NY Rangers – Boston 6:2 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 3:1 (kon.) | Arizona – Colorado 2:3 (kon.)
Ottawa – Calgary 3:6 (kon.) | Buffalo – Philadelphia 0:3 (kon.) | New Jersey – Washington 2:5 (kon.)
Nashville – Columbus 2:1 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
0:3 (0:1, 0:2, 0:0)
Philadelphia Flyers
Sobota 27.02.2021, 19:08 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že Brian Elliott udržel čisté konto a dopravil Flyers k vítězství, se loučím a přeji vám příjemný zbytek večera, případně dobrou noc. (21:43:24)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Voráček (PHI) 0+1, +1 účast, 2 střely, čas na ledě 16:17
     
    Tři hvězdy zápasu

    1. Sean Couturier (PHI) 1+1
    2. Shayne Gostisbehere (PHI) 1+0
    3. Scott Laughton (PHI) 1+0
     
    Kdo se postavil do brankoviště?

    Carter Hutton (BUF) 36 zákroků, 3 OG, 92,31% úspěšnost, odchytal 60:00

    Brian Elliott (PHI) 23 zákroků, 0 OG, 100% úspěšnost , odchytal 59:57
     
    Sledovali jsme zajímavé utkání, které nám ale především připravila Philadelphia a brankář Buffala Carter Hutton. Pokud bychom hodnotili hru Sabres do útoku, tak ta byla málo odvážná a domácím chyběl větší tlak do branky, i proto se Brian Elliott raduje z čistého konta. Naopak Flyers byli hodně nebezpeční a jen díky domácímu brankáři, to skončilo třemi zásahy.

    Střely na branku: 23:39.
    Střely na branku ve třetí třetiny: 9:13.
     
    Konec zápasu.
     
    59:57
    Z osy hrací plochy vystřelil Sam Reinhart, jehož pokus vyrazil Brian Elliott do strany. K dorážce z úhlu se ještě dostal Victor Olofsson, který trefil boční síťku.
     
    59:26
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Robert Hägg – 2 min., držení).
     
    59:03
    Philadelphia Flyers znovu zahrála na zakázané uvolnění.
     
    58:37
    Jeff Skinner a Jakub Voráček se do sebe zaklesli na modré čáře, rychle k nim přispěchal čárový rozhodčí, který je od sebe odehnal.
     
    58:22
    Nepřesnou přihrávku předvedl Jacob Bryson a Carter Hutton musel být velmi pozorný, ovšem podařilo se mu puk schovat pod lapačku.
     
    57:33
    Brian Elliott se musel rychle vracet do správné pozice, aby zasáhl betonem. Nahození Henriho Jokiharjua bylo zřejmě tečované do protipohybu brankáře, avšak ten dál drží naději na čisté konto.
     
    56:38
    Scott Laughton už byl na ledě dlouhou dobu a proto se pokusil o nahození, které letělo nad brankou a zamířilo do rohu ledové plochy.
     
    56:05
    Philadelphia Flyers zahrála na icing, Jakub Voráček a jeho spoluhráči se musejí vrátit před svého brankáře.
     
    55:18
    Z levého kruhu pro vhazování vystřelil Ivan Provorov, který zamířil jen těsně vedle vzdálenější tyče. Philadelphii to ale nevadí, protože kráčí k vítězství.
     
    54:53
    James van Riemsdyk se otáčel na druhou stranu než letěla přihrávka, a tak se opět píská zakázané uvolnění Letců.
     
    Střely na branku: 21:38.
     
    53:44
    Na levé straně dobře bruslil Sam Reinhart, jehož pokus se od brankářových betonů odrazil mezi kruhy, kam spěchal Jeff Skinner. Ovšem domácí útočník byl atakován, a tak se ze vstřeleného gólu neraduje!
     
    53:05
    Dvojice Scott Laughton – Oskar Lindblom je hodně vidět. Oba hráči teď mířili za nahozeným pukem, ale v rohu útočného pásma neuspěli.
     
    51:50
    Po dalším zakončení Letců se domácí hráči zmocnili puku, který vyhodili přes všechny čáry.
     
    50:53
    Mezi kruhy se nacházel Jakub Voráček, který nastavil hůl, kterou mu spoluhráč trefil. Černou gumu ale vyrazil hostující brankář, který je nejlepším hráčem Buffala.
     
    Střely na branku: 19:36.
     
    50:31
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Jeff Skinner – 2 min., hákování).
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    49:25
    Jakub Voráček se nejprve skvěle vrátil a zastavil soupeře a poté vyhodil černou gumu do středního pásma. Český hráč už by potřeboval vystřídat, avšak Philadelphia je pod tlakem.
     
    48:20
    Sean Couturier přejel s pukem na hokejce celé kluziště a rozehrál další akci hostujícího celku. Následně sám vystřelil z pravé strany, ale Carter Hutton byl znovu úspěšný.
     
    47:30
    Ivan Provorov ztratil kotouč za vlastní brankou a následně z mezikruží vystřelil kousek vedle levé tyče Cody Eakin. Tohle musí končit vstřeleným gólem, jinak se Sabres nezvednou!
     
    46:28
    Riley Sheahan bojoval o kotouč před brankou soupeře, získal jej a poslal vedle pravé tyče. Čtvrtá formace Buffala pak donutila hostujícího brankáře k dalšímu zákroku.
     
    Střely na branku: 19:30.
     
    45:31
    Oskar Lindblom vyšťoural kotouč v rohu kluziště a přihrál jej mezi kruhy, odkud ihned vystřelil Scott Laughton. jeho pokus pokryl dobře postavený Carter Hutton.
     
    44:50
    Nepřesným pokusem od modré čáry se prezentoval Rasmus Ristolainen. Poté vystřelil ještě Tobias Rieder, jehož snažení srazil do ochranné sítě Ivan Provorov.
     
    43:53
    Zazvonilo také na druhé straně! Brandon Montour si najel na střed a tvrdou střelu od modré čáry zastavilo až břevno, Brian Elliott může dál myslet na čisté konto!
     
    43:14
    Cink! Nicolas Aube-Kubel napadal hráče s pukem, který získal, a tak jej předal na zadní tyč. Zakončením se předvedl Michael Raffl, jenž orazítkoval pouze brankovou konstrukci!
     
    42:45
    Oskar Lindblom přihrál k pravé tyči, kde se nacházel před odkrytou brankou Scott Laughton. Jenomže zpracování mu trvalo příliš dlouho, a tak se Carter Hutton stihl přesunout a puk zastavit!
     
    42:10
    V dobré pozici se nacházel český útočník Jakub Voráček, který černou gumu nedopravil do branky Sabres.
     
    41:51
    Hráči Flyers byli dlouhou dobu na ledové ploše, a tak Shayne Gostisbehere zvolil nahození a upaloval na střídačku!
     
    41:06
    Nohama byl Taylor Hall ještě za brankovou čárou, přesto zkusil vystřelit. Hostující brankář byl nalepen u tyče a zakončení znovu vyrazil, tentokrát betonem.
     
    40:23
    Rasmus Dahlin zastavil kotouč na modré čáře a okamžitě jej nahazoval proti brance, Brian Elliott byl znovu připraven puk vyrazit k mantinelu.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé dvacetiminutovce se hodně přerušovalo a hrál se dlouhou dobu nezáživný hokej, byl to boj o každý metr ledu. Jenomže Philadelphia našla ztracenou lehkost a v závěru třetiny zaznamenala dva góly, o které se postarali Shayne Gostisbehere a Scott Laughton. Buffalo dál pokračuje v nemastném a neslaném výkonu, což se podepisuje také na průběžném stavu. Povstanou hráči Sabers a udělají něco s nepříznivých stavem zápasu?

    Střely na branku: 14:26.
    Střely na branku ve druhé třetině: 8:15.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    38:54 Scott LAUGHTON - 0:3
     
    38:54
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tohle je branka do šatny, která asi rozhoduje o osudu zápasu! Jakub Voráček vydoloval kotouč a přihrál ho na pravou stranu středního pásma, odkud jej Oskar Lindblom ihned směřoval zpátky na pravou stranu. SCOTT LAUGHTON se hnal sám na brankáře, jehož si připravil blafákem a pak mu černou gumu zasunul mezi betony! Asistence: Oskar Lindblom a Jakub Voráček.
     
    38:19
    Kyle Okposo zachytil přihrávku soupeře a přejel modrou čáru. Následně přihrával na pravou stranu, avšak Buffalo znovu ani nevystřelilo.
     
    37:17
    Blížíme se ke konci druhé dvacetiminutovky, Philadelphia se schovala za vlastní branku a pouští do hry novou formaci.
     
    36:23
    Další velký zákrok vytáhl Carter Hutton! Z levého vrcholu kruhu pálil Shayne Gostisbehere, který si vyražený puk našel a pokusil se trefit odkrytou část brány. Jenomže domácí maskovaný muž se vrátil do pozice, kdy mohl zasáhnout betonem!
     
    36:02
    Od modré čáry nahazoval kotouč Jacob Bryson, jehož snažení ještě tečoval Sam Reinhart. Kotouč ale poletěl jen vedle levé tyče.
     
    35:45
    Justin Braun přejel červenou čáru a nahodil puk po mantinelu za branku, rozhodčí ale hru přerušili a vrátili ji do středního pásma.
    34:33 Shayne GOSTISBEHERE - 0:2
     
    34:33
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Po rychlé akci je náskok Flyers dvoubrankový! James van Riemsdyk prohodil posledního obránce a sám na brankáře se řítil obránce SHAYNE GOSTISBEHERE, jehož pokus zapadl po Huttonovým betonem mezi tři tyče – 0:2. Asistence: James van Riemsdyk a Sean Couturier.
     
    Střely na branku: 12:21.
     
    34:11
    Kevin Hayes se u mantinelu zbavil soupeře a našel mezi kruhy Nolana Patricka, jenž místo zakončení volil ještě přihrávku na kapitána Flyers. Zakončení ale zamířilo jen do přesouvajícího Cartera Huttona.
     
    33:55
    Kličku na modré čáře předvedl Taylor Hall, čímž mu do útočného pásma přejel spoluhráč. Pro ofsajd je hra znovu přerušená a vrátí se do neutrální zóny.
     
    33:08
    Carter Hutton schoval další střelu do lapačku a hru znovu přerušil. Rozhodčí museli velmi rychle rozhánět potyčku za brankou Buffala Sabres.
     
    32:48
    Philadelphia po vyhraném vhazování nahodila touš proti brance a za malou chviličku už bude také v plném počtu.
     
    31:53
    Buffalo Sabres znovu zkusilo zakončení zprava, avšak kotouč opustil hrací plochu. Bude se vhazovat po levici Briana Elliotta.
     
    31:24
    Rychlou kombinaci na levé straně vyřešil pěknou přihrávkou přes osu Taylor Hall. Zakončením z pravého kruhu se prezentoval Victor Olofsson, jehož pokus poslal černou gumu do boční strany sítě.
     
    Střely na branku: 9:18.
     
    30:53
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (James van Riemsdyk – 2 min., podrážení).
     
    30:37
    Po nepřesné přihrávce se natahoval Nolan Patrick, ovšem nedosáhl na kotouč. Hráči Flyers tak zamířili jen směrem ke střídačce.
     
    29:49
    Blížíme se už polovině zápasu! Carter Hutton musel řešit střelecký pokus z levé strany, který skončil v jeho lapačce.
     
    29:25
    Přes obránce se natlačil do střelecké pozice Cody Eakin, jenž bekhendem mířil do bližší šibenice! Lapačka Briana Elliotta byla na správném místě a kotouč v ní skončil.
     
    28:32
    Za obranu hostujícího mužstva si najížděl Victor Olofsson, který těžkou přihrávku nezpracoval. Útočník Sabers pak ztratil puk u mantinelu a hra se otáčí.
     
    27:30
    Kevin Hayes přihrál na pravou stranu, odkud se z kruhu pro vhazování napřáhl Shayne Gostisbehere. Zakončení hostujícího obránce zamířilo těsně nad branku, pěkná akce Letců!
     
    Střely na branku: 8:16.
     
    26:41
    Na druhé straně se nahozením od modré čáry prezentoval Jacob Bryson, jehož pokus Brian Elliott vyrazil před sebe. Následně Buffalo dál útočilo a kotouč zamířil po teči do ochranné sítě.
     
    25:40
    Dlouhou dobu se hraje bez přerušení a pomaličku se blížíme polovině zápasu. Tentokrát od modré čáry vystřelil Travis Sanheim a o nepřesnou dorážku se pokusil Scott Laughton.
     
    24:55
    Od levého mantinelu vystřelil Oskar Lindblom, který jen prověřil pozornost domácího brankáře. Philadelphia začíná být velmi nebezpečná, ovšem druhou branku nepřidala.
     
    24:02
    V přečíslení předvedl kličku Joel Farabee, který si nevšiml druhého obránce a narazil do něj. Akci dál podporuje Sean Couturier a Philadelphia je na kotouči.
     
    23:25
    Na začátku druhé dvacetiminutovky se hodně přerušuje, Philadelphia zahrála na další zakázané uvolnění. Hra se vrací před její svatyni.
     
    23:10
    Z vrcholu levého kruhu vystřelil Ivan Provorov, ruský obránce zamířil jen nad branku.
     
    22:37
    Z velkého úhlu zkusil vystřelit Riley Sheahan, jehož snažení bylo sražené za branku. Philadelphia se okamžitě vydala na druhou stranu kluziště.
     
    22:23
    Kotouč vypadl z útočného pásma, přesto se Nicolas Aube-Kubel hnal zpátky, je odpískán ofsajd hostujícímu mužstvu.
     
    22:03
    Philadelphia zahrála na zakázané uvolnění i proto, že Jakub Voráček narazil do Rasmuse Dahlina. Bude se vhazovat po pravici hostujícího brankáře.
     
    21:37
    Ovšem Buffalo znovu nezakončilo a hra se otáčí na druhou stranu. Flyers předvedli jen nahození a zamířili na střídačku.
     
    21:01
    Od pravého mantinelu přihrával před branku Sam Reinhart, domácí mužstvo si našlo kotouč znovu a usadilo se v útočném pásmu.
     
    20:16
    Philadelphia vyhrála vhazování a hnala se do útočné akce, která ale skončila u zadního hrazení.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Sledovali jsme spíše bojovnou první třetinu, které ale jasně dominovala Philadelphia, ta se zaslouženě dostala do vedení! Hráči Flyers byli více na puku a také nebezpeční, o jedinou trefu se postaral Sean Couturier. Naopak Buffalo zaznamenalo málo střeleckých pokusů a jeho hra je hodně ospalá a upracovaná. Pokud chtějí domácí hráči myslet na vítězství, musejí se jednoznačně více cpát do branky.

    Střely na branku: 6:11.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    18:55
    Zkušený Eric Staal přihrával mezi kruhy, odkud ihned vypálil Dylan Cozens, jehož pokus mířil do protipohybu brankáře, ale také kousek vedle pravé tyče!
     
    18:14
    Hostující brankář se vydal k zadní mantinelu a snažil se pomoci s rozehrávkou. Kotouč po prknech poslal až do středního pásma.
     
    17:15
    Na druhé straně to vyzkoušel Tobias Rieder, ale ani on nespěl. Brian Elliott schoval černou gumu pod lapačku, ale následně ji přenechal spoluhráči.
     
    16:51
    Dalším pokusem se prezentoval Shayne Gostisbehere, avšak jeho snažení bylo spíše propagační. Domácí maskovaný muž sčítá úspěšné zákroky.
     
    15:55
    Sean Couturier přihrával do pravého kruhu, kde se zády k brance nacházel Joel Farabee, který bekhendem vystřelil. Jeho snažení zastavil Carter Hutton, kterému se podařilo krkolomně přesunout.
     
    15:28
    Buffalo Sabres získalo černou gumu a okamžitě ji poslalo přes všechny čáry, Philadelphia musí začít od nuly.
     
    15:06
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Jacob Bryson – 2 min., vysoká hůl).
     
    Střely na branku: 4:7.
    14:22 Sean COUTURIER - 0:1
     
    14:22
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Stav zápasu se poprvé mění a hosté se ujímají zaslouženého vedení! Rozehrávku Buffala zachytil Travis Sanheim, jenž kotouč předal mezi kruhy. SEAN COUTURIER měl spoustu času, podíval se, kde stojí brankář a zamířil přesně pod horní tyčku. Asistence: Travis Sanheim.
     
    13:45
    Přihrávka domácích obránců se zastavila o oblouk branky, a tak Carter Hutton musel velmi rychle reagovat. Následná rozehrávka zamířila na icing.
    Staňte se fanoušky NHL.cz na Twitteru!
     
    12:47
    Sledujeme spíše bojovné utkání, které moc velkých příležitostí nenabídlo. Především ze strany Buffala je to hodně upracovaný výkon.
     
    12:13
    Claude Giroux a jeho spoluhráči uklidnili hru, jelikož Philadelphia potřebovala prostřídat své řady. Flyers se následně hnali do akce, ale nepřešli přes modrou čáru – ofsajd.
     
    11:20
    Domácí brankář musel zasahovat hned po vhazování, jelikož okamžitě vystřelil Travis Sanheim. Jeho skrytý pokus cestu do sítě nenašel.
     
    11:15
    První zakázané uvolnění míří na stranu Buffala Sabres, hra se vrátí před Cartera Huttona.
     
    10:37
    Za brankou Flyers bojoval Sam Reinhart, který na přesilu nestačil. Hra se pak otočila a Carter Hutton zaznamenal snadný zákrok.
     
    Střely na branku: 4:3.
     
    10:00
    Jakub Voráček znovu přihrával na osu hrací plochy, odkud vypálil Scott Laughton. Jeho pokus mířil jen doprostřed brány, kde byl připravený Carter Hutton.
     
    09:03
    Nahozením od modré čáry se prezentoval Brandon Montour, hostující maskovaný muž vyrazil nahození pouze před sebe.
     
    08:32
    Rasmus Ristolainen dlouho otálel se střelou a poté trefil prvního bránícího hráče. Sabres v početní výhodě málo stříleli, naopak Philadelphia je už v plném počtu.
     
    07:48
    Victor Olofsson přihrál na vrchol levého kruhu, odkud se napřáhl Taylor Hall. Zakončení šikovného útočníka zamířilo jen do připraveného Briana Elliotta.
     
    06:48
    Rasmus Dahlin se pokoušel o přihrávku o mantinel, ale trefil jen napadajícího Seana Couturiera, od něhož černá guma mířila do středního pásma.
     
    Střely na branku: 1:3.
     
    06:29
    Vyloučení v týmu Philadelphia Flyers (Joel Farabee – 2 min., sekání).
     
    05:35
    Carter Hutton se vydal ven z branky, protože se k němu rychle blížil Jakub Voráček. Buffalo už otáčí hru na druhou stranu ledové plochy.
     
    05:12
    Z levé strany vyslal skrytou střelu Ivan Provorov, jehož pokus domácí brankář se štěstím vyrazil. Carter Hutton toho rozhodně moc neviděl a Buffalo už je v plném počtu.
     
    05:06
    Na levém kruhu pro vhazování byl Scott Laughton, jenž si našel střeleckou pozici. Jeho zakončení ale bylo sražené do ochranné sítě.
     
    04:52
    Kotouč pře osu zamířil do pravého kruhu, kde se nacházel se střelou připravený Shayne Gostisbehere, avšak Carter Hutton se stihl přesunout a zasáhnout.
     
    04:05
    Ivan Provorov nezpracoval kotouč na modré čáře a Philadelphia musela opustit útočnou třetinu. Oba celky střídají, hosté začínají za vlastní bránou.
     
    03:28
    Od modré čáry se napřáhl Kevin Hayes, jehož pokus domácí brankář vyrazil před sebe. Následně se Buffalu podařilo vyhodit přes všechny čáry.
     
    03:08
    Vyloučení v týmu Buffalo Sabres (Sam Reinhart – 2 min., držení).
     
    02:32
    Před brankou Buffala operoval Michael Raffl, jenž v krkolomné pozici zakončil. Ovšem Carter Hutton byl znovu připravený zasáhnout.
     
    01:39
    Jakub Voráček objel branku a přihrál na hranici brankoviště, kde se nacházel Scott Laughton. Zakončení ale zamířilo do domácího maskovaného muže, to byla první velká šance zápasu!
     
    01:21
    Philadelphia se hnala do akce, ale zastavil ji ofsajd. Hra byla vrácená do středního pásma.
     
    00:53
    Za brankou bojoval Tobias Rieder, jemuž přijel na pomoc Kyle Okposo. Následně od mantinelu zkusil brankářovu pozornost Brandon Montour.
     
    00:10
    Jdeme na to a utkání začíná ve vysokých obrátkách! Na útočné modré čáře získal kotouč Kevin Hayes, jehož pokus byl soupeřem sražen k zadnímu mantinelu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Buffalo Sabres: C. Hutton (J. Johansson) – C. Miller, Dahlin, Ristolainen, Bryson, Montour, Jokiharju – S. Reinhart (A), Lazar, Olofsson – Cozens, E. Staal, Hall – Okposo (A), Eakin, Rieder – Sheahan, Mittelstadt, Skinner.

    Philadelphia Flyers: Elliott (Hart) – Gostisbehere, Provorov (A), Braun, Sanheim, E. Gustafsson, Hägg – Farabee, Couturier, J. van Riemsdyk – Patrick, K. Hayes, Giroux (C) – Voráček, Laughton, Lindblom – Aube-Kubel, Bunnaman, M. Raffl.
     
    Ještě jednou vás vítám u dnešního střetnutí, které startuje pár minut po 19 hodině. Z duelu je pro vás připravený podrobný textový přenos, příjemně se bavte u NHL.
    Staňte se fanoušky NHL.cz!
     
    Československá stopa

    David Kaše (PHI) 1 odehraný duel, žádný bod
    Jakub Voráček (PHI) 13 odehraných duelů, 12 bodů (3+9)
     
    Pokud se podíváme na tabulku Východní divize zjistíme, že jí vládnou Boston a Washington, ovšem jejich náskok je velmi malý, a tak každé vítězství může rozhodnout. Naopak kdybychom koukali na opačný konec tabulky, najdeme na něm Buffalo, které v sedmnácti duelech získalo patnáct bodů. Ovšem výsledky Sabres jsou jako na houpačce, vítězství střídá porážku. Naposledy domácí mužstvo nestačilo na Devils, kteří mají jen o bod více a jsou šestí. Pokud někde Buffalo tlačí bota, je to určitě ve střílení branek, vždyť zaznamenalo pouze čtyřiačtyřicet gólů. O příčky zaručující play-off se ale pere Philadelphia, která má na čtvrtém místě jednadvacet bodů, což zaznamenal také pátý Pittsburgh. Flyers se pomalu vracejí hráči z marodky, a tak se Letci mohou znovu nastartovat. Philadelphia má odehraných jen šestnáct zápasů, i proto může v blízké době Penguins odskočit, případně se dostat před všechny týmy, které má před sebou.

    Nejproduktivnější hráči

    Buffalo Sabres

    Victor Olofsson 15 bodů (7+8)
    Sam Reinhart 14 bodů (7+7)
    Jack Eichel 14 bodů (2+12)

    Philadelphia Flyers

    James Van Riemsdyk 22 bodů (9+13)
    Kevin Hayes 16 bodů (7+9)
    Joel Farabee 15 bodů (8+7)
     
    Vítám všechny hokejové nadšence u NHL, která má na programu utkání, v němž se představí Buffalo Sabres a Philadelphia Flyers. Střetnutí startuje pár minut po devatenácté hodině, což je pro Evropany velmi příznivý čas.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 15. Couturier (Sanheim), 35. Gostisbehere (J. van Riemsdyk, Couturier), 39. Laughton (Lindblom, Voráček)


    Buffalo Sabres: C. Hutton (J. Johansson) – C. Miller, Dahlin, Ristolainen, Bryson, Montour, Jokiharju – S. Reinhart (A), Lazar, Olofsson – Cozens, E. Staal, Hall – Okposo (A), Eakin, Rieder – Sheahan, Mittelstadt, Skinner.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Hart) – Gostisbehere, Provorov (A), Braun, Sanheim, E. Gustafsson, Hägg – Farabee, Couturier, J. van Riemsdyk – Patrick, K. Hayes, Giroux (C) – Voráček, Laughton, Lindblom – Aube-Kubel, Bunnaman, M. Raffl.

    Rozhodčí: Pochmara, Chmielewski – Marquis, Daisy
    bahis siteleri