Trenčín – Nové Zámky 4:3 (po pr.) | Lipt. Mikuláš – Nitra 2:8 (kon.) | Zvolen – HC Slovan 2:1 (kon.)
Košice – Banská Bystrica 4:1 (kon.) | Detva – Michalovce 1:3 (kon.) | Miskolc – Poprad 2:3 (kon.)
konec
DVTK Jegesmedvék Miškovec
2:3 (0:1, 0:1, 2:1)
HK Poprad
sk Pátek 05.03.2021, 18:00 • Ice rink Miskolc, HUN • Tipos Extraliga (SR) • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:28
    Miškovec dal gól!
    Na modrej čiare sa spoločne s pukom ocitol KEVIN WEHRS, ktorý vyslal na bránku nie príliš tvrdú strelu. Tomáš Vošvrda toho veľa nevidel, a to bol kľúčový faktor toho, že si puk našiel cestu až do siete. Stav stretnutia je 2:3! Asistencia: Láda Balázs.
     
    57:42
    Poprad dal gól!
    Výbornú prácu odviedol Mike Dalhuisen, ktorý presnou prihrávkou našiel pred bránkou voľnú hokejku LUKÁŠA HANDLOVSKÉHO, pred ktorým stála už len odkrytá bránka, ktorú bez problémov trafil a svojím presným zásahom pravdepodobne rozhodol o víťazovi stretnutia. Stav stretnutia je 1:3! AsistenciE: Mike Dalhuisen, Steven Seigo.
     
    56:06
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Dávid Lövei – 2 min., sekanie).
     
    54:15
    Miškovec dal gól!
    SZILÁRD ROKALY si prevzal na pravej strane klziska puk od Jánosa Vasa a následne preveril pozornosť Tomáša Vošvrdu prízemnou strelou. Tomáš Vošvrda nechal pri pravej tyčke viac priestoru, cez ktorý si puk našiel cestu až do siete. Stav stretnutia je 1:2! Asistencie: János Vas.
     
    53:41
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Marek Zagrapan – 2 min., podrazenie).
     
    50:45
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Daniel Brejčák – 2 min., vrazenie na mantinel + 10 min. osobný trest, vrazenie na mantinel).
     
    46:04
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Bálint Magosi – 2 min., sekanie).
     
    45:10
    Do obrovskej príležitosti sa dostal Vishnevskiy, pred ktorým stála úplne odkrytá bránka. Približne zo štyroch metrov však trafil len jej konštrukciu.
     
    43:18
    Mešár sa teraz dokázal odpútať od defenzívy Miškovca. Ocitol sa zoči-voči gólmanovi, ktorého strelou na vzdialenejšiu žrď neprekonal. Jeho zakončenie nebolo presné.
     
    38:58
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Jonathan Walker – 2 min., hrubosť).
     
    38:58
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Steven Seigo – 2 min., hrubosť).
     
    37:08
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (James David Livingston – 2 min., hákovanie).
     
    36:43
    Poprad dal gól!
    Stephen Anderson stratil puk v útočnom pásme, vďaka čomu sa vo vlastnom oslabení dostali hostia do rýchleho protiútoku, na ktorom konci bol MICHAEL VANDAS. Ten presnou strelou do pravej časti bránky rozvlnil sieť. Stav stretnutia je 0:2! Asistencie: Daniel Brejčák, Lukáš Handlovský.
     
    36:16
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Adam Drgoň – 2 min., hákovanie).
     
    34:33
    Daniel Kiss nahodil puk pred bránku od modrej čiary. Dostal sa k nemu jeden z jeho spoluhráčov, ktorý zakončil do pravej časti bránky. Tomáš Vošvrda reflexívny spôsobom puk chytil do svojej lapačky.
     
    30:58
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Marek Zagrapan – 2 min., držanie).
     
    28:37
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (János Vas – 2 min., sekanie).
     
    26:21
    Handlovský backhandom našiel pred bránkou Visnevskiyho, ktorého zakončenie smerovalo nad bránku Adorjána.
     
    24:50
    Do obrovskej príležitosti sa dostal Patrik Svitana, ktorý sa ocitol zoči-voči gólmanovi, ktorého svižnou strelou neprekonal. Patrik Svitana nasmeroval puk vedľa ľavej tyčky.
     
    20:20
    Drgoň skvelou prihrávkou našiel pred bránkou súpera nikým nepokrytého Haščáka. Ten sa do puku oprel z prvej, ale Adorjána strelou k pravej tyčke neprekonal.
     
    16:55
    Poprad dal gól!
    Hostia využívajú krátku presilovú hru zásluhou PATRIKA SVITANU, ktorý sa vysokým náprahom oprel do puku a vymietol všetky pavučiny v pravom rohu bránky. Brankár bol v tomto prípade bezmocný. Stav stretnutia je 0:1! Asistencie: Marcel Haščák, James David Livingston
     
    14:55
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Jonathan Walker – 2 min., držanie).
     
    14:13
    Vylúčenie v tíme HK Poprad (Michael Vandas – 2 min., krosček).
     
    09:24
    Vylúčenie v tíme DVTK Miškovec (Daniel Kiss – 2 min., krosček).

    Róbert Gašpárek

    Branky a nahrávky: 55. Rokaly (Vas), 59. Wehrs (Balázs) – 17. Svitana (Haščák, Livingston), 37. Vandas (Brejčák, Handlovský), 58. Handlovský (Dalhuisen, Seigo)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (Kiss B.) – Fredriksson, Wehrs, Kiss D., Szirányi, Láda, Göz, Hadobás, Vojtkó – Anderson, Vas, Walker – Magosi, Galinisz, Csányi – Lövei, Miskolczi, Rokaly – Galajda, Ritó
    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Vishnevskiy, Drgoň, Dalhuisen, Seigo, Ulrych, Brejčák, Hajnik, Kramár – Haščák, Skokan, Svitana – Handlovský, Tavi, Vandas – Livingston, Zagrapan, Mešár – Paločko Matej, Bjalončík, Paločko Matúš

    Rozhodčí: Korba, Žák – Beniač, Šoltés
    bahis siteleri