Maki Pitolo - Julian Marquez Marquez (kon.) | Ricky Simon - Brian Keleher Simon (kon.)
Kelvin Gastelum - Ian Heinisch Gastelum (kon.) | Maycee Barberová - Alexa Grassová Grassová (kon.)
Kamaru Usman - Gilbert Burns Usman (kon.)
konec
Ricky Simon - Brian Kelleher

Simon

Neděle 14.02.2021, 04:58UFC
     
    Vítěz: R. Simon (body – jednomyslně) (05:16:31)
     
    Je za námi také druhý duel hlavní karty, který nakonec skončil až na body. I tak měl favorizovaný Ricky Simon výrazně navrch, hrály pro něj všechny tři kola. Brian Kelleher se za celý zápas nedostal k ničemu extra nebezpečnému, sám byl hned v úvodu duelu otevřen nepříjemným cutem u oka, se kterým se potýkal celé utkání. Simon tak jak se očekávalo ukončil duel až po limitu.
     
    Konec zápasu.
     
    04:14
    Běží nám poslední minuta zápasu, zřejmě se už nic velkého neodehraje. Brian Kelleher má soupeře na zádech a tento zápas tak zcela určitě nezvládne.
     
    03:34
    Až nyní jsme se dostali zpět na nohy, jenomže Simon tělem tlačí svého soupeře směrem k pletivu.
     
    03:09
    Brian Kelleher chytře chytil soupeřovu ruku, jenomže se nepokoušel o submisi. Kimura tedy nebyla úspěšná, i nadále se nacházíme u pletiva na zemi.
     
    02:16
    Tak přeci jenom jsme se ještě jednou dostali na zem, kde Simon aktivně pracoval, a dokonce několikrát trefil. Případné ukončení je v nedohlednu.
     
    01:26
    Brian Kelleher se nechal svázat u pletiva a průběh třetího kola mu zatím moc nevyhovuje. Simon má zápas pod kontrolou a nesmí udělat žádnou chybu.
     
    01:03
    Simon se nyní dostal pod menší tlak, avšak soupeř měl velké problémy s přesností. Poté dobře nastoupil také Simon, který po loktu útočil na lýtko.
     
    00:21
    Brian Kelleher bude muset pořádně přidat, na body tento zápas zcela určitě neuhraje. Sám bude muset napodobit Marqueze z prvního zápasu.
     
    Začalo třetí kolo.
     
    Skončilo druhé kolo.
     
    04:12
    Koncovka druhého kola se zatím odehrává v postoji u pletiva, kde se Simon pokouší neudělat chybu. Sám vypustil několik menších háků na bok.
     
    03:31
    Brian Kelleher se pokouší vstát zpět na nohy, Simon ale na něj tlačí u pletiva a snaží se mu to znepříjemnit.
     
    03:10
    Několik low kicků v podání Simona, který se pokouší měnit taktiku. Brian Kelleher se ovšem vzápětí nedokázal ubránit dalšímu hodu na záda.
     
    02:31
    Dobrá pravačka, která ovšem směřovala do připraveného bloku Simona. Ten stále tlačí soupeře k pletivu, jemu samotnému ale chybí delší kombinace.
     
    01:36
    Další povedený front kick v podání Kellehera, který podruhé nemile překvapil soupeře. Poté jsme se málem znovu dostali zpět na zem.
     
    01:03
    O rychlý nástup se poté pokoušel také Brian Kelleher, který spíše zahnal soupeře k pletivu. Simon je v postoji aktivnější, zároveň si ale musí dát pozor.
     
    00:15
    Simon se pokusil aktivně nastoupit do druhého kola, jenomže několik jeho úderů putovalo pouze do bloku. Poté přeci jenom prolétla pravačka.
     
    Začalo druhé kolo.

    David Suchý