Elche – Eibar 1:0 (kon.) | Atlético – Levante 0:2 (kon.) | Valencia – Celta Vigo 2:0 (kon.)
Valladolid – Real Madrid 0:1 (kon.)
konec
Real Valladolid
0:1 (0:0)
Real Madrid
Sobota 20.02.2021, 21:00 • Estadio Municipal José Zorrilla (Valladolid) • Španělská LaLiga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (22:55:43)
     
    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 1:7. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 11:11.
     
    Je konec! Madrid nakonec vstřelil v druhém poločase jednu branku, která nakonec rozhodla o osudu celého utkání! Hosté berou do tabulky tři body za výhru 1:0 a stáhli náskok prvního Atlética o tři body. Rozhodnutí nakonec přinesla standardní situace, které jinak moc nefungovaly. V té jedné však našel Toni Kroos skvělým centrem hlavu Casemira, jenž se tak postaral o rozhodnutí celého utkání. Hrdinou dnešního utkání však byl jednoznačně Thibaut Courtois, který neskutečně podržel svůj tým.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Valladolid ještě jednou vhazoval, avšak tentokrát nedaleko své vlastní brány. Domácím zbývá poslední minuta nastaveného času na vstřelení branky!
     
    90+1
    A první z nastavených minutek už běží. Domácí fotbalisté vybojovali vhazování na útočné polovině, ale Fabián Orellana poté zahrál rukou, která se odpískala.
     
    90
    Nastavovat se budou tři minuty!
     
    89
    Kenan Kodro podržel balón proti několika soupeřům, což se ukázalo jako hodně důležité. Jenže jeho spoluhráč ztroskotal na hranici šestnáctky.
     
    88
    Jota úplně zbytečně fauloval na polovině hřiště, ale Madrid se jednoduše zbavil balónu. Valladolid bude mít jednu z posledních možnosti na ofenzivní akci.
     
    87
    Hostující fotbalisté se drží na balónu a snaží se trpělivě kombinovat. To se jim celkem daří a nepouštějí Valladolid do nějakého závěrečného tlaku.
     
    86
    Základních devadesát minut se nám pomalu ale jistě blíží ke svému konci. Něco se nastavovat bude, ovšem žádné velké nastavení se očekávat nejspíše nedá.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Óscar Plano (Real Valladolid).
     
    84
    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Rubén Alcaraz, přichází Fede.

    Střídání v týmu Real Valladolid: ze hřiště odchází Kike Pérez, přichází Óscar Plano.
     
    83
    Fotbalisté v černorůžových dresech se postupnou kombinací dostali až nedaleko vápna. Následovala však přihrávka do ofsajdu, která se pískat musela.
     
    82
    Na domácí straně se ještě schyluje k jednomu střídání. Mezitím však hosté rozehráli autové vhazování a drží balón nedaleko svojí vlastní svatyně.
     
    81
    Madrid kombinuje na útočné polovině a potřeboval by podržet balón chvilku na svých kopačkách. Rozhodně by se mu hodilo trochu uklidnit dnešní duel.
     
    80
    A do konce základní hrací doby nám chybí posledních deset minut! Vhazovat budou hosté, ale ještě předtím skončil zápas pro jeden z balónů.
     
    79
    Valladolid však nadále může myslet na nějaký ten bodík, jelikož stále prohrává o jednu branku... Bude však muset překonat Courtise, jenž dnes chytá skvěle.
     
    78
    Sergio Arribas se ohnal při souboji na polovině loktem a za svůj zákrok vidí žlutou kartu.

    Denisa Józsová

    Branky: 65. Casemiro (Kroos)

    Karty:   60. Alcaraz (RVL), 71. Nacho Martínez (RVL), 76. Orellana (RVL), 85. Plano (RVL) – 69. L. Vázquez (REA), 78. Arribas (REA)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 1:7. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 11:11.
    Real Valladolid: Masip – L. Pérez, Fernández, Bruno González, Nacho Martínez – Alcaraz (84. Fede), Mesa (73. Kodro) – Janko (61. Jota), K. Pérez (84. Plano), Orellana – Guardiola (C) (73. Weissman).
    Náhradníci: Roberto – Plano, T. Villa, Míchel, Jota, Rubio, Rubio, Weissman, Fede, Kodro.

    Real Madrid: Courtois – L. Vázquez, Varane (C), Nacho Fernández, F. Mendy – Kroos, Casemiro, Modrić – Asensio (66. Arribas), M. Díaz (66. Duro), Vinícius Júnior (66. Isco).
    Náhradníci: Lunin, Altube – Blanco, Isco, Chust, Arribas, Gutiérrez, Duro.

    Rozhodčí: Cuadra – Sobrino, López
    thejrc.org