Tomášek (TS)


    Rusko: Askarov (Tarasov) – Kirsanov, Zborovskij, Čisťakov, Pylenkov, Misjul, Minulin, Muchamadullin – Čechovič, Sorkin, Žafjarov (C) – Čibrikov, Bardakov, Podkolzin (A) – V. Butuzov, Kraskovskij (A), Kovalenko – Grošev, Moisejev, Rubcov – Kravcov.
    Česko: Hrachovina (Bartošák) – F. Král, Moravčík (C), Šulák (A), Klok, D. Musil, Gazda, Němeček – Š. Stránský, Špaček, Lenc (A) – Smejkal, Tomášek, Flek – Blümel, Kodýtek, Koblížek – Ordoš, Lakatoš, Flynn – Suchý.

    Rozhodčí: Öhlund, Björk – Yletyinen, Persson (všichni SWE)

    Diváci: Bez diváků
    bahis siteleri