Boston – Washington 5:1 (kon.) | Chicago – Tampa 4:3 (1:0 po s.n.) | Los Angeles – St. Louis 2:3 (po pr.)
Arizona – Minnesota 1:5 (kon.) | Colorado – Anaheim 3:2 (po pr.) | San Jose – Vegas 4:5 (po pr.)
New Jersey – NY Rangers 3:6 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 4:3 (kon.) | NY Islanders – Buffalo 5:2 (kon.)
Nashville – Florida 2:6 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
4:3 (2:1, 1:2, 1:0)
Philadelphia Flyers
Sobota 06.03.2021, 19:00 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:41 Jared MCCANN - 4:3
     
    50:41
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Velká radost na domácí straně! Brandon Tanev zakončil zajímavý protiútok střelou z levé strany, kterou Brian Elliott jen vyrazil před sebe a JARED McCANN v pádu doklepl puk do odkryté sítě. Asistence: Brandon Tanev, Jevgenij Malkin.
    38:10 Zach ASTON-REESE - 3:3
     
    38:10
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Zakřikl jsem to, ačkoliv vyrovnání Penguins padá na vrub Briana Elliotta! Brankář Flyers neuhlídal svou levou tyčku proti střele ZACHA ASTONA-REESEHO z velkého úhlu, proto se domácí radují ze šťastného vyrovnání. Asistence: Brandon Tanev.
    32:04 Shayne GOSTISBEHERE - 2:3
     
    32:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Ve vyrovnaném počtu hráčů hosté udeřili, když SHAYNE GOSTISBEHERE ostře vypálil od modré čáry a propálil Tristana Jarryho. Lví podíl má také Jakub Voráček, který před domácím brankářem projel v klíčovou chvíli a zkomplikoval mu situaci. Asistence: Scott Laughton, Jakub Voráček.
    21:20 Kevin HAYES - 2:2
     
    21:20
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Už se zdálo, že Penguins oslabení ustojí, ale pak dostal kotouč KEVIN HAYES a z levého kruhu našel prostor nad ramenem Tristana Jarryho. Asistence: Ivan Provoro, Travis Konecny.
    18:01 Bryan RUST - 2:1
     
    18:01
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Famózní, rychlá a efektivní kombinace Penguins končí rychle proměněnou přesilovkou. Sidney Crosby našel od levého mantinelu Jakea Guentzela, jenž pouze přiťukl puk před branku na BRYANA RUSTA, který ho usměrnil do sítě. Asistence: Jake Guentzel, Sidney Crosby.
    07:54 Jevgenij MALKIN - 1:1
     
    07:54
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    A je to! Sidney Crosby krásně přenesl hru přes osu hřiště, čímž otevřel prostor pro JEVGENIJE MALKINA, který jen objel branku a zasunul puk do odkryté sítě. Skvělá akce v podání domácího týmu! Asistence: Sidney Crosby, Jake Guentzel.
    06:08 Travis KONECNY - 0:1
     
    06:08
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tohle se jen tak nevidí! Pittsburgh totálně propadl v defenzivě, až se Scott Laughton ocitl s TRAVISEM KONECNYM v úniku dvou na nikoho, který po narážečce se spoluhráčem zakončil druhý jmenovaný střelou do horního růžku. Asistence: Scott Laughton.

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 8. Malkin (Crosby, Guentzel), 19. Rust (Guentzel, Crosby), 39. Aston-Reese (B. Tanev), 51. McCann (B. Tanev, Malkin) – 7. Konecny (Laughton), 22. K. Hayes (Provorov, Konecny), 33. Gostisbehere (Laughton, Voráček)


    Pittsburgh Penguins: Jarry (DeSmith) – Letang (A), Dumoulin, Marino, M. Pettersson, Matheson, Ceci – Rust, Crosby (C), Guentzel – Kapanen, Malkin (A), McCann – B. Tanev, Blueger, Aston-Reese – Rodrigues, Jankowski, Lafferty.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Hart) – Gostisbehere, Provorov, Braun, Sanheim, Prosser, Hägg – Farabee, Couturier (A), J. van Riemsdyk – Konecny, K. Hayes, Laughton – Voráček (A), Giroux (C), Lindblom – Aube-Kubel, Patrick, M. Raffl.

    Rozhodčí: L’Ecuyer, Kozari – Suchánek, Rody

    Diváci: 2 800
    bahis siteleri