Rusko – Česko cz 7:4 (kon.) | Švédsko – Finsko 3:0 (kon.)
konec
Rusko
7:4 (1:1, 1:2, 5:1)
Česko
Neděle 14.02.2021, 12:00 • Malmö Arena, Malmö • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:07 David TOMÁŠEK - 7:4
     
    59:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    DAVID TOMÁŠEK se pomalinku rozjel, naznačil Askarovovi blafák do bekhendu a mladý gólman mu ho spolkl i s navijákem. Forhendovou kličkou za beton pak korigoval stav na 4:7 z českého pohledu!
    57:45 Nikita ČIBRIKOV - 7:3
     
    57:45
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná ještě nemá dost a přidává gól na 7:3! NIKITA ČIBRIKOV nyní zužitkoval skvělou práci a přihrávku Bardakova do předbrankového prostoru, odkud přesnou ranou k levé tyči skóroval! Skvělý zápis pro sedmnáctiletého hráče! Asistence: Zachar Bardakov.
    57:26 Vladimir BUTUZOV - 6:3
     
    57:26
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Češi sice vyhráli vhazování, jenže se neudrželi v třetině. Moravčík pak chyboval ve středním pásmu u hrazení, kde ztratil puk a nechal se soupeřem předskočit. VLADIMIR BUTUZOV dává pohodlnou střelou do prázdné klece razítko na výhru Ruska! Bez asistence.
    54:11 Vasilij PODKOLZIN - 5:3
     
    54:11
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Obrovská chyba v rozehrávce a Rusko vede již 5:3! Němečkova rozehrávka byla sražena Bardakovem na hůl VASILIJE PODKOLZINA, jenž nebral ohledy na Gazdovo osekávání zezadu a forhendovým blafákem zasunul kotouč za Hrachovinu! Asistence: Zachar Bardakov.
    52:58 Daniil MISJUL - 4:3
     
    52:58
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové obrací zápas a znovu jdou do nejtěsnějšího vedení! DANIIL MISJUL nyní šikovně obešel Gazdu na levé straně a z velkého úhlu trefil parádně na zadní tyč! Dominik Hrachovina dnes minimálně podruhé vážně chybuje a daruje Rusům vedení 4:3! Asistence: Vasilij Podkolzin.
    48:34 Nikolaj KOVALENKO - 3:3
     
    48:34
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Zběsilá fáze zápasu končí vyrovnávací brankou Ruska! NIKOLAJ KOVALENKO dostal přihrávku od Misjula na brankovou čáru skoro do rohu kluziště, odkud šikovně vyjel. Po brankovišti obkroužil Hrachovinu a zasunul kotouč na zadní tyč – 3:3! Asistence: Daniil Misjul.
    37:03 Pavel KRASKOVSKIJ - 2:3
     
    37:03
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko využívá početní výhodu a koriguje stav na 2:3! Hrachovina nyní neukryl neposedný kotouč pod svou rukavicí a Kovalenko jej zpoza klece posunul do brankoviště, kde PAVEL KRASKOVSKIJ vstřelil jeden z nejsnazších gólů v kariéře do prázdné klece! Tuhle situaci si brankář našeho národního týmu za rámeček nedá a bude ji muset odčinit několika dobrými zákroky. Asistence: Nikolaj Kovalenko.
    30:36 Lukáš KLOK - 1:3
     
    30:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je rána jako hrom! Okamžitě po vhazování dostal kotouč na modrou čáru od Špačka LUKÁŠ KLOK, jenž ihned vypálil. Jeho rána šla přímo a přesně do pravého horního růžku brány soupeře, nechytatelná střela! Gól a Češi vedou 3:1! Asistence: Michael Špaček.
    29:25 Jakub FLEK - 1:2
     
    29:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi otáčejí vývoj zápasu! JAKUB FLEK nyní dokonale zmátl soupeřovu obranu i brankáře Askarova! Zpoza brány vyjel na levou stranu a ranou rychlou jako blesk na přední tyč překonal gólmana soupeře, který ještě teď nemůže uvěřit tomu, že kotouč leží v jeho kleci! Češi vedou 2:1! Asistence: Jiří Smejkal.
    16:18 Michael ŠPAČEK - 1:1

     
    16:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi srovnávají skóre zápasu na 1:1! Libor Šulák tvrdě vystřelil z levé strany od modré čáry. Kotouč se odrazil od ruského obránce před MICHAELA ŠPAČKA, který kotouč lehce postrčil a ten pak mezi betony Askarova proskákal se štěstím do sítě! – 1:1! Celá situace se ale ještě šetří u videa. Asistence: Libor Šulák.
    07:28 Zachar BARDAKOV - 1:0
     
    07:28
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové otevírají skóre zápasu! Kirsanov vystřelil od modré čáry, Hrachovina kotouč neviděl a poměrně špatně vyjel až mimo svou klec. Puk trefil Čibrikova, po jehož zásahu spadl na led. ZACHAR BARDAKOV pak velice pohodlně bekhendem uklidil do naprosto odkryté české klece! Rusko vede 1:0! Asistence: Nikita Čibrikov, Kirill Kirsanov.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 8. Bardakov (Čibrikov, Kirsanov), 38. Kraskovskij (Kovalenko), 49. Kovalenko (Misjul), 53. Misjul (Podkolzin), 55. Podkolzin (Bardakov), 58. V. Butuzov, 58. Čibrikov (Bardakov) – 17. Špaček (Šulák), 30. Flek (Smejkal), 31. Klok (Špaček), 60. Tomášek (TS)


    Rusko: Askarov (Tarasov) – Kirsanov, Zborovskij, Čisťakov, Pylenkov, Misjul, Minulin, Muchamadullin – Čechovič, Sorkin, Žafjarov (C) – Čibrikov, Bardakov, Podkolzin (A) – V. Butuzov, Kraskovskij (A), Kovalenko – Grošev, Moisejev, Rubcov – Kravcov.
    Česko: Hrachovina (Bartošák) – F. Král, Moravčík (C), Šulák (A), Klok, D. Musil, Gazda, Němeček – Š. Stránský, Špaček, Lenc (A) – Smejkal, Tomášek, Flek – Blümel, Kodýtek, Koblížek – Ordoš, Lakatoš, Flynn – Suchý.

    Rozhodčí: Öhlund, Björk – Yletyinen, Persson (všichni SWE)

    Diváci: Bez diváků
    bahis siteleri