Carolina – Florida 3:4 (po pr.) | Toronto – Ottawa 2:1 (kon.) | Detroit – Chicago 0:2 (kon.)
Calgary – Vancouver 1:5 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 3:2 (kon.)
konec
Calgary Flames
1:5 (0:1, 1:3, 0:1)
Vancouver Canucks
Čtvrtek 18.02.2021, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:07
    Vancouver se však připravuje o šanci zaútočit, protože J. T. Miller (VAN) podrazil v rohu kluziště soupeře a dostává menší trest.
     
    47:47
    Tak jsme se přece jen dočkali! Trenéři Calgary sáhli ke střídání brankářů, tudíž se do hry dostává David Rittich, který nahrazuje Jacoba Markströma.
    45:54 Brock BOESER - 1:5
     
    45:54
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tentokrát už Canucks rychlý protiútok vyšel, když Tyler Myers vyvezl kotouč a posunul ho na hůl BROCKA BOESERA, jenž přesnou střelou švihem z kruhu přidává pátou branku Vancouveru. Asistence: Tyler Myers.
    39:05 Nate SCHMIDT - 1:4
     
    39:05
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Švédský gólman dělal, co mohl, přesto to nestačilo, protože kotouč propadl k volnému NATU SCHMIDTOVI, který trefil odkrytou branku. Canucks tak reagují na snížení dvojnásobnou dávkou. Asistence: J. T. Miller, Brock Boeser.
    38:28 J. T. Miller - 1:3
     
    38:28
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Blesková odpověď Canucks! Elias Pettersson našel v ideální střelecké pozici J. T. MILLERA, který téměř z mezikruží propálil Jacoba Markströma a vrací svému týmu dvougólový náskok. Asistence: Elias Pettersson, Brock Boeser.
    38:13 Andrew MANGIAPANE - 1:2
     
    38:13
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Krásný gól ANDREWA MANGIAPANEHO! Útočník Flames po pravé straně vlétl do útočného pásma, natlačil se před branku a podél pravého betonu Bradena Holtbyho poslal kotouč do sítě. Asistence: Mark Giordano.
     
    36:01
    Zajímavý útok zakončil z pravého kruhu Elias Pettersson, jenž orazítkoval pouze levou tyčku domácí branky!
     
    31:46
    Calgary vyhrálo vhazování a tlak domácích pokračoval. U levé tyčky se ocitl zcela volný Johnny Gaudreau, který však nedokázal ve skvělé pozici zkrotit kotouč a poslat ho za padajícího Bradena Holtbyho!
    27:37 Bo HORVAT - 0:2
     
    27:37
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Výlet z branky se tentokrát Jacobu Markströmovi nevyplatil, protože BO HORVAT dokázal udělat vyjetému brankáři kličku mezi kruhy a poslat kotouč do sítě. Asistence: Quinn Hughes, Nils Höglander.
     
    20:20
    Netradiční zákrok Jacoba Markströma! Calgary propadlo na útočné modré čáře, načež Tanner Pearson ujížděl sám do útočné třetiny, ale tam ho na hranici kruhu zaskočil vyjetý brankář Flames, který se mu po vzoru Dominika Haška vrhl pod nohy.
     
    11:29
    Calgary si tentokrát zahraje přesilovku poté, co Jake Virtanen (VAN) při bránění sekl Milana Lucice. Komerční přestávka.
     
    04:49
    Calgary špatně prostřídalo, což sudí postřehli a posílají domácí do čtyř. Trest odsedí Matthew Tkachuk (CGY).
    01:46 Jordie BENN - 0:1
     
    01:46
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Velmi vydařený nástup Canucks! Útočný výpad do třetiny zakončil JORDIE BENN, jenž z hranice kruhu využil pobídku Bo Horvata a dělovkou propálil domácího brankáře. Asistence: Bo Horvat, Nils Höglander.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 39. Mangiapane (Giordano) – 2. Jo. Benn (Horvat, Höglander), 28. Horvat (Q. Hughes, Höglander), 39. J. T. Miller (E. Pettersson, Boeser), 40. Schmidt (J. T. Miller, Boeser), 46. Boeser (T. Myers)


    Calgary Flames: Markström (Rittich) – Ch. Tanev, Hanifin, Välimäki, Giordano (C), R. Andersson, N. Nestěrov – M. Tkachuk, E. Lindholm, Mangiapane – Simon, Monahan (A), J. Gaudreau – Dubé, Backlund (A), Lucic – S. Bennett, Froese, Nordström.
    Vancouver Canucks: Holtby (Demko) – Schmidt, Edler (A), Jo. Benn, Q. Hughes, T. Myers, Juolevi – Höglander, Horvat (C), Pearson – Boeser, E. Pettersson, J. T. Miller – Gaudette, B. Sutter (A), Roussel – Virtanen, Beagle, L. Eriksson.

    Rozhodčí: Nicholson, Joannette – Shewchyk, Nansen

    Diváci: bez diváků
    bahis siteleri