Maki Pitolo - Julian Marquez Marquez (kon.) | Ricky Simon - Brian Keleher Simon (kon.)
Kelvin Gastelum - Ian Heinisch Gastelum (kon.) | Maycee Barberová - Alexa Grassová Grassová (kon.)
Kamaru Usman - Gilbert Burns Usman (kon.)
konec
Maki Pitolo - Julian Marquez

Marquez

Neděle 14.02.2021, 04:18UFC
     
    Vítěz: J. Marquez: (submise – anakonda choke) (04:38:51)
     
    Máme za sebou první zápas, který nabídl hodně zajímavou podívanou. Maki Pitolo měl sice většinu boje více ze hry, avšak nakonec prohrál na submisi v závěrečné minutě zápasu. Julian Marquez totiž neustále hrozil škrcením, jedno takové se mu povedlo přeci jenom utáhnout a doslova utekl hrobníkovi z lopaty, neboť na body by tento zápas zřejmě prohrál.
     
    Konec zápasu.
     
    04:17
    To je neskutečné! Julian Marquez vytasil na zemi náramný anakonda choke, který se mu povedlo utáhnout. Pitolo naprosto zaváhal v poslední minutě zápasu.
     
    04:03
    Na signifikantní údery ve třetím kole vede Julian Marquez, který musí vytasit to nejlepší. Nyní několikrát dobře trefil pravačkou přímo na hlavu Pitola.
     
    03:14
    Maki Pitolo se snaží udržet duel u pletiva, kde mu relativně nic moc neohrozí. Julian Marquez však hrozí s případným škrcením ve stoje.
     
    02:45
    Pitolo si poté hledal oba háčky k případnému škrcení, jeho soupeř se ovšem velmi dobře přetočil a sám doslova visí na zádech svého protivníka.
     
    02:06
    Julian Marquez nedokázal ubránit ani další takedown soupeře a o zápasu je dost možná rozhodnuto. Na zemi totiž nějaký ten čas zřejmě zůstaneme.
     
    01:36
    Sledujeme parádní bitvu v postoji. Oba bojovníci několikrát čistě inkasovali. Nyní se do problémů dostal Pitolo, který navíc unikl případné gilotině.
     
    01:00
    Julian Marquez nyní inkasoval levou zadní, posléze podklesl v kolenou po povedené pravačce. Pitolo zatím nemá v úvodu třetího kola žádné problémy.
     
    00:20
    Pitolo se hned na úvod kola pokoušel o low kick, který prolétl přesně na lýtko. Marquez ovšem nastoupil hodně aktivně, nic jiného mu ani nezbývá.
     
    Začalo třetí kolo.
     
    Skončilo druhé kolo.
     
    04:20
    Pitolo i nadále kontroluje zápas na zemi, kde zřejmě zůstaneme až do konce druhého kola. Julian Marquez bude muset pořádně zabrat.
     
    03:10
    Pitolo se dostal z nejtěžších okamžiků tohoto zápasu, málem to vypadalo na předčasný konec v podobě submise. Marquez byl navíc přetočen na záda a sám inkasuje.
     
    02:23
    Pitolo i nadále tlačí svého soupeře k pletivu, kde se pokusil doručit další takedown. Mezitím se Julian Marquez pokoušel o gilotinu, kterou prozatím neutáhl.
     
    01:40
    A Makimu Pitolovi dokonce vyšel i další takedown, což by mohlo být pro druhé kolo zásadní. Jeho protivník však poměrně rychle vstal zpět na nohy.
     
    01:16
    Julian Marquez je stále hodně aktivní a povedlo se mu trefit i kop. Posléze Pitolo využil moment překvapení a soupeře okamžitě tělem přikoval k pletivu.
     
    00:46
    Marquez hodně dobře trefuje, nyní ale sám inkasoval spodní hák. Posléze byl Pitolo trefen do chrániče mezi nohama, hlavní sudí zápas pozastavil.
     
    00:14
    Nyní se aktivně snaží pracovat také Julian Marquez, který duel začíná vyrovnávat. Pitolo má v postoji ve středu oktagonu menší problémy.

    David Suchý